Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zmrzlikk píše:
Tak pak dej vědět, jak se to projevuje u Tebe
No, já ještě nevím, jak to jíst, zatím mi tu nikdo neporadil:-)zda celou kapsli, nebo to do něčeho vysypat? ![]()
zmrzlikk píše:
Jasně spolkni kapsličku
ale dá se to i do nečeho vysypat, ne?protože jinak nám to bude naprd, chlap určitě kapsličku nespolkne, neb se u toho dřív udáví a to už mi pak bude na nic
jak kapsličky, tak chlap ![]()
Aha, tak to netuším, ale snad jo. Prostě bych mu ji rozdrolila do pití nebo nějakého jogurtíku jako miminku ![]()
Dani tak tak taky na to spoleham ![]()
Peti jasne zastav se, Martinske donesl vcera deda a tak se tesim jak si vecer dame
ma ho letos povedene ![]()
jj taky se tim bavim, delam fotky malemu, ale musim mit naladu a musi se mi chtit ![]()
Já jsem dělala svojí první knihu a hrozně mě to baví, možná tak ještě udělá, fotky z dovči:-).
Já jsem teď úplně vyřízená, protožo včera jsem zjistila, že máme v sušárně myš, tak jsme jí tam dali jed a teď tam leží mrtvá:-( a já tam nemůžu jít pr věci na vytírání:-), fakt nevim, kde se tam chudák holka vzala…
Chudák myšička? Já jsem chudák, musím po ní uklidit všechny ty bybky, co tam nadělala a vše tam vyčistit:-(m ale až ji přítel odklidí ![]()
ahojte holciny,copak je noveho?ma nejaka podezreni,ze by mohla byt v tom? ![]()
já mám dnes obrovský pupek, asi tak jako ve čtvrtém měsíci, jiné příznaky bohužel ![]()
zmrzlikk píše:já mám dnes obrovský pupek, asi tak jako ve čtvrtém měsíci, jiné příznaky bohužel
Tak já mám taky pupek, že by mi ho těhule záviděly, ale místo mimi jenom špeky. ![]()
RadanaH píše:
ahojte holciny,copak je noveho?ma nejaka podezreni,ze by mohla byt v tom?
Radu, zatím nikdo. Ale podle toho jak se to tu chystá na snažení, budou brzy žně. ![]()
Já mám testovat za 4 dny, ale testy dojdou asi později. Takže spíš čekám dřív MS než pošťáka.
u me asi tento cyklus nic nebude…mame jednu sanci a ovulka bude asi o vikendu,kdy muj bude pryc
nu coz
RadanaH píše:
u me asi tento cyklus nic nebude…mame jednu sanci a ovulka bude asi o vikendu,kdy muj bude prycnu coz
Tak to posichrujte před odjezdem a hned po příjezdu. ![]()
chudak myska
ji se tam taaaaak libilo ![]()
holky me zacina z toho snazeni asi hrabat
to bude jeste vesele, nejak neverim tomu ze by to tento mesic vyslo, mam jine myslenky, prace a tak… no uvidime
na stole hori svicka a mame nalite svatomartinske
jeste uspat prcka a je to ![]()