Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5514
24.12.10 16:05

Krásné Vánoce a krásné prožití vánočních svátku a šťastný Nový rok a ať se nám vše vyplní tak jak si přejem. To Vám všem ze srde přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.12.10 20:14

preju krasny povanocni vecer.Tak se pochlubte co jste ktera dostala od jeziska?
Tak ja dostala parni hrnec, keramicky noze, elektricky nuz a spoustu drobnosti jako jepovleceni,jidelni sada atd.
Maruska dostala nejvice: klouzacku, maly notebook,knizky, plysaky,farmu se zviratky,magnetickou tabulku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.12.10 20:55

Taky zdravím po vanocich! Bylo to celkem hektické, dneska mi odjel manžel na tři týdny. Jinak darecku bylo hooodne. Vikča dostal lego, megablocks Šmoulove (zrovna u nej leti), auto s koněm, dinosaury a zbytek si nepamatuji. Vojta a Pepa hlavní dárek byl iPhone, pak taky nejaké stavebnice( lego, geomag), foťák , co jde i pod vodu a nejaké drobnosti. A já spoustu oblečeni, fen a hrnecek s kaminkami Swarowski, ipad, kabelku, šátek na krk. A jako rodina jsme si nadělili auto. U nás byl Ježíšek letos štědry! Ale pro mě byl nejhezčí dárek ten kouzelný papírek s dvěma //!!! A teď ještě, aby se mi manžel v pořádku vrátil, jede do Maroka, Mauretánie a Senegalu, je to blázen do cestování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
28.12.10 21:34

Kačko u vás byl bohatý ježíšek a ještě jsi dostala ten nejlepší dárek. Moc moc ti gratuluji a přeji ti pohodové těhu.

U nás byl ježíšek také krásný. Terce se moc líbil. Dostala kuchyňku, židličky se stolečkem, postýlku a plno dalších hraček. A já jsem dostala oblečení a konečně kuchyňskou váhu a tak budu moci péci. Takže já jsem také byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.12.10 22:15

Kacko - to strasne blahopreju s tehulkovanim a preju hlavne pohodu a klid a optimisticke mysleni,kteremu me se jaksi nedostava.Kolik mas vlastne tech deti?Mam v tom nejak hokej.
Ty jo autiko a jake jestli nejsem prilis zvedava?my si jako hlavni darek poridili uz v listopadu velkou TV na zed.Jinak tvuj manzel je celkem odvaha sama jezdit sam takhle po tak nebezpecnych statech,ale zakaz mu to,ze?Me dnes odjel pritel s kamaradem na arktickou vypravu do hor na tri dny,takze taky sranda,ale zitra dorazi tchynka,takze budem tri baby.

jani - tak tos musela byt teda taky moc hodna.Maruska problinkala a prokakala cely vanoce i svatky a pak i ja a tak jsme byly na diete.Marenka to mela jen asi 4dny a ja asi tri dny,ale bylo mi silene zle.ted uz je to v pohode na obouch frontach.Taky se ji vyklubal nejdriv jedna stolicka,pak jsem objevila druhou a nakonec ma vylezly 3stolicky.jedna je skoro cela,ale ty dve jdou po spickach :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.12.10 06:34

No jsem ja to ale t–e, zapomenu ve vete jedno slovo a už je všechno jinak !!!! Mělo tam byt, ze by byl!!!!! No tak se omlouvám za vaše oklamani !!!! Myslím, ze ani povanocni dárek se konat nebude. Ještě jednou se omlouvám!
Januska- tak to jsi byla taky hodna, kuchyňskou váhu dostala moje mamka taky.
Kraskav - no nejaké zákazy u nás moc neplati. Jednou jsem zakázala, když jel jeho známi do Austrálie, v té době jsme se stehovali a uz jsem to měla x krát na talíři!!! Tak jsem to vzdala. Oni jezdí na motorkach a dojedou do Dakaru. Auto máme velikeho džípa, ma sedm míst, protoze kdyby jsme měli ještě to jedno mimčo, tak nás je 6 a to se do normálního osobaku nevejdeme. Mám tři kluky 4 a pul, 8 a 12 let. Televizi jsme si koupili tu 3D, ale to je vázne na nic, nejsou tady na to zadny filmy. Tak na to koukame normálně v 2d. No to jste si tedy užili pekne dietní vanoce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.12.10 18:41

Kaci - to se ti povedlo s tim chybnym slovickem a ja uz si myslela,ze se to zdarilo.Jinak mas podobne vekove rozdily jako moje sestra.Ta ma taky tri kluky (11, 9 a 3,5let),ale dalsi nechteji.O ni se staci otrit a je tehule.Ji stcilo vysadit HA a byla v tom a me to trvalo bozskych 6let … uaaaah.pritel je taky motorkar a jezdi jen v lete,ted by byl blazen kdyby jel,by se zabil,tady je ledovka jak krava.Jinak taky jezdej pryc,ale max.na tyden,pac ted by to tatka nevydrzel bez holcicky vice dni.Ted je na te chate a psal mi,ze je tam -14st a po 4h usilovnem topeni v male chaticce maji uvnitr +5st.To jsem se nasmala,ale dobre jim tak,chteli jet tak at trpi.Bude rad za vytopeny domecek doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.12.10 18:43

s tou televizi je to pech,my taky zvazovali 3D,ale prekcali jsme to na klasiku LCD atak mame 42" nejakych 102cm uhl.LG.A jsem spokojena.Taky ne,stala 14tis a ja platila 10tisic azbytek pritlacil tatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.12.10 20:44

Kraskav- no já taky vždy otěhotněla první měsíc, co jsme si řekli. Ale naposledy ta revize, byla až ve 14. týdnu, tak jestli nastal nějaký problém nebo jenom psychika, nevím. No a manžel jedou někam do Barcelony autem, mají naložené motorky, pak trajektem do Maroka a dál už moto, ale tam je teplo. A když byli v Chile a Argentině, tak tam letěli a motorky si půčovali. Ale dnes mi volal, že mají nějaký problém s autem, tak vůbec nevím, jestli stihnou ten trajekt. No to to začíná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.12.10 20:55

Zdravim vsechny co maji „skvele tchyne“ jako JA.

Predevcirem jsem ji psala zda nechce u me prespat z 29.-30.12 a rekla ze ano.Dneska ji pisu zda mame na ni cekat a psala zase ze ANO.Ted jsem ji volala a ze kde je ze uz je celkem dost hodin a to bydli hodku ode me na chodove.Zacla se vymlouvat,ze jak je furt doma a nechodi do prace,ze ma posunuty cas a myslela si,ze je dnes 28 a ze spi u me zitra,tak jsem ji vyvedla z omylu.Omlouvala se,ale to je mi kprdu,toho se nenajim,ze?A neudelala to poprve,jeji dochvilnost je nadevse v ".Ja musela v minulem zivote sakra hoooodne zlobit,bit male deti a ja nevim co,ze mam tak uzasnou tchyni … chjo proc ja? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.12.10 20:24

Arweenko - Davidkovi vse nej k dnesnimu svatecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
30.12.10 21:21

Kačko určo to vyjde příští měsíc, když už jsme ti tak krásně začali držet palečky. A věřím, že manža se ti v pořádku vrátí, je celkem odvážná takhle někam vyrazit.

Přeji Vám vše nej do Nového roku a ať se nám splní ta naše přáníčka. Také hodně zdravíčka, lásky a ětěstička Vám i Vaší rodině.

Kraskav tak co dorazila tchýňka. My zítra dáváme Terku ke tchýňi a bude tam i spinkat, takže bude mít premierku. Uvidíme jak to zvládne berunka a my jedeme do hospůdky za kamarádem na Nový knín.

Bevíte něco o hejhulce? Už tu dlouho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.12.10 23:00

jani- vy mate kamarada na Novym knine?tam to moooc dobre znam, jako pubertacka na stredni jsem tam travila skoro vsechen volny cas u kamaradciny zname.je to tam moc hezke.O tchyni ani nemluv,je total blbka,ale ona za to nemuze asi.Jojo dorazila az dneska rano a byla tady do 15h.ja si sjela nakoupit do Lidla a pak jsem delala rizecky a sekanou na silvestra a pak jeste nejaky ten uklid.Ona byla s Maru venku se sanema a pak mi vyzehlila.Dala jsem ji to trochu vicemene sezrat,ale je todobry,zase kdyz vazne potrebuju tak pohlida,je hodna zenska,jen ma obcas ve vecech bordel a to totalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.1.11 14:32

Ahoj, všechny vás zdravím v novém roce a přeji hodně zdravíčka, štěstí a pohody, které nás dovedou snad k těm touženým // a bříšku.

I když teda u mne pokud se „to“ nechytlo před týdnem, tak budu ráda, když se mne chytne práce a budu alespoň rok makat :mrgreen: takže v únoru uvidím, co mi testíky nadělí k narozkám :roll:

Vánoce i konec roku jsme přežili ve zdraví u babi a dědy, tak jsem jen polehávala a byla navštívit 2 kamarádky v porodnici. Jedna s Anežkou, druhá s Vojtíškem. Tak byl závěr 2010 i s radostým koncem.
Na dnes jsem se připravovala jak nastoupím do práce a zatim se nic nekoná. Objevily se mi ale i jiné nabídky, tak jen čekám, jak dopadnu ve výberáku a kde bude úspěch…

A co vy všechny. . Hejhulko, jak to s tebou vypadá, Jani, Arwi… a na koho jsem zapomněla :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
3.1.11 15:49

na me … :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie