Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky,
Magdi-vítám tě. A na nějakém vyšetření už jsi byla?
JANI-no to snad ne
a nešpiníš jenom? Za to určitě může to, jak jsi spadla, schody zatrolený…
Mamulko-ahoj mámo, kde ty se všude neobjevíš… ![]()
arween píše:
Ahojte holky,Magdi-vítám tě. A na nějakém vyšetření už jsi byla?
JANI-no to snad ne
Mamulko-ahoj mámo, kde ty se všude neobjevíš…a nešpiníš jenom? Za to určitě může to, jak jsi spadla, schody zatrolený…
Beruško to víš já musím být prostě všude
![]()
Arw není to špinění, ale normálně krvácím a docela dost, ale už to vypadá že jsem se trochu vyčistila. jsem z to špatná, ale co se dá dělat.
januska1 píše:
Arw není to špinění, ale normálně krvácím a docela dost, ale už to vypadá že jsem se trochu vyčistila. jsem z to špatná, ale co se dá dělat.
Tak to je mi líto
a moc držím palečky na tento měsíc ![]()
Ahojky, jdu po čase nakouknou, jak se daří těhulím… a čtu to ![]()
JANUSKO, je mi to líto
drž se a nevzdávej další pokusy.
Dočetla jsem vás, ale prdinku si pamatuju.. no už nejsem mladice ![]()
Manža pořád šije a ty dečky co tu dávala AR se mu moc líbí. Tak mu to hnedka mám uložit pro inspiraci.
My jsme fakt praštění, on šije, já paličkuju a dítě si tu vyrustá tak nějak samo
Ale u každého se chvilku zastaví a chce to taky zkusit, tak snad trochu toho tvoření v ní zůstane ![]()
S Hejhulkou jsem si tento týden nepsala, tak nevím, jak se jí vede. Zítra napravím.
KAMI-no, to moc držím palce. nejlepší je najít si heslo Patchwork přes Google a hledat v zahraničních odkazech, tam je inspirace habaděj.U nás toho hezkého kvalitního moc není, samé takové slátaniny typu batika… ![]()
Hele, já mám taky něco v hlavě, až to udělám (první sama sobě) a jestli se to podaří, dám sem fotky a budu chtít objednávky! ![]()
Jo a mimochodem, kdybyste některá věděla o klientech…Prostějov, Přerov,Olomouc, Kroměříž…
JANI-to je mi moc líto
, drž se, užij si Terinky, ať ti to pomůže trošku zapomenout a při dalších pokusech držím palce. Můžete kdyžtak hned další měsíc, nebo musíš nějakou dobu čekat?
Zdravim, ted na delsi dobu nesel net,pac odeslo APecko,ale uz mame nove a tatka rozbehal a jede uz teda zatim.
Janicko ,jezismarja co to tady ctu?to me strasne mrzi,snad v tom nemaji prsty zatrolene schody,bych jim prisla osobne naplacat.Ted musis se upnout na Terinku,uzit si kazdou minutku s ni,abys zapomela a boilistka mohla odejit a vy se mohli zacit snazit zase.Doufam,ze tentokrat nebude zadny drzkopad a vse pujde hladounce a vpohode.drzime palecky zlaticko nase.
Mamule hele,kde ty se tu beres?ty snad si sherlock holmes,ze si nas vypatrala kde se zasivame.Jak ty to delas????jeste tu chybi kachnimama a budete kompletni
![]()
Jinak vy se radujete s dveou // a ja mela den spozdeni a vyvadela jsem jak pominuta,ze tehu byt nesmim,ze bych asi sla na potrat.Ono otehotnet pri HA neni sranda a cekat na tripletest,zda bude OK se mi asi chtit nebude.Takze ja silela a tatku jsem s Maruskou vyhnala na vylet na hrad Bertchold a byl klid.Dala jsem si kaficko,uklidila jsem,vytrela a cekala kdy rodinka dorazi.Za to dneska ze me leje jak z vola a oni ne ane vystrelit.Tak jsem ji dala spat a ja aspon usnula na chvili taky.
Taky mam prosbu,poradte co koupit 1,5lete holcicce k vanocum?hracek ma jak naseto, obleceni taky.netusim vubec co.Rikala jsem si kocarek,ale nevim, kuchynka?to je jeste mala, neco na rouvoj,ale co?
NAZDÁREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK
tak koukám to jsou změny..Kamča už patří mezi makající
gratuluju,užij si to,já si uživám mateřskou a do práce ani za nic
![]()
ARWI-obrouvská gratulace
sice jsi mě nakrkla,že jsem nebyla první,ale co,budu to muset přežít
hlavně aby to všechno dobře dopadlo ![]()
Janusko-zlatičko to mě mrzí
nebudu ti tady psát jak je dobře že se to stalo teď a ne potom,protože já jsem podobné řeči nesnášela taky…ale život je život,s tím nic nenaděláme…držím palečky,příště to určitě vyjde ![]()
Mamule-zdárek
normálně si budu myslet že mě sleduješ
jak se máš?těhule koukám,to je velmi milé
![]()
Ahoj všem snažilkám! Ráda bych se k Vám přidala. Koukám, že většina z Vás už dítě má a snažíte se o další. Já už rok a půl marně čekám na první těhotenství. Máme špatná spg tak začínáme pokukovat poIVF. Mámte některá dítě touhle cestou?
Ahojky
Lisso vitej mezi nami.Ja dite mam,ale druhe zatim neplanuju,ale jsem tady s holkama,ktere dlouho znam.Ja se snazila o mimco 6let a taky mi rikali,ze jedine pres IVF a pak zmena gyndare a relax a dovca,leky a bylo to.Co je to spatne spg?
Co vim,tak pres IVF ma Januska svou dcerunku Terinku,ale o dalsich netusim.Povez neco o sobe?
Hejhulko ahoooojik,co s tebou bylo?uz jsme se o tebe baly.
HEJHU-no nazdár ![]()
Liso-ahojky, z IVF má dcerunku Januska, ale ta teď má smutné období, tak si asi dá pauzu, tak nevím, jestli ti poradíme. Ale vítej, vidíme tě rády ![]()
Ahojky Hejhulko, už jsem si říkala co je stebou. Já jsem teď nějak absolutně mimo a nic se mi nechce, ale také si říkám, že je dobré, že se to stalo teď než později. A co ty jak se máš?
Lisso vítej tady a pokud budeš mít nějaké otázky tak ti je ráda zodpovím, pokud budu vědět. A napiš nám něco o sobě.
Ahojík,dobré ránko ![]()
Kraskav-měla jsem problémy s ne¨tem,doufám že už to bude lepší
jak neplánuješ?tak koukej plánovat
![]()
Lisso-vítej mezi námi ![]()
Janusko-to bude dob¨rý,uvidíš
nemuselo to ani být mimi…já taky teď plašila s duchama na mama 10 a nakonec nic samozřejmě..jen tě chci uklidnit
Já se mám celkem dobře,tenhle týden mě čeká ovu,tak jsem zvědavá co se vyklube ![]()
HEJHULKO ahojky
no si piš že tě stopuju
a jako vidíš co si rozpotala jooooo sem si z tebe vzala příklad a koukej jak to dopadlo
![]()