Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo a nakonec maruska dostane toto:
http://www.levne-tis.cz/…/0_51820.jpg
http://www.kamilka.cz/…SM513838.jpg
http://www.dracek.cz/…/M34970A.jpg
a jeste batuzek hello kitty a magnetickou tabulku a no my si nadelime oooobrovskou televizi na zed
Kraskav tak to máte super víkend. A Maruška bude mít pěkné vánoce, my jsme jí objednali kuchyňku. Jo jo budu se vdávat v dubnu a v lednu to jdu domluvit a tak se snažím vymyslet co a jak. Je to příjemné, alespoň nemyslím na to co se stalo.
tak to moc gratuluju a kolikateho?ja se prvne vdavala 8.dubna a byla zima jak v rusku.Snad vam aspon nebude snezit a doufam,ze aspon budete v ocekavani.
Kraskav tak to ti to sluší a jinak děkuji. Termín bych chtěla 29.4 a tak uvidím jestli bude termín. Budeme to mít tady u nás. Dneska taťka doveze kuchyňku Terezce k vánocům.
Holky copak je s vámi? Jsme tady samy s Kraskav, sice se nebojíme, ale přijďte za námi.
ahojky.
Nevěstě čekatelce gratuluju.. taky jsem se chtěla vdávat v dubnu. 15 11. jsme zamluvili termín hezky 14.4., no a k velké radosti jsme 30.11. zjistili, že čekáme mimi… tak se vše muselo předělat protože jsem nechtěla být jak koule a vdávat se v 6 měcíci. No a předělalo se to na 3.3. a byla jsem v 5 tým
Ale bylo to fajn.
Jiank u nás nic nového, sněhu po kolena, zima jak v pohádce, nejlíp je nám na peci. A v práci blázinec, zboží chodí metráky a vše je hnedka pryč. A pak že nejsou peníze, že.
A taky jsem v sobotu byla na pohovoru do nově otvíranéo McDonalds. Měli inzerát, že pro maminky s dětmi vhodné od 7 do 16, což jsme si s managerem i řekli a co myslíte, že mi dnes odpo přišlo mailem… že mne berou na noční směnu! Tak jsem odepsala, že to bohužel dělat nemohu a víc se nikdo neozývá.. tak nevim. A pořád o tom celkově přemýšlím, jak to budu zvládat, že nechi na pokladnu a s financema… no fakt v hlavě zmatek, navíc když bych do práce fakt chodti chtěla, aby pomohla manžovi něco vydělat, že.
KRASKO-moc ti to sluší, pěkný účes ![]()
JANI-chcete mít slavné datum? ![]()
KAMI-to je děs s těma penězma, co. Taky by se nějaké hodily, ale když budu koule, tak kde co sehnat, že
Tak přeju, ať máš aspoň něco z tohohle ![]()
Arw no to si piš, že chceme mít slavné datum, alespoň když to budou říkat v telce, tak si na to Vilík třeba vzpomene a bude si to pamatovat. A jak ti je mamino těhulko, už je to lepší?
Kami a jak to jde v práci, teď v hračkářství musí být šrumec, co?
Hejhulko copak je stebou už jsi tu dlouho nebyla.
Hejhulka není na příjmu. Jela k příbuzným asi na 14 dnů. Tak jen dávám info ať o ní nemáte strach. ![]()
Ahojky.
Mám chvilku než pojedem pro mamču a pak jdu na tah
Z Mekáče mi dnes paní volala, tak jsme se domluvili na nástupu od nového roku, protože by to byl mazec vše shánět a zařídit ještě do 15,12, Tak jsem ráda, že na to mám čas a od 1.1. jsme na to zvědavá
Alenka v říši divů bude Bohyně proti mně. Ale to bych měla v práci kdekoliv jinde, takže to beru že to buď půjde, nebo ne. A shánět něco jiného se dá i při tom, že ![]()
Jinak je u nás krásně nasněženo, konečně i prohtnuto tak to jde. Jen u obchoďáků katastrofa. Do hraček se lidi brodí a v prodejně je potopa a pohroma jak nakupujou a myslí si, že tam všem všechno schováme hned, jak to vybalíme. Ale to se nedá stíhat a vůbec dělat. Jsou tam normoš na směnu 2 + já v sobotu na pár hodin a je to masakr. Takže by se na place klidně 4 lidi uživily a to by byl masakr.
Tak jsem ráda, že tu máme od úterý dědu, že dnes malou vyzvedl a nakoupil, že jsem neměla honičky. To až po neděli.
Z čertíků ve školce moc nadšená nebyla, že prý se bála, ale mikuláš s andělíčkem byly hezcí. Dostala balíček a ovoce, tak je spokojená. No a v neděli od našich tady má taky pytel jak hrom, tak to bude zase veselé mlsání ![]()
No , konec kecání, jdu převlíknout našim peřinky za teplejší a pak se trochu chystnout na akcičku, abych nešla neumytá, neoblečená ![]()
Zdravim, tak pro marusku mam snad vsechny darecky,jeste jsou dva na ceste,pak jeste pro tatku a pro dva kluky a muzu balit.
Na neurologii nas vcelku pochvalila,ale zase mela spoustu ALE … tak jsem ji rikala,ze nemuze chtit zazraky,ze chodi jen mesic.Snad nas pochvalila,abych mela klidny vanoce,ale rikala ze je na Marusce videt,ze si tochozeni uziva.
Kraskav vidíš, jak Maruška krásně roste a dr. neví co by na ní našla, tak říkala samé ale. Určo si to užívá. Já už pro Terku mám také všechny dárečky. Jen pro taťku ještě něco, ale to bude už jen maličkosti.
Tak u nás byl první Mikuláš a Terka mu dala dudu, tak jsem zvědavá jak jí to dlouho vydrží. No už v noci ho hledala a často se budila, ale já jsem jí dokola vysvětlovala, že ho odnesl Mikuláš, tak vyždycky usnula. No bude to těžké, ale jsem ráda, že to tak pěkně zvládla a vůbec se nebála. Je to šikulka.
jani,mas pravdu,taky si z toho nic nedelam.
Pro marusku mam kocarek sedacku,mag.tabulku a farmu ikea,pro tatku dva parfemy Puma a Gucci pac ma na silvestra narozky,pro synovce,penezenku, florbalove micky a sadu malovani,nasim listky do divadla a segre sadu bizu,ale jinak jsme to zrusily.
ahoj , můžu se k vám přidat? je to pěkná diskuze
taky čekám na bríško, tak doufám, že se nám všem brzo zadaří
nikolk můžeš se k nám přidat a budeme ráda, když nás tu bude více.