Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Arween krásný overálek. Já akorát nemusím ty překládací vrchy. Jim pak lezou ramínka, kort jak je to už jeté.
Ty co jsem brala v Tescu jsou právě zapínací vepředu.
http://img.fotoalba.centrum.cz/…351047_4.jpg
Takové. Jedno růžové sytě, jedno jemné a třetí bílé a mají je i v modrém. Teď na zimu ideál.
Máji-no já mám taky klasiku na zapínání vepředu. Ale říkala jsem si,že to vyzkouším, ta cena je dobrá a když budu hodně naštvaná, půjdu koupit nové ![]()
Adélka je krásňoučká ![]()
arween píše:
Máji-no já mám taky klasiku na zapínání vepředu. Ale říkala jsem si,že to vyzkouším, ta cena je dobrá a když budu hodně naštvaná, půjdu koupit nové
Adélka je krásňoučká
Děkujeme.
Možná zrovna bude ten vrch držet. U nextu mi třeba u bodyček držel. Záleží i na kvalitě. Přeju, aby vám seděly pyžámka dobře. ![]()
mamule píše:
Jejda soráč já se asi spletla![]()
![]()
No to asi děvenko seš mimo mísu. ![]()
Mamul, chybí nám tu Hejhulka. Nevím co s tím netem vyvádějí. ![]()
To je ta pravá do naší party, co? ![]()
Jsem tu nová,jmenuju se Magda a na 2. miminko čekáme už delší dobu(když bych nepočítala pauzy,tak asi celkem 3 roky a 9 měsíců).Bohužel zatím bez úspěchu.Kdo mi ještě poradí,Vyzkoušela jsem kontryhelový čaj,beru kyselinu listovou,chvíli jsem i cvičila.Má někdo ještě jinou radu,jak otěhotnět? Předem děkuji za jakékoliv odpovědi.magda
Mamulko ahojík, já si říkala kdy se tu objevíš. Ráda tě tu vidím.
Jinak tu vítám novou snažilku.
Jak jsem psala o // tak už to není pravda, začla jsem krvácet. Takže se zase připojuji ke snažilkám.
januska1 píše:
Mamulko ahojík, já si říkala kdy se tu objevíš. Ráda tě tu vidím.Jinak tu vítám novou snažilku.
Jak jsem psala o // tak už to není pravda, začla jsem krvácet. Takže se zase připojuji ke snažilkám.
JANUSKO ahojky
a jejda a krvácíš hodně nebo jen špiníš ??? ![]()