Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja teda ještě nijak , ale zkusila bych mu ukázat jak si např. děti známých spolu krásně hrají a neotravují rodiče
to by se mu mohlo líbit
Romaelka píše:
ja teda ještě nijak , ale zkusila bych mu ukázat jak si např. děti známých spolu krásně hrají a neotravují rodičeto by se mu mohlo líbit
no, ono to v praxi ale vypadá jinak
, alespon minimálně první rok a půl
. Tím bych ho radši nepřesvědčovala
Mohlo by ho to vyplašit
.
podle mě záleží na věkovém rozdílu…my šli do druhého s tím, že to bude brzy po sobě a bude to ten první roka půl těžké, ale jako sourozenci si budou v dospělosti mnohém lépe rozumět. Někdo to naopak chce po delší době, aby si každé dítko užil..
No přemlouvala jsem ho dost dlouho…víc jak rok,nakonec teda přišel ,že to zkusíme…asi už měl dost toho jak jsem do něj pořád hučela ![]()
Na třetí se nejdřív taky moc netvářil,ale teď už svolil - za pár let:-)
teda holky, já vůbec netušila, že ,ůže existovat takovýhle problém u partnerů ???Ted si toho vážím, že manžel je naopak pro děti …
Na druhe jsem presvedcovat nemusela… ale na treti jo, a presvedcil ho az nejakej kolega, ktery tri uz mel a povedel mu jak je to fajn ![]()
Já přemlouvat moc nemusela. Seznámili jsme se, když mi bylo 27, jemu 33 a měl syna 9 let. Asi na třetím rande jsem se ho zeptala, jestli ještě chce děti, protože já je chci a jestli on ne, tak s ním nebudu zbytečně ztrácet čas
. Rychlé, jednoduché a hlavně efektivní
.
Uhrála jsem to na rozzývené jedináčky a jeho vztah se sourozencem, že je sám rád, že má bráchu.
vililik píše:Romaelka píše:no, ono to v praxi ale vypadá jinak
ja teda ještě nijak , ale zkusila bych mu ukázat jak si např. děti známých spolu krásně hrají a neotravují rodičeto by se mu mohlo líbit
, alespon minimálně první rok a půl
. Tím bych ho radši nepřesvědčovala
Mohlo by ho to vyplašit
.
já taky nemyslela oslintávající se batolata ale dvě odrostlé dítka které jsou blízko věkově a rozumí si, hrají si ![]()
TĚŽKO!
já tři roky… ale to šlo o třetí dítko po x letech jako mazlíka… ale vyhrála jsem! jooo biologické hodiny.. a tak vůbec… vydrž!!! snad to vyjde.. držím palec! ![]()
ja ti radu nedam, musi to u chlapa prijit samo.. muj se nechtel ani (znovu) ozenit (ma z tohoto manzelstvi syna) na prvni jsem ho dlouho ukecavala a druhe najednou chtel sam a hned! hlavne si uvedomil ze je mu 38 a bud to udelam hned nebo nikdy..
je pravda ze presvedcit by ho mohlo, ze si budou spolu hrat, nebude rozmazleny jedinacek
(omlouvam se vsem jedinackum
) a vyrustat spolu jako kamaradi..
me takhle utesujou na hristi porad. ![]()
Ahojky, jak přesvědčit partnera na druhé?