Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7413
13.12.10 09:58

Ahoj Kači-jé já nějak přeskočila, že jsi měla zamlklé už před dvěma lety, nebo tak. No tak to nevím a oni ti neřekli, čím to bylo? To už možná mohli vědět, mě dr.řekl v ítt, že se to ještě nepozná, ale ve 12tt, už by to mohlo být vidět. Zkus se poptat ještě na nějaká jiná vyšetření, pokud máš ovulku tak vaječníky jsou průchozí, děloha vajíčko přijímá, sliznice roste, tak nevím, jestli zrovna ta laparka to pozná. Oni na tebe mrknou, zda není nějaká vada, ale když se mimi uchytlo, tak si myslím, že vada tam nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.12.10 21:46

krasny vecer

Tak ted jsem se vratila z kosmetiky,uuuuplna labuz vam povim masaz a masky a teple obkladky,no proste hawai,pak mi nakonec dala kolagenou masku jako nocni peci a bomba.Masaz mi udelala o 15minut delsi a luxus produkty na me dala a vse za stejnou cenu.Vsechny ostatni zakaznce plati okolo 800 a ja platim 500 za 100minut nadherne pece.Ji snad povim at si necha udelat pojistku na ruce,pac pod nima usinam blahem a vypinam a relaxuju,proste balsam na dusi.Pritel mi slibil az nebudu mit MS,ze mi namasiruje zadicka,tak se taky tesim.No ktera zena by nechetla byt krasna na svatky.Ne ze bych to delala pro nej,ale hlavne pro sebe.
Zoitra mame posledni zumbu a pak si jdeme posedet jakoze vanocni besidka,tak se taky tesim.No a od pristiho pondelka mame tatku doma az do konce roku,coz je na jednu stranu bezva a na druhou ne,pac budu muset denne varit.ale uz se tesm na jeziska ahlavne na to jak si vyzdobim bytecek a budeme strojit stromecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.12.10 21:53

kraskav-Ahoj, no jak jsem psala je to zajímavá práce a obdivuhodná:)
No myslela jsem si jak to půjde rychle ,když je mi 20 a prd. Ale myslím si, že litovat nebudu. Druhý bych chtěla až bude první větší. Takže tak 5 let pauzu. Tak to máte taky velikej baráček že? :) Kuchyň zde zatím nemáme, ale rozvody na ni jsou udělany jen na ni teď nejsou peníze, tak vaříme s našima dole. Zatím nikdy neby problém. ťuk ťuk:-D
No s těma dvojčatama by to nebylo až tak nereáný. já sama jsem z dvojčat a kdyby přišli byla bych šťastná :mrgreen: a když ne tak bude dítě mít každý svůj pokoj:D
Počkej ty jsi mi psala, že zatím nechceš otěhontět takže to plánuješ za dýl? Kolik je Marušce? jestli moc vyzvídám staší říct :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.12.10 21:56

arween:ahoji :-)jee to je dobře. A ty si měla revizi? já právě ne,ale přesto jsem musela jít dnes na vyvolávačku a bláznijou se mnou hormony :-? A tobě nasadila doktorka nějaký hormony jestli to dobře chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.12.10 22:02

kačka25:ahoj Kači to je divný ,když má takhle všechno v pořádku, ovulka probíhá, menstruace taky. Nehraje tam psychika roli?Mě dnes doktor povídal ať hravně nestresuju a nenaléhám. Źe tomu stejně nepomůžu. Jenže to se řekne.Přesně mohla by si mít už klid,ale ta touha je silná. To jsem taky poznala. A co manžel?prožívá to s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.12.10 22:04
Kamilka10 píše:
Ahoj , jsem v 1 kole, tak se jdu podívat, co je tu nového .. a ony 2 nové tvářičky.
Holky vítám vás tady. Je tu super parta, tak se vám tu bude líbit.

U nás žádný změny, já teď v práci skoro ob den, ale baví mne to. Jak to bude s novou prací po novém roce, zatím netuším. Ale snad to pod stromeček vyjde.

Jinak stále čekám na svou rudou kamarádku (50 dc, mazec :think: ) a k Dr se mi tak nechce, když ji mám novou a nevím, jak je příjemná když člověk něco potřebuje akutně :-? Tak si to taky asi dám za úkol do vánoc se objednat.

Ahoj moc děkuju za přivitání :srdce: Jinak po 50DC bych tam byla už dávno a stepovala u dveří. Dnes jsem byla 39 DC a už jsem tam naklusala pro injekci :-D Neodkládej to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.12.10 23:07

Nikolk - tak marusce je 1,5let orave dneska,zitra nas ceka poradna 18mesicni,jsem zvedava,pac je nejak vyrostla a hubenour,ale tlusta nema byt po kom,tatka byl v jejich rocich reklama na dachau nebo jak se to pise.ano baracek je to velky.
Jinak se mi libi,ze mas tak ucelenou predstavu o sourozencich,mit dvojcata je zahul,ale mela bys porod najednou za sebou a pak bys treba ano dalsi nemusela,kdybys nechtela samozrejme.My s otehotnenim zatim vazne nespechame,Jak jsem psala Marusce je 18mesicu a zatim nepotrebuje sourozence,ma o 2r starsiho bratranka a s tim si vystaci zatim,ale spolecnost miluje.kdyz jdeme k sousedce na navstevu,tak si tam s jejima ratolestma dost vyradi,ma tri holky,takze ony si vedi rady s cim si hrat,u kluku je to horsi.Chceme druhe dite to urcite,ale ne ted,ted nam staci cacorka,ktera vyda jeste dlouho za dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
15.12.10 11:15

Ahoj holky,
včera u dr.dopadlo vše výborn+, takže snad už to můžu rozhlásit nahlas, že jsem těhu :mrgreen: Normálně 10+3, lališ odpovídá 11+1, ten to bere nějak hopem :mrgreen:

NIKOL-jj,byla jsem na revizi, ale naštěstí jsem dostala MS skoro přesně na den. Pak rok nic a nasadila mi nejdřív Proveru-hormon,ale ten bez účinku a pak stimulant na tvorbu vajíček, ten zabral :wink:
Jé, to jsi ještě mladinká, ale je jasné, že pokuzd člověk chce mimčo, tak ta touha je úplně stejná ve 20,30 i 40 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.12.10 12:55

Arweenko. Oficialne ti blahopreju k tehulkovani a lalis jak mu rikate pracovne si to sviha vyvojem,sikula.To budete s Davcou slavit druhe narozeninky i s miminkem naraz to bude kraasny.

Nic,my byly dneska na 18mesicni poradne a mame 9200g a 80cm a chvalila nas jak je Marenka moooc sikovna,ani tentokrat skoro neplakala.Smala se zaverum neurolozky,ale to jsem cekala.Umime 20slov a to nas taky pochvalila, je zdravoucka a to je nejdulezitejsi.Ted nas na konci brezna ceka druha dava priorixu a pak ve 2letech treti davka prevenaru a to je smitec.jen si musim rozmyslet kalmetizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
15.12.10 14:28

Ahoj holky!
Arween- tak gratuluji k úspěšné kontrole! Jen tak dále!!!!
kraskav- no to malá docela drobek! Ale hlavně, že je vše jak má být!
No já myslím, že u mě je to asi fakt psychika, ale pořád mě hlodá možnost nějakého problému, který zatím nebyl zjištěn. No ale s tím toho moc neudělám. Manžel to tak děsně jako já neprožívá! Já ráda naplánuji a tak to musí být a ono není!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.12.10 21:49

Kaci - ano ona je maly nas drobecek,ale dle nejakych propoctu je v norme.Ona nema byt po kom zadny tlustoch.ja jsem vysoka a hubena a pritel sice ne ted,ale kdyz byl maly byl taky hubenour

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.12.10 13:01

Zdravim vsechny maminky i miminka mala i ty vetsi.

Tak jsme si vcera uzily naramne besidku v praci.Dostaly jsme spoustu darecku, ktere jsem samozrejme doma rozbalila a marence zase zabalila.Krom krasneho oleceni dostala velke megapuzzle, boticky na zimu, puncochacky,knizky dve,vlhke ubrousky,plysoveho medvidka tri zelvicky a modelinu,ale tu jsem zabalila 3letemu synovci,pac Maruska by ji jeste spapala.Bylo toho hodne,takze si uz nepamatuju co konkretne dostala.Dneska zacaly chodit baliky co objednal pritel marusce,takze zrejme jedna z krabic je klouzacka na zahradu.Ja vim,ze dostanu parni hrnec,ale budu delat prekvapenou.
Jinak me silene stvou balikari, kteri k nam proste nejezdej od ceske posty a ai papirek nedavaji,coz zapricini to,ze nevim zda balik je na poste ci nikoliv.Pro ne opravdu plati heslo „dnes podame,zotra dodame“.Uz jsem z nich vazne na prasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
17.12.10 14:38

ahoj holky,
s přítelem bychom rádi mimčo, takže jsem v srpnu vysadila antikoncepci, ale necháváme tomu volný průběh (žádné měření BT, prostě až to přijde, tak to přijde). První MS přišla normálně, další už nedorazila (tt jsem měla negativní), takže jsem navštívila doktorku a ta mi píchla vyvolávačku. MS dorazila 8.11.. Další předpokládaná MS měla dorazit 6.12., teď jsem 40DC a stále nic, tt jsem dělala už dvakrát a pokaždé negativní. Hlavu z toho ještě nevěšim, nesnažíme se tak dlouho, ale spíš mě trápí ten nepravidelný cyklus a obavy z toho, abych k doktorce na vyvolávačku nemusela každý měsíc. Máte některá podobné zkušenosti? Díky za všechny odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.12.10 20:42

Ahoj Veru,ja tohleto taky mela podobne.cyklus jsem mela zprvu dobry po vysazeni HA,ale pak jsem to mela jako driv,nepravidelne po 40dnech i po 60dnech a tech testu co jsem obrecela.Pak mi dr napsala utrogestan na srovnani cyklu,brala jsem ho vzdy kazdy mesic od nejakeho 14dne do 21dne a MS prisla tak 29.-30den a bylo to OK.Zkus se ji zeptat na neco na srovnani cyklu,ale pozor,aby ti nenapsala proveru,pac po ni se ti sice cyklus srovna,ale neni na podporu tehotenstvi,spise ti to zasvini organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.12.10 22:52

Vsem prejeme s Maruskou krasne a klidne proziti vanocnich svatku a vse nej do roku 2011 a klidny a pohodovy porod vsem maminkam kterych se to tyka.

Jinak my se mame silene,Marenka zvraci,mela dneska i prujem a teploty okolo 38st.Po srazeni jen 37,3,ale i tak.Klube se nam stolicka,je mrzuta,neustale se chce nosit a chovat, koukame na pohadky a placeme.Nechce papat,tak ji nenutim.Dneska jsem ji udelala misto vecerni kase odvar ryze a mrkev a pak sblazla jeste 4piskotky,ale to sama si rekla,ze chce ham.Nutim ji pit cerny oslazeny vlazny caj s Kuliskem (iontovy doplnek proti dehdrataci),ale radeji si zitra zavolam detske dr.nevim proc to ma a z ceho.Odpoledne se mi vzbudila poblinkana a pokakana.nastesti segra ma v baracku susicku,tak jsem vse mohla hned po vyprani u ni nechat ususit.
Dnesni noc budu spinkat u Marusky, kdyby nahodou neco se v noci delo,tak at se neudusi zvratkama,ale zatim je vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí