Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
18.11.10 10:52

mamule :mavam: já jsem nějak před ovu nebo po ovu,těžko říct,nesleduju to :lol: á ti závidím,už budeš mít brzo čvrtýho prcka,já chci takýýýýýýýýýýý :mrgreen:
Janusko-hned se vrhnu na tvůj metřík :wink: počkej a jestli se nepletu,nebylas teď těhu?aspoň podle testíku?jestli ne,tak promiň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.11.10 10:57
Hejhulka25 píše:
mamule :mavam: já jsem nějak před ovu nebo po ovu,těžko říct,nesleduju to :lol: á ti závidím,už budeš mít brzo čvrtýho prcka,já chci takýýýýýýýýýýý :mrgreen:
Janusko-hned se vrhnu na tvůj metřík :wink: počkej a jestli se nepletu,nebylas teď těhu?aspoň podle testíku?jestli ne,tak promiň :oops:

Jooo myslím že je lepší tu OVU tak nesledovat a nechat to na přírodě :palec: no jo už to bude docela brzo ten čas tááák děsně letí 8-o a za chvilku začnu depkařit s porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.11.10 10:57

Januskoteď jsem si to dočetla zpětně,promiň :oops: a nebylo to třeba jen slabounce pozitivní?nemáš někde to foto testíku,jak jsi psala,že ho pošleš?
píšu to proto,že já jsem taky jednou měla pozitivní-byl to best 2 tuším a bylo to falešně pozitivní..některý testy jsou prostě potvory :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.11.10 11:00

mamuleporod je moje nejoblíbenější část celého tohohle procesu :mrgreen: hodiny protrpět v bolestech zatímco manžel pije kafíčko,a o fázi tlačení radši pomlčet-tlačit něco o velikosti melounu dírou velkou jako citron je vskutku úžasný zážitek :lol: :lol: :lol: ti co tvrdili že si porod budu pamatovat do konce života,měli fakt pravdu :pocitac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 11:21

Hejhulko já měla krásný dvě // a měla jsem to i z krve potvrzené, takže falešné asi né. To foto jsem vymazala, protože jsem se na to nechtěla koukat. Uvidím co mi zítra řeknou na ko.

Mamule a kdypak máš termínek a jak se cítíš a už víš co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.11.10 11:26
Hejhulka25 píše:
mamuleporod je moje nejoblíbenější část celého tohohle procesu :mrgreen: hodiny protrpět v bolestech zatímco manžel pije kafíčko,a o fázi tlačení radši pomlčet-tlačit něco o velikosti melounu dírou velkou jako citron je vskutku úžasný zážitek :lol: :lol: :lol: ti co tvrdili že si porod budu pamatovat do konce života,měli fakt pravdu :pocitac: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je fakt ale za ten uzlíček to přece stojí ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.11.10 11:27
januska1 píše:
Hejhulko já měla krásný dvě // a měla jsem to i z krve potvrzené, takže falešné asi né. To foto jsem vymazala, protože jsem se na to nechtěla koukat. Uvidím co mi zítra řeknou na ko.Mamule a kdypak máš termínek a jak se cítíš a už víš co to bude?

Já mám termín 19-21.4.2011 a snad 8.12. se nám prcek ukáže to jdu na ten velký UTZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.11.10 11:49

Januskomoc držím palce aby to byly pozitivní zprávy :wink: na druhou stranu je zase dobře že to odešlo samo,bez pomoci,že jsi nemusela na revizi :wink: blbá útěcha já vím :oops:

mamulejasně,já se tu kasám,jak se děsím porodu,ale přitom až najdu // tak budu štěstím bez sebe,porod neporod :wink:

Jinak hlásím stav-hejhu čípku :lol: včera pootevřený a dnes více,takže určo ovulka se buď blíží nebo probíhá :-) jen doufám že to včerejší tulení bylo k něčemu,ještě to pojistíme zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.11.10 11:50
Hejhulka25 píše:
Januskomoc držím palce aby to byly pozitivní zprávy :wink: na druhou stranu je zase dobře že to odešlo samo,bez pomoci,že jsi nemusela na revizi :wink: blbá útěcha já vím :oops:

mamulejasně,já se tu kasám,jak se děsím porodu,ale přitom až najdu // tak budu štěstím bez sebe,porod neporod :wink:

Jinak hlásím stav-hejhu čípku :lol: včera pootevřený a dnes více,takže určo ovulka se buď blíží nebo probíhá :-) jen doufám že to včerejší tulení bylo k něčemu,ještě to pojistíme zítra :-)

HEJHU tak to věřím :hug: a en se tulte a tulte až se dotulíte ke // :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 11:56

Mamulko tak to je už zachvilku, a bude prcek u Vás. A co by jsi chtěla? Určo tu holčičku, viď.

Hejhulko, zatím se stále čistím, ale uvidíme jak dlouho, tento měsíc to nevidím, ale od příštího se budeme snažit také. Tak držím palečky na tuleníčko ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.11.10 12:05

děkuju holčiny moje :kytka:
já se loučím,jdu dát spát holky :wink: doufám,že se uvidíme večer,chtělo by to se domluvit na nějakou pevnou hodinu,abysme pokecaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.11.10 12:09
januska1 píše:
Mamulko tak to je už zachvilku, a bude prcek u Vás. A co by jsi chtěla? Určo tu holčičku, viď.Hejhulko, zatím se stále čistím, ale uvidíme jak dlouho, tento měsíc to nevidím, ale od příštího se budeme snažit také. Tak držím palečky na tuleníčko ať to vyjde.

Je to fakt že bych si moc přála holčičku ale nejdůležitější je aby byl prcek v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 12:10

Krásnou dobrou noc a snad večer se uvidíme. my zachvilku vyrážíme na plavčo. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.11.10 16:05

Ahoj holky… já se snažím velmi efektivně dneska…nebát se v baráku sama s malou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taťku máme na zakázce v horách, takže dnes nocujem samy. No zatopiliy jsme si, jídlo navařil včera děda, tak je to pohodička a můžu paličkovat.
Jinak s tou mojí prací, to není nic moc. Chodím tam jen podle potřeby na pár hodin a tisíce z toho taky nebudu mít, páč si při pracáku můžu vydělat jen 4000 hrubého. Ale i tak jsem ráda za něco, že.

jo a když už to píšu. Nevíte některá, jak je to s brigádama když jsem na pracáku. Vím, že nesmím mít víc jak ty 4 tis hrubého. Od nového roku si budu hledat jak práci, tak i brigády, ale nevím, kolik můžu mít hodin měsíčně nebo ročně.
Na ÚP je sice právník, co poradí ochotně, ale nejsem schopná se tam jít zeptat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
18.11.10 20:10

Ahojte holky,

MAMULKO-no to se někdo má, že si ještě může vybírat pohlaví mimouše :mrgreen: Já jsem ordlá, dnes je mi celkem dobře, teda ráno jsem se málem složila v Kaufu, jak se mi udělalo zle, ale od té doby dobrý.Cítím se v pohodě a trochu netěhotně, tak pro změnu zase trnu strachy, jestli je vše o.k.
Možná na to má vliv i to, jak spinká Davča. Dnes krásně až do 7h (a cítila jsem jak mi bylo nad ránem zle i v leže), včera právěže spal špatně a ještě byl už v 5h vzhůru.

JInak holky-porod? Pche, brnkačka… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KAMI-čověče to ti neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí