Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kami stím ti také neporadím To si to tam užíváš v hračkářství, tam jsem chtěla jako malá pracovat.
Arw dávej na sebe pozor berunko a snaž se odpočívat i když s malým prckem to nejde, to já vím. Je dobře, že je ti lépe a že už nešpiníš.
JANI-a ty taky, ať tě to dlouho nebolí, beruško ![]()
Já se nepředřu, to zase ne, nejsem uklízecí maniak.
Uklízím, jen to, co je vidět. Zásuvky a skříňky v kuchyni mám umyté, okna mi pomůže mamka.
Snad mi bude líp a mimísek je taky v pořádku.
To máš pravdu a práce neuteče nemá nožičky. Je dobře, že ti mamka pomůže. Já uvidím jak dopadnu zítra. Můžu se zeptat ty jsi měla clastík a nezbyl ti, já bych od tebe když tak je koupila.
Jé Jani Clostík nemám, já ho někomu poslala z Miminka. Myslím Terezce, už ani nevím. To je mi líto a zítra držím palečky ![]()
Arw to nevadí, já si o něj řeknu zítra, zkusíme to přirozeně.
Janusko, já mám doma 2 balení Clostíku, chceš ho ještě? Já už ho užívat nebudu a jen by to tu leželo.
Kamčo určo bych si ho vzala.Dneska jsem byla na ko a tam mi dr. řekla, že máme mít dva měsíce pauzu a pak to můžeme zkoušet. Mimi odešlo samo, prý to bylo zamklé těhu. Tak jsem z to celkem hotová. A tak mi pak písni do sz kolik za to budeš chtít a když tak účet a já ti to pošlu. A jak se ti líbí v práci?
Janicko,ja mam doma taky myslim nejaky clostik,ten nam ponmohl is utrogestanem dohromady.
Kraskav tak já si ho od tebe vezmu a kolik za to budeš chtít? Já to sním chci zkusit až tak v lednu, teď to necháme být.
Jakpak jste se měly o víkendu? My jsme byli v so na oslavě výroč svatby, praděda s babičkou jsou spolu 54let a dneska jsme měli uklízecí den, Vilda umyl okna, já vyžehlila, umyla koupelnu, vytřela a vyluxovala a teď společně relaxujeme. Zítra my přijede kámoška s klučíkem a tak tu budu mít veselo.
Arw tak jak se máš těhulko?
jani tak promin,je mi lito s tim clostikem,ale ja se myslela,ze mam jeste celou pyxlu a ted jsem koukala,ze ouha neemam.promin.
Ahoj holky.Potřebovala bych poradit.O mimčo se snažíme přes pul roku.Ovulaci si hlídám.Poznám jí podle ovu hlenu a bolesti v psbřišku.Poslední mS byla 5,11 Ovulace začla 11DC tedy 15,11.Měla jsem normálně ovu hlen který trval tři dny,po ovu byl jako vždy hustý krémový.dnes jsem 18DC a dnes mám zas ovu hlen a pobolívá mě břicho
tak nevím co to muže být,,,na ovu je už pozdě a taky už u mě proběhla.C mám plus mínus 28 dní.Díky moc za odpovědi ![]()
ahoh holky, moc jsem tu nebyla,ale vidím,že nejsem sama.Bylo mi dost špatně,dnes už je to celkem dobré,jen jsem ráno zvracela,pak pohoda a teď se mi vrací zaková hnusná pachuť do krku a pusy…a už zase mizím,jen zdravím ![]()
arwi - chudinko to mi je te lito.S Davcou ti nic nebylo,ze?tak to vidim na holku,pac ta pry dava zabrat a nez se rozhodne vykouknout ven,tak se pry musi nacancat,ale to jsou jen povery,ze?Snad ti bude brzy lepe.Pry po 12tydnu se to lepsi,ale jak u koho,doufam,ze u tebe to tak bude.drzim palecky
aby ti bylo co nejdrive lepe.
Pajunko - v tomhle ti neporadim,ja ovulaci ani nevim kdy mam.ted ji teda nemam,pac beru HA,alepredtim jsem to vubec neresila,pac MS jsem melai po 60dnech a pravdepodobne u me ovu ani neprobihala,ale poradi ti Hejhulka,ta je v tom prebornik,ze Hejhulkinko?
Arwi snad to brzy poleví a bude ti dobře. Opatruj se a odpočívej.
Kraskav tak co jak Maruška chodí a co taťku už jsi přemluvila?
Kamilko jak se ti líbí v práci?
Janusko, právě jsem ti poslala zprávičku.
V práci dobrý. V sobotu to byl mazec tam být skoro celý den, ale byla jsem ráda. Dnes mi volali, že přijde 10 palet, ale mají rozbitou plošinu na autě, takže to budeme skládat rúčo. No a buď pojedu ještě dnes, nebo zítra. Tak to bude hukot.
Navíc má zítra Valča první vystoupení s tančením, tak jsem se těšila, jak zamáčknu slzičku, jak už tančí bez rodič a ono asi nic. Uvidíme, na kdy mne povolají ![]()
Jinak jsem na pěst. Pořád ve stresu, že nemůžu sehnat práci a že budeme bez penízků.. chjo, to je doba, to by se jeden potento ![]()
A aby toho nebylo málo, tak pořád čekám na MS a testík 29DC byl jen / ![]()