Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
16.11.10 09:04

mamule-ty fole :lol: :lol: :lol: čtyři děti,do dnešní doby,jsi cvok? 8-o :lol: :lol: :lol: aspoň tu pak nebudu trapčit sama s tím svým hejnem :lol: ale samo gratuluju,je to super :pankac: a co manžel,už se chystá vyloupit banku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
16.11.10 09:26

HEJHUL no už se delší dobu po něčem poohlíží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a už se moc těším až tady na nás zase vybalíš ty dálnice :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.11.10 10:16

Hejhulko a jak mam planovat,kdyz pritel prestala tvrdi,ze jedno dite je na dnesni dobu financni krize az dost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.11.10 11:09

Kraskav-já ti něco povím.cjlapi jsou pěkní srabi..prostě se bojí že to nezvládnou…můj taky nechtěl třetí a už vůbec ne čtvrtý,ale před pár dny z něj vypadlo..než budeme mít to dalši mimi…čímž chci říct,že už to začal sám říkat a chce ho taky..podle mě je naopak nerozumné mít jedináčka,já sama jsem a celý život jsem trpěla,prostě mi chyběl nějaký kamarád…podle mě by tvůj přítel změnil názor kdybys byla těhu :wink:
Mamule-no ale tys otěhotněla nějak bleskem ne? :lol: já taky doufám že se nám to co nejdřív povede..první měsíc po HA máme za sebou tak teď už by to mělo jít jak na drátkách :think: :lol: :lol: ostatně můj gynekolog řekl,že si nadělíme ježíška do bříška,tak třeba má nějaký skrytý věštecký schopnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
16.11.10 11:12

HEJHUL no je pravda že se to vážně povedlo napoprvé ale taky sem byla po vysazení HA :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.11.10 11:34

Hejhulko ja vim,ale ty neznas meho pritele,ten kdyz rekne ze ne,tak si sakra dava pozor pri sexu,takze muzu delat sebezazraky a stejne nic.On si dava pozor ikdyz je ozralej,takze ani pitim ho nezmenim.Ted urcite ne,pac ani ja si neumim ted predstavit,ze bych mela druhe dite.Maruska je narocne mimi a kdybych tak asi az by ji byly ty tri roky.Ja chci,aby byla vazne samostatna a ne abych mela doma dve mimina.Ja to vidim u kamaradek jak to maji tezke,vztekle a sloziote prvni a druhe to same v blede modrem.Vsak on se nebrani druhemu diteti,ale urcite ne TED.Taky vcera vecer v koupelne rikal,ze mit deti o dva roky od sebe ma sve vyhody,ale s marenkou by to neslo,vsak je sama jeste mimi a spinkat v postylce bude jeste dlouho.Takze pozdeji si myslim,ze bude chtit.Ale nesmim na nej tlacit,na to musi prijit sam.Ale urco nechci cekat na druhe do 40let pri predstave jak dlouho jsem cekala na marenku.Taky bch nemuselamit vubec,tkze jsem si dala limit cekat d sruhym do tak 33-35let a pak se uvidi.Cim vic tlacim na toho meho chlapa,tim vice je zarytejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.11.10 14:41

Krásné odpoledne :mavam: tak jsem se pěkně vyhajalas těma mýma zvířatama a piju kafíčko,pohodička :mrgreen:
mamule-no já nevím jak to děláš,ale já mám vždycky první cyklus po HA celej rozhozenej,takže těhu u mě nehrozí..teď jsem druhý cyklus tak uvidíme :-)
Kraskav-to máš na nic když se hlídá :think: :lol: ten můj chlap tohle zásadně odmítá,takže když neberu HA a nejdýl nám trvala Terezka pět měsíců,musí se připravit na variantu že otěhotním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
16.11.10 17:15

Ahojky holky,
jen jsem přišla nahlásit, že dneska už jsem viděla i srdíčko.A třeba to je i první den, co ho má, resp.je ho vidět. I dr.říkal, že to naprosto odpovídá 6+3 a někdy to srdíčko ještě ani není vidět, že je to úplně na začátku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.11.10 17:24

Arwi-moc gratuluju :potlesk: a nechoď se jenom hlásit ale taky pokecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
16.11.10 18:58

Holky, já se na to vyprdnu, teď jsem zjistila na wc, že špiním :zed: :zed: :zed:
To je snad přesně na den, co to bylo s Davčou, taky 6+3, možná 6+4. Ale přece nemůžu 7 týdnů v kuse jen ležet a nic nedělat, kdo se postará o Davču, to fakt nejde, já se na to vys… :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
16.11.10 19:01
arween píše:
Holky, já se na to vyprdnu, teď jsem zjistila na wc, že špiním :zed: :zed: :zed:
To je snad přesně na den, co to bylo s Davčou, taky 6+3, možná 6+4. Ale přece nemůžu 7 týdnů v kuse jen ležet a nic nedělat, kdo se postará o Davču, to fakt nejde, já se na to vys… :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert:

AR a nemůže to být po té kontrole 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
16.11.10 19:05

No a že až teď večer. A navíc celkem dost. Stará krev, ne nová, ale dost.Ještě jak jsme dojeli z Brna, tak pohoda. No doufám, že to bylo tím celodenním cestováním a hrkáním se po silnici a jak se vyležím, zase to bude dobré.No zkusíme, že by si příští týden manža vzal OČR, ale tento už nemůže.To mu nedají. Takže vánoční dárek nebude a zase to budu muset doma vyklopit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
16.11.10 19:08
arween píše:
No a že až teď večer. A navíc celkem dost. Stará krev, ne nová, ale dost.Ještě jak jsme dojeli z Brna, tak pohoda. No doufám, že to bylo tím celodenním cestováním a hrkáním se po silnici a jak se vyležím, zase to bude dobré.No zkusíme, že by si příští týden manža vzal OČR, ale tento už nemůže.To mu nedají. Takže vánoční dárek nebude a zase to budu muset doma vyklopit :wink:

Beruško dávej na sebe velký pozor a pokud teď můžeš tak jen lež :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
16.11.10 19:10

No to bych ráda, ale s Davčou to půjde těžko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.11.10 19:15

Arwi-no to si nedělej ani srandu..nechceš radši na pohotovost?já jsem tři dny po vynechání ms taky začala špinit a byla tam stará krev..černá,ne čerstvá a byl to hematom a nakonec to skončilo víš jak :zed: já bych teda šílela jak blázen zvlášť po tom co se mi stalo…když jsem byla těhu s gabčou,tak jsem taky lehce špinila,ale spíše světlounký výtok,lehce nahnědlý a okolo 9 tt..nikdy s krví,nikdy tmavě hnědý apod…být tebou radši se nechám vyšetřit…nechci tě ale děsit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí