Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ránko, to je skvělý nápad s tou uzavřenou skupinou. Taky jsem na to myslela, nepíšu tady všechno, co chci, protože si to může přečíst kdokoliv..
Zažádala jsem o vstup.. ![]()
Ahoj snažilky teď sem tu chvíli nebyla tak toho budu mít dost na čtení,byla sem s malim na operaci
tak sem neměla čas.Ale teď už sme doma tak si sváma budu moci psát
.
Ahojky.Já čekám na ms dneska jsem 30 den:tak jsem zvědavá jak dojde.Je to teprve 2 od porodu a stále dost kojím.No radči bych měla už ms pravidelně,aby člověk věděl kdy to má čekat.
Jsem zvědavá jak to třetí těhu bude probíhat až se zadaří. ![]()
Ahoj já už mám 5 den spoždění,ale s tím jak mi ms chodí už ani nevěřím,že by se nám konečně zadařilo
.
Ahoj holky, tak jsem tady asi týden nebyla, protože jsme měli v prácí děsný fofry a já celej týden dělala 12 a o víkendu jsem byli na Vánocích. A tam jsem se dozvěděla, že 4 moje kamošky jsou těhotný a z toho dvě hned napoprvé. Takže tajně doufám, že se k nim tento měsíc přidám. Asi tento měsíc vyzkouším ovutesty.
Ahoj holky, dnes jsem zažádala o vstup do uzavřené skupony. Kratíku, jsme na tom strejně, i já začínám s ovu testy tento měsíc… ![]()
Jo jo. Taky jsem včera požádala. Tak doufám, že se tam slezeme zase všechny.
Ahoj holky, tak jsem zjistila, že jsem v pátém týdnu těhotenství. ![]()
Volala jsem gynekoložce, objednala mě na 20.12., bohužel mi také řekla, že mi drží palce, protože třetina těhotenství končí samovolným potratem do 20. týdne
Lucko to je super zpráva!!! a neboj, ne všechny těhotenství končí potratem. Musíš věřit, že právě tobě se to nestane a uvidíš, že to vyjde
Ahojky, jsem tady nová a narazila jsem na tuto diskuzi. My se snažíme o naše první mimi od září a stále nic
. Prý je normální, když to trvá tak rok a pak se to nějak řeší. Vůbec o tom nemám potuchy, ale moc mi nepřidává to, že kolem mě už je hotová mateřská školka a furt jen ty dotazy: „tak co, už?“. Snažím se na to nemyslet, ale copak to jde? Určitě to znáte, jak se s tím vyrovnáváte? Jinak těhulkám strašně moc gratuluji ![]()