Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5341
11.11.10 13:05

Jinak já utíkala na gyndu hned za týden, aby mi potvrdil, že gestační váček je tam kde má být. A za dalších 14 dní jsem utíkala na srdíčko. :mrgreen: Já jsem pošuk. A to bylo dlouhých 14 dní u Adély bo tam viděl dva váčky. By odpřísáhl, že to bude duo. Ale pak už tam bylo jen jedno srdíčko. Se nám dvojče vstřebalo. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
11.11.10 13:07

Majulo děkuji, já si tam půjdu zavolat a uvidím co mi řeknou. Malé to dávali jen k pusince, tak snad by to nemělo vadit. To by bylo pěkné, kdyby to vyšlo hned na poprvé a kdy budeš testitíkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
11.11.10 13:09

To já jsem u Terky měla dokonce dvě srdíčka a pak mi to jedno odešlo a to já říkám, že Terka byla žravější a všechno si zabrala ona a chuděrka to druhé nemělo šanci :-) . Ona tam neměla ani na dříve volno a tak to alespoň spojíme najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.10 14:24

Jé, holky, tak vyste mohly mít i dvojčátka? :mrgreen:

Máji-no těhu mám potvrzené, ale o týden míň, zatím 4+3 nebo tak nějak. napsala mi Torecan proti tomu zvracení motanici. Nicméně jsem ho zatím nepoužila. včera jsem rozdýchávala pouze zvracení a nezvracela jsem :mrgreen: a dnes je mi slabo celý den od hlavy.jakoby se mi trošilinku motala, nebo v ní mám tlak, nebo já nevím, jak to popsat. Ale všechno zvlášť a v mírnější podobě je o.k. Dohromady to byl masakr.
JInak na plánovanou kontrolu jdu v úterý, aspoň uvidím, jestli se vyvíjí jak má :wink: , ale doufám, že všechno bude o.k. Protože tohle je ta natálka, proto se chytla hned na poprvé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
11.11.10 19:04

Arweenku no samo, ženské se s ničím nezdržujou. :palec: To jenom chlapi dělají zbytečné drahoty. :mrgreen:

Janus tak to by vadit nemělo. Ale určo se zeptej pro svůj klid. :wink: A testíkovat budu až mi dojdou testy. :-) Mám čtyři dny do konce cyklu, ale počítám, že testy dojdou později. Ale během příštího týdne určitě. Ale fakt se těhu vůbec necítím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.10 19:14

Máji a kam jsi ty těhu testy posílala, že teprve mají dojít? Mě hezky leží ve skříni od té doby, co je koupím v lékárně :mrgreen: Oni umí dělat i něco jiného? :mrgreen:
No necháme se překvapit, mohlo by to vyjít, ať jsme na tom stejně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
11.11.10 19:19
arween píše:
Máji a kam jsi ty těhu testy posílala, že teprve mají dojít? Mě hezky leží ve skříni od té doby, co je koupím v lékárně :mrgreen: Oni umí dělat i něco jiného? :mrgreen:
No necháme se překvapit, mohlo by to vyjít, ať jsme na tom stejně :wink:

Ne, koupila jsem si jich deset na Aukru. Tak uvidíme jak se s nima bude pošťák loudat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.10 20:20

a to se oplatí?Kolik jsi za ně dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.10 20:22

Holky, potčebuju pyžamka (overálky) š.86.Kdybyste někde viděly pěkné i na bazárku za rozumnou cenu,dejte vědět.I víc naráz,už z 80.vyrůstá :wink: Jo a body s dl.rukávem by se taky hodilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
11.11.10 20:45
arween píše:
a to se oplatí?Kolik jsi za ně dala?
Arween ty citlivější za 15,–. A poštovné 35,–. Tož jsem jich vzala 10. Švagrová se taky chystá zahnízdit, tak jí to kdyžtak prodám. Jestli mi něco zbyde. :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
11.11.10 20:46
arween píše:
Holky, potčebuju pyžamka (overálky) š.86.Kdybyste někde viděly pěkné i na bazárku za rozumnou cenu,dejte vědět.I víc naráz,už z 80.vyrůstá :wink: Jo a body s dl.rukávem by se taky hodilo. :mrgreen:

Já kupovala Adle v Tescu, vždy ty po 3 ks jak byli v akci. Takové fleecové na patentky. Ještě tři má. Ale větší už nedělají. :-( Ale zase už mám dost po klukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.10 20:52

Máji-no já taky, ale mě se tam moc nelíbily…teď jsem našla na MMB paní prodává Tescové,ale s pěknou aplikací za 45 a bez aplikace za 40-to je hezká cena, hned všechny 3 beru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.10 20:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.10 20:57

Já třeba nechápu ty ženské ,co prodávají nošené věci za skoro pořizovací cenu.Jako,pokud chci Davčovi koupit ryfle za 600 z Nextu a mám na ně, tak je koupím, a když se jich chci zbavit,hodím je za 200, ať udělám ještě někomu radost.Prostě mu nekupuju věci,abych přemýšlela nad tím, kolik na nich zpětně vydělám.A některé mádhery je tam šoupnou za 500 a jaká to není super cena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.10 20:59

Jdu se psem a spát, jsem unavená,pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie