Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7413
16.11.10 19:49

HEJHU-nestrašíš, já s Davčou krvácvela od 6tt až do 12tt střídavě čerstvá a stará krev, takže v tomhle se už trošku vyznám. Zbytečně plašit nebudu, dokud nebude čerstvá krev, nemá cenu jezdit na pohotovost-to mi řekli už tehdy, že stará není závažná, čerstvá jo :wink:
Poležím si, zítra odpočinu a holt řeknu mamce, že jsem těhu, ať mi umyje okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.11.10 19:57

Arwi-no to ti věřím akorát je to jak mi říkal doktor na pohotovosti-že někdo krvácí jako blázen a nic se neděje a někdo jen špiní a přesto potratí…jen si říkám,že s Davčou se možná nic nedělo,ale co když teď je to ten druhý případ? :hug: samozřejmě ti to nepřeju,ale moje ZT mě vyléčilo a až budu těhu a budu špinit asi budu fakt šílet :zed: protože nikdy nevíš jestli je to buď a nebo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
16.11.10 21:05

Hejhu-já ví, u mě to bylo taky brané jako eiziko potratu, ale teď to bylo jednou nárazovka, uvidíme co dál. takže tak to myslím, že když jednou zšpinění, takhned nepoběžím a počkám, co dál :wink:
Ale děkujíííííííííí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
17.11.10 12:11

Ahoj holky :mavam: my jsme se vrátili z nákupu tak jdu holky uložit aby si odpočinuly a já taky :mrgreen:
ARWI-nemáš zač :huban: myslím na Tebe kočičko snad je vše ok,to víš já jsem asi moc vystrašená tím svým ZT v srpnu,tak mě jakýkoliv špinění dost děsí,bojím bojím až budu těhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.11.10 19:40

Ahojky, pracanti se jdou na vás taky podívat :-) Dneska jsem byla 6 hodin a jsem KO. Přišlo 8 palet, skládek jak špendlíková hlavička, takže jsme tam byly fakt tip ťop. Ještě že mám 7 kilo dole, jinak se tam mezi krabicema s tím břuchem ani neprocpu :mrgreen: :mrgreen: Ale i tak jsem ráda i za těch pár hodin, co tam můžu jít. A že jich budu mít teď dost, protože budu už i v prodejně abych radila zákazníkům. Už jsem si to párkrát prošla a docela si to začínám pamatovat, kde co máme.

Jinak u nás zatím žádneé dálnice na obzoru nejsou, to tak za 14 dnů. Ale žádné velké snažení nebylo, takže uvidíme, co náhoda přinese. Tak na rok dva bych ráda do práce, ale ta není, tak třeba na jaře zasadíme a na vánoce máme dáreček :mrgreen:

AR, vyprdni se na okna a odpočívej!! Okna ti netečou a zdravíčko tebe i mimi je teď důležité.

Dočetla jsem vás, ale mám HOSIP, takže nebudu na nic reagovat. Jdu se svalit k TV a usnout, dnes jsem fakt KO. Tak se opatrujte a já zase kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
17.11.10 20:17

KAMI-to je fajn, že máš nějakou práci. Já ty okna nebudu dělat, počkám na maminku, ta pomůže. Holt budu muset ale s pravdou ven :think: no nevadí, hlavně, ať jsme o.k :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
17.11.10 20:27

Arwi-ahoj beruško,tak jak je?doufám že všechno ok a miminko bude vpořádku..Kamča má pravdu na okna kašli..já jsem na sebe taky nedávala pozor,počítala jsem s tím,že se mi nemůže nic stát a nedopadlo to dobře…někdo sice řekne že ZT je prostě věc přírody,ale co když…
kamčo-takže pracuješ jo?a to jako my nemakačenkové ti nestojíme ani za pokec? :pocitac: :lol: :lol: :lol: jsem ráda že se ti daří,počkej na mimi bude zaděláno dřív než si myslíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
17.11.10 21:31

Ahoj Všem, děkuji za hezké uvítání. Tak něco o mě… Je mě 29 let a jsem z Brna. O mimčo se nažíme už rok a půl, ale přítel má špatný spermiogram. Právě řešíme kam v Brně do CAR - možností je hodně a názory rozdílné. Do konce roku tomu ještě chceme nechat volný průběh a pokud se nazadaří tak v lednu pravděpodobně IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
17.11.10 22:20

Ahoj arween.

druhé mimi jsme začali plánovat asi koncem ledna roku 2007.Naše první dcera má nyní 6,5 roku,v té době kdy jsme začali plánovat,tak měla 1 rok a 20 měsíců.Byli jsme i na vyšetření.Manžel měl tehdy malinko horší výsledky a já jsem měla protilátky.dali nám nějaké prášky na 3 dny.také jsem brala nějaké tabletky a utrogestan,nic z toho nepomohlo.Nyní jsme o tom uvažovali,že by jsme se nechali znovu vyšetřit,ale manžel to nyní odmítá.Hlavně kvůli jedné věci a to co mu jeden lékař řekl)že proč nám to nejde a taky,jestli je jeho dcera.Určitě vložím fotku,kde jsou spolu a pak řekneš,že je 100% jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
18.11.10 09:13

MAGDI-cože? nějaký lékař řekl tvýmu manželovi jestli je ta jeho první dcera vůbec jeho??? 8-o 8-o 8-o Jajk si tohle může dovolit? A proč, že nemůžete otěhotnět, ty máš proti jeho spermiím protilátky?

LISO-znám i takové případy, co už byli jednou nohou v CAR a zjistili, že je holčina těhu :wink: Tak držím palce a kdyby ne, tak IVF určitě vyjde :-D

JANI-jj, už se opatruju, ale víš jak, jenom ležet s malým taky nejde :wink:
Co Terinka? Za chvilku už bude mít dva ročky, to tak děsně uteklo :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 09:35

Arwen to já vím, že to nejde, ale moc prďolku netahej, a´t se ti ten malý červík zavrtává a zavrtává. Moc moc ti držím palečky, je to fakt jak to rychle uteklo a malá bude mít dva. Je to fakt moje zlatíčko a ještě, že jí mám. Zítra jdu na ko a uvidím, co mi řeknou.

Hejhulko jsem ráda, že jsi se tu zase objevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.11.10 09:40

Janusko-achojík :mavam: jak se máš?co mimi-snaženíčko-ms?ať ti můžu aktualizovat metřík na lillypie,jestli chceš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.11.10 09:48

Ahojky všem :mavam: :mavam: :mavam:

ARWÍSKU tak jak je beruško :hug:

JANI a co ty zlato :kytka:

HEJHU a co ty ?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 10:25

Hejhu zítra jdu na ko a uvidím co mi řeknou, jestli se budu moc snažit od příštího měsíce. Jinak MS mám od minulého čtvrtka 11.11..

Mamule :mavam: no mám se nic moc, nějak to nemůžu pochopit a je mi smutno. A co ty jak se cítíš?

Lisso držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.11.10 10:51
januska1 píše:
Hejhu zítra jdu na ko a uvidím co mi řeknou, jestli se budu moc snažit od příštího měsíce. Jinak MS mám od minulého čtvrtka 11.11..

Mamule :mavam: no mám se nic moc, nějak to nemůžu pochopit a je mi smutno. A co ty jak se cítíš?

Lisso držím palečky.

JANUSKO nečetla jsem to tady celé tak mi asi u tebe něco důležitého uteklo :think: :think: ale moc ti držím palečky na KO a na brzké // :hug: :hug: jinak já se mám i dobře dalo by se říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí