Jak jste přesvědčily chlapa na druhé dítko?

Anonymní
14.10.10 19:47

Jak jste přesvědčily chlapa na druhé dítko?

Ahojky, jak přesvědčit partnera na druhé?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3321
14.10.10 19:49

on přesvědčoval mě :D, a čekáme třetí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911

ja teda ještě nijak , ale zkusila bych mu ukázat jak si např. děti známých spolu krásně hrají a neotravují rodiče :lol: to by se mu mohlo líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Bože ale to slyšet nechci :-(

• Citovat
  • Upravit
3321
14.10.10 19:51
Romaelka píše:
ja teda ještě nijak , ale zkusila bych mu ukázat jak si např. děti známých spolu krásně hrají a neotravují rodiče :lol: to by se mu mohlo líbit

no, ono to v praxi ale vypadá jinak :D, alespon minimálně první rok a půl :D. Tím bych ho radši nepřesvědčovala :D Mohlo by ho to vyplašit :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
14.10.10 19:53

podle mě záleží na věkovém rozdílu…my šli do druhého s tím, že to bude brzy po sobě a bude to ten první roka půl těžké, ale jako sourozenci si budou v dospělosti mnohém lépe rozumět. Někdo to naopak chce po delší době, aby si každé dítko užil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
14.10.10 19:55

No přemlouvala jsem ho dost dlouho…víc jak rok,nakonec teda přišel ,že to zkusíme…asi už měl dost toho jak jsem do něj pořád hučela :mrgreen:
Na třetí se nejdřív taky moc netvářil,ale teď už svolil - za pár let:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
14.10.10 19:57

teda holky, já vůbec netušila, že ,ůže existovat takovýhle problém u partnerů ???Ted si toho vážím, že manžel je naopak pro děti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
14.10.10 20:02

Na druhe jsem presvedcovat nemusela… ale na treti jo, a presvedcil ho az nejakej kolega, ktery tri uz mel a povedel mu jak je to fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.10.10 20:05

Já přemlouvat moc nemusela. Seznámili jsme se, když mi bylo 27, jemu 33 a měl syna 9 let. Asi na třetím rande jsem se ho zeptala, jestli ještě chce děti, protože já je chci a jestli on ne, tak s ním nebudu zbytečně ztrácet čas :lol: . Rychlé, jednoduché a hlavně efektivní :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.10 20:24

Uhrála jsem to na rozzývené jedináčky a jeho vztah se sourozencem, že je sám rád, že má bráchu.

• Citovat
  • Upravit
3911
14.10.10 20:36
vililik píše:
Romaelka píše:
ja teda ještě nijak , ale zkusila bych mu ukázat jak si např. děti známých spolu krásně hrají a neotravují rodiče :lol: to by se mu mohlo líbit
no, ono to v praxi ale vypadá jinak :D, alespon minimálně první rok a půl :D. Tím bych ho radši nepřesvědčovala :D Mohlo by ho to vyplašit :D.

já taky nemyslela oslintávající se batolata ale dvě odrostlé dítka které jsou blízko věkově a rozumí si, hrají si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.10.10 21:06

TĚŽKO!
já tři roky… ale to šlo o třetí dítko po x letech jako mazlíka… ale vyhrála jsem! jooo biologické hodiny.. a tak vůbec… vydrž!!! snad to vyjde.. držím palec! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.10.10 21:09

ja ti radu nedam, musi to u chlapa prijit samo.. muj se nechtel ani (znovu) ozenit (ma z tohoto manzelstvi syna) na prvni jsem ho dlouho ukecavala a druhe najednou chtel sam a hned! hlavne si uvedomil ze je mu 38 a bud to udelam hned nebo nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.10.10 21:12

je pravda ze presvedcit by ho mohlo, ze si budou spolu hrat, nebude rozmazleny jedinacek :lol: (omlouvam se vsem jedinackum :huban: ) a vyrustat spolu jako kamaradi.. :nevim: me takhle utesujou na hristi porad. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí