Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné Vánoce a krásné prožití vánočních svátku a šťastný Nový rok a ať se nám vše vyplní tak jak si přejem. To Vám všem ze srde přeji.
preju krasny povanocni vecer.Tak se pochlubte co jste ktera dostala od jeziska?
Tak ja dostala parni hrnec, keramicky noze, elektricky nuz a spoustu drobnosti jako jepovleceni,jidelni sada atd.
Maruska dostala nejvice: klouzacku, maly notebook,knizky, plysaky,farmu se zviratky,magnetickou tabulku atd.
Taky zdravím po vanocich! Bylo to celkem hektické, dneska mi odjel manžel na tři týdny. Jinak darecku bylo hooodne. Vikča dostal lego, megablocks Šmoulove (zrovna u nej leti), auto s koněm, dinosaury a zbytek si nepamatuji. Vojta a Pepa hlavní dárek byl iPhone, pak taky nejaké stavebnice( lego, geomag), foťák , co jde i pod vodu a nejaké drobnosti. A já spoustu oblečeni, fen a hrnecek s kaminkami Swarowski, ipad, kabelku, šátek na krk. A jako rodina jsme si nadělili auto. U nás byl Ježíšek letos štědry! Ale pro mě byl nejhezčí dárek ten kouzelný papírek s dvěma //!!! A teď ještě, aby se mi manžel v pořádku vrátil, jede do Maroka, Mauretánie a Senegalu, je to blázen do cestování!
Kačko u vás byl bohatý ježíšek a ještě jsi dostala ten nejlepší dárek. Moc moc ti gratuluji a přeji ti pohodové těhu.
U nás byl ježíšek také krásný. Terce se moc líbil. Dostala kuchyňku, židličky se stolečkem, postýlku a plno dalších hraček. A já jsem dostala oblečení a konečně kuchyňskou váhu a tak budu moci péci. Takže já jsem také byla spokojená.
Kacko - to strasne blahopreju s tehulkovanim a preju hlavne pohodu a klid a optimisticke mysleni,kteremu me se jaksi nedostava.Kolik mas vlastne tech deti?Mam v tom nejak hokej.
Ty jo autiko a jake jestli nejsem prilis zvedava?my si jako hlavni darek poridili uz v listopadu velkou TV na zed.Jinak tvuj manzel je celkem odvaha sama jezdit sam takhle po tak nebezpecnych statech,ale zakaz mu to,ze?Me dnes odjel pritel s kamaradem na arktickou vypravu do hor na tri dny,takze taky sranda,ale zitra dorazi tchynka,takze budem tri baby.
jani - tak tos musela byt teda taky moc hodna.Maruska problinkala a prokakala cely vanoce i svatky a pak i ja a tak jsme byly na diete.Marenka to mela jen asi 4dny a ja asi tri dny,ale bylo mi silene zle.ted uz je to v pohode na obouch frontach.Taky se ji vyklubal nejdriv jedna stolicka,pak jsem objevila druhou a nakonec ma vylezly 3stolicky.jedna je skoro cela,ale ty dve jdou po spickach
![]()
No jsem ja to ale t–e, zapomenu ve vete jedno slovo a už je všechno jinak !!!! Mělo tam byt, ze by byl!!!!! No tak se omlouvám za vaše oklamani !!!! Myslím, ze ani povanocni dárek se konat nebude. Ještě jednou se omlouvám!
Januska- tak to jsi byla taky hodna, kuchyňskou váhu dostala moje mamka taky.
Kraskav - no nejaké zákazy u nás moc neplati. Jednou jsem zakázala, když jel jeho známi do Austrálie, v té době jsme se stehovali a uz jsem to měla x krát na talíři!!! Tak jsem to vzdala. Oni jezdí na motorkach a dojedou do Dakaru. Auto máme velikeho džípa, ma sedm míst, protoze kdyby jsme měli ještě to jedno mimčo, tak nás je 6 a to se do normálního osobaku nevejdeme. Mám tři kluky 4 a pul, 8 a 12 let. Televizi jsme si koupili tu 3D, ale to je vázne na nic, nejsou tady na to zadny filmy. Tak na to koukame normálně v 2d. No to jste si tedy užili pekne dietní vanoce!!!!
Kaci - to se ti povedlo s tim chybnym slovickem a ja uz si myslela,ze se to zdarilo.Jinak mas podobne vekove rozdily jako moje sestra.Ta ma taky tri kluky (11, 9 a 3,5let),ale dalsi nechteji.O ni se staci otrit a je tehule.Ji stcilo vysadit HA a byla v tom a me to trvalo bozskych 6let … uaaaah.pritel je taky motorkar a jezdi jen v lete,ted by byl blazen kdyby jel,by se zabil,tady je ledovka jak krava.Jinak taky jezdej pryc,ale max.na tyden,pac ted by to tatka nevydrzel bez holcicky vice dni.Ted je na te chate a psal mi,ze je tam -14st a po 4h usilovnem topeni v male chaticce maji uvnitr +5st.To jsem se nasmala,ale dobre jim tak,chteli jet tak at trpi.Bude rad za vytopeny domecek doma.
s tou televizi je to pech,my taky zvazovali 3D,ale prekcali jsme to na klasiku LCD atak mame 42" nejakych 102cm uhl.LG.A jsem spokojena.Taky ne,stala 14tis a ja platila 10tisic azbytek pritlacil tatka.
Kraskav- no já taky vždy otěhotněla první měsíc, co jsme si řekli. Ale naposledy ta revize, byla až ve 14. týdnu, tak jestli nastal nějaký problém nebo jenom psychika, nevím. No a manžel jedou někam do Barcelony autem, mají naložené motorky, pak trajektem do Maroka a dál už moto, ale tam je teplo. A když byli v Chile a Argentině, tak tam letěli a motorky si půčovali. Ale dnes mi volal, že mají nějaký problém s autem, tak vůbec nevím, jestli stihnou ten trajekt. No to to začíná!
Zdravim vsechny co maji „skvele tchyne“ jako JA.
Predevcirem jsem ji psala zda nechce u me prespat z 29.-30.12 a rekla ze ano.Dneska ji pisu zda mame na ni cekat a psala zase ze ANO.Ted jsem ji volala a ze kde je ze uz je celkem dost hodin a to bydli hodku ode me na chodove.Zacla se vymlouvat,ze jak je furt doma a nechodi do prace,ze ma posunuty cas a myslela si,ze je dnes 28 a ze spi u me zitra,tak jsem ji vyvedla z omylu.Omlouvala se,ale to je mi kprdu,toho se nenajim,ze?A neudelala to poprve,jeji dochvilnost je nadevse v ".Ja musela v minulem zivote sakra hoooodne zlobit,bit male deti a ja nevim co,ze mam tak uzasnou tchyni … chjo proc ja?
![]()
Kačko určo to vyjde příští měsíc, když už jsme ti tak krásně začali držet palečky. A věřím, že manža se ti v pořádku vrátí, je celkem odvážná takhle někam vyrazit.
Přeji Vám vše nej do Nového roku a ať se nám splní ta naše přáníčka. Také hodně zdravíčka, lásky a ětěstička Vám i Vaší rodině.
Kraskav tak co dorazila tchýňka. My zítra dáváme Terku ke tchýňi a bude tam i spinkat, takže bude mít premierku. Uvidíme jak to zvládne berunka a my jedeme do hospůdky za kamarádem na Nový knín.
Bevíte něco o hejhulce? Už tu dlouho nebyla.
jani- vy mate kamarada na Novym knine?tam to moooc dobre znam, jako pubertacka na stredni jsem tam travila skoro vsechen volny cas u kamaradciny zname.je to tam moc hezke.O tchyni ani nemluv,je total blbka,ale ona za to nemuze asi.Jojo dorazila az dneska rano a byla tady do 15h.ja si sjela nakoupit do Lidla a pak jsem delala rizecky a sekanou na silvestra a pak jeste nejaky ten uklid.Ona byla s Maru venku se sanema a pak mi vyzehlila.Dala jsem ji to trochu vicemene sezrat,ale je todobry,zase kdyz vazne potrebuju tak pohlida,je hodna zenska,jen ma obcas ve vecech bordel a to totalni.
Ahoj, všechny vás zdravím v novém roce a přeji hodně zdravíčka, štěstí a pohody, které nás dovedou snad k těm touženým // a bříšku.
I když teda u mne pokud se „to“ nechytlo před týdnem, tak budu ráda, když se mne chytne práce a budu alespoň rok makat
takže v únoru uvidím, co mi testíky nadělí k narozkám ![]()
Vánoce i konec roku jsme přežili ve zdraví u babi a dědy, tak jsem jen polehávala a byla navštívit 2 kamarádky v porodnici. Jedna s Anežkou, druhá s Vojtíškem. Tak byl závěr 2010 i s radostým koncem.
Na dnes jsem se připravovala jak nastoupím do práce a zatim se nic nekoná. Objevily se mi ale i jiné nabídky, tak jen čekám, jak dopadnu ve výberáku a kde bude úspěch…
A co vy všechny. . Hejhulko, jak to s tebou vypadá, Jani, Arwi… a na koho jsem zapomněla ![]()