Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7413
13.11.10 16:39

Ahojte holky,

Magdi-vítám tě. A na nějakém vyšetření už jsi byla?

JANI-no to snad ne :cry: a nešpiníš jenom? Za to určitě může to, jak jsi spadla, schody zatrolený…

Mamulko-ahoj mámo, kde ty se všude neobjevíš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
13.11.10 18:25
arween píše:
Ahojte holky,

Magdi-vítám tě. A na nějakém vyšetření už jsi byla?

JANI-no to snad ne :cry: a nešpiníš jenom? Za to určitě může to, jak jsi spadla, schody zatrolený…

Mamulko-ahoj mámo, kde ty se všude neobjevíš… :mrgreen:

Beruško to víš já musím být prostě všude :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
13.11.10 18:34

Arw není to špinění, ale normálně krvácím a docela dost, ale už to vypadá že jsem se trochu vyčistila. jsem z to špatná, ale co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
13.11.10 18:41
januska1 píše:
Arw není to špinění, ale normálně krvácím a docela dost, ale už to vypadá že jsem se trochu vyčistila. jsem z to špatná, ale co se dá dělat.

Tak to je mi líto :cry: a moc držím palečky na tento měsíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.11.10 19:51

Ahojky, jdu po čase nakouknou, jak se daří těhulím… a čtu to :cry:

JANUSKO, je mi to líto :cry: drž se a nevzdávej další pokusy.

Dočetla jsem vás, ale prdinku si pamatuju.. no už nejsem mladice :mrgreen:
Manža pořád šije a ty dečky co tu dávala AR se mu moc líbí. Tak mu to hnedka mám uložit pro inspiraci.
My jsme fakt praštění, on šije, já paličkuju a dítě si tu vyrustá tak nějak samo :dance: Ale u každého se chvilku zastaví a chce to taky zkusit, tak snad trochu toho tvoření v ní zůstane :kytka:

S Hejhulkou jsem si tento týden nepsala, tak nevím, jak se jí vede. Zítra napravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
13.11.10 20:22

KAMI-no, to moc držím palce. nejlepší je najít si heslo Patchwork přes Google a hledat v zahraničních odkazech, tam je inspirace habaděj.U nás toho hezkého kvalitního moc není, samé takové slátaniny typu batika… :wink:

Hele, já mám taky něco v hlavě, až to udělám (první sama sobě) a jestli se to podaří, dám sem fotky a budu chtít objednávky! :mrgreen:

Jo a mimochodem, kdybyste některá věděla o klientech…Prostějov, Přerov,Olomouc, Kroměříž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
13.11.10 20:23

JANI-to je mi moc líto :cry: , drž se, užij si Terinky, ať ti to pomůže trošku zapomenout a při dalších pokusech držím palce. Můžete kdyžtak hned další měsíc, nebo musíš nějakou dobu čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.11.10 21:16

Zdravim, ted na delsi dobu nesel net,pac odeslo APecko,ale uz mame nove a tatka rozbehal a jede uz teda zatim.

Janicko ,jezismarja co to tady ctu?to me strasne mrzi,snad v tom nemaji prsty zatrolene schody,bych jim prisla osobne naplacat.Ted musis se upnout na Terinku,uzit si kazdou minutku s ni,abys zapomela a boilistka mohla odejit a vy se mohli zacit snazit zase.Doufam,ze tentokrat nebude zadny drzkopad a vse pujde hladounce a vpohode.drzime palecky zlaticko nase.

Mamule hele,kde ty se tu beres?ty snad si sherlock holmes,ze si nas vypatrala kde se zasivame.Jak ty to delas????jeste tu chybi kachnimama a budete kompletni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak vy se radujete s dveou // a ja mela den spozdeni a vyvadela jsem jak pominuta,ze tehu byt nesmim,ze bych asi sla na potrat.Ono otehotnet pri HA neni sranda a cekat na tripletest,zda bude OK se mi asi chtit nebude.Takze ja silela a tatku jsem s Maruskou vyhnala na vylet na hrad Bertchold a byl klid.Dala jsem si kaficko,uklidila jsem,vytrela a cekala kdy rodinka dorazi.Za to dneska ze me leje jak z vola a oni ne ane vystrelit.Tak jsem ji dala spat a ja aspon usnula na chvili taky.

Taky mam prosbu,poradte co koupit 1,5lete holcicce k vanocum?hracek ma jak naseto, obleceni taky.netusim vubec co.Rikala jsem si kocarek,ale nevim, kuchynka?to je jeste mala, neco na rouvoj,ale co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
15.11.10 20:11

NAZDÁREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK :mavam: :mrgreen: tak koukám to jsou změny..Kamča už patří mezi makající :mrgreen: gratuluju,užij si to,já si uživám mateřskou a do práce ani za nic :zed: :lol:
ARWI-obrouvská gratulace :potlesk: sice jsi mě nakrkla,že jsem nebyla první,ale co,budu to muset přežít :-? :lol: hlavně aby to všechno dobře dopadlo :dance:

Janusko-zlatičko to mě mrzí :hug: nebudu ti tady psát jak je dobře že se to stalo teď a ne potom,protože já jsem podobné řeči nesnášela taky…ale život je život,s tím nic nenaděláme…držím palečky,příště to určitě vyjde :hug:

Mamule-zdárek :mrgreen: normálně si budu myslet že mě sleduješ :mrgreen: jak se máš?těhule koukám,to je velmi milé :pocitac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.11.10 20:53

Ahoj všem snažilkám! Ráda bych se k Vám přidala. Koukám, že většina z Vás už dítě má a snažíte se o další. Já už rok a půl marně čekám na první těhotenství. Máme špatná spg tak začínáme pokukovat poIVF. Mámte některá dítě touhle cestou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.11.10 21:31

Ahojky

Lisso vitej mezi nami.Ja dite mam,ale druhe zatim neplanuju,ale jsem tady s holkama,ktere dlouho znam.Ja se snazila o mimco 6let a taky mi rikali,ze jedine pres IVF a pak zmena gyndare a relax a dovca,leky a bylo to.Co je to spatne spg?
Co vim,tak pres IVF ma Januska svou dcerunku Terinku,ale o dalsich netusim.Povez neco o sobe?

Hejhulko ahoooojik,co s tebou bylo?uz jsme se o tebe baly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
15.11.10 21:42

HEJHU-no nazdár :mrgreen:

Liso-ahojky, z IVF má dcerunku Januska, ale ta teď má smutné období, tak si asi dá pauzu, tak nevím, jestli ti poradíme. Ale vítej, vidíme tě rády :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.11.10 21:58

Ahojky Hejhulko, už jsem si říkala co je stebou. Já jsem teď nějak absolutně mimo a nic se mi nechce, ale také si říkám, že je dobré, že se to stalo teď než později. A co ty jak se máš?

Lisso vítej tady a pokud budeš mít nějaké otázky tak ti je ráda zodpovím, pokud budu vědět. A napiš nám něco o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.11.10 07:56

Ahojík,dobré ránko :mavam:
Kraskav-měla jsem problémy s ne¨tem,doufám že už to bude lepší :-) jak neplánuješ?tak koukej plánovat :pocitac: :lol:

Lisso-vítej mezi námi :kytka:

Janusko-to bude dob¨rý,uvidíš :wink: nemuselo to ani být mimi…já taky teď plašila s duchama na mama 10 a nakonec nic samozřejmě..jen tě chci uklidnit :-) Já se mám celkem dobře,tenhle týden mě čeká ovu,tak jsem zvědavá co se vyklube :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
16.11.10 08:48

HEJHULKO ahojky :mavam: :mavam: :dance: no si piš že tě stopuju :mrgreen: a jako vidíš co si rozpotala jooooo sem si z tebe vzala příklad a koukej jak to dopadlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí