Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,děkuju
včera už manžel vyběhával co šlo,hlavně jsme potřebovali zajistit peníze na pohřeb,dneska jsou to částky teda neskutečný,18000
no ale povedlo se,rodina se složila na to,i když našli se samozřejmě i tací,kteři nic nedají a ani nepřijdou,což me strašně štvě
pro yvsvětlenou-Tonda-můj manža
je z pěti dětí.Jirka,on and Vašek jsou děti mámy a táty,ale když si jeho táíta bral mámu tak už měla dvě děti z předchozích vztahů-Jardu a janu.No a samozřejmě jak to v každé rodině bývá i u nás se našla ženská co je na prachy a všechny využívá jenom kvůli tomu-moje drahá švagrová Jana
Nestačí že donutila svoji dceru jít se učit na prodavačku aby brzo začala vydělávat a nabrnkla si nějakýho ožralu taky jenom pro prachy,ale ještě využívá Tondovu mámu,která jí musí dávat celej důchod apod,no
no a i když ji Tondův táta vychovával,staral se o ni a bral ji jako vlastní,tak ho neměla ráda a rovnou řekla že na pohřeb nepůjde a ani samozřejmě nic nedá,,,co na tom že se o ni staral od jejich tří let
naopak Jarda,ačkoliv taky není vlastní samozřejmě na pohřeb peníze dal a i přijde..ke všemu moje tchýně mě taky štve-rozvedli se už před pár lety to chápu,ale rovnou nám řekla že pokud přijde na svatbu on,ona ne
a tak to je s pohřbem,prostě na něj nepůjde,že?co na tom že je to slušnost když spolu asi dvacet let žili a vychovávali pět dětí,přece se rozvedli ne?!
tak jsem se vypovídala..fakt mě to štve,celá jeho rodina je plná vychcánků-pardon za ten výraz,ale jiný lepší není…
jinak já už jsem celkem ok,ale podbřišek mě pobolívá a píchá mě v něm semtam..uvidíme co se z toho vyvrbí
ukážu se později,jdu krmit divokou zvěř-své krásné dětičky ![]()
Hejhulko,chtěla jsem ti taky říct upřímnou soustrast, to je vždycky smutné, ať už jde o člověka blízkého nebo známého. I když rodina bolí vždycky nejvíc.
Já mám pocit, že u nás v rodině kromě babičky snad všichni zemřeli na podziám-říjen-listopad. ![]()
Jinak já ti normálně začnu asi závidět. nevím teda kolikátý den cyklu jsi, ale ty už vždycky 3 dny po tulení poznáš že se něco děje a skoro co.
To bych taky chtěla
, i když aspoň žiju v nevědomí a nevrtá mi hlavou co to píchání může být
A asi budu muset mít nejdřív 3 děti, abych byla taková vytrénovaná na to ![]()
A dívám se, že mi jde nějak špatně metřík, já mám mít už 21 DC ![]()
Ahojky holky,
konečně se zase ukázalo hned po ránu sluníčko a je hned veseleji, ráno už jsme museli nolat na pipinky a teď si hrajeme. Chtěla jsem vás pozdravit.
Hejhulko je to smutné, když rodina nedrží pohromadě a pokud toho člověka znáš, tak na pohřbu se sním rozloučíš, ale raději toho necháme. Tak to mě také píchá v podbříšku, ale nevím co si mám o tom myslet.
Arw kdepak se dělají metříky, ráda bych si také nechala udělat. A copak Davča, jak mu jde chozeníčko?
Arwi-prosímtě,vytrénovaná já?
spíš to bude příznak ms,nezapomeň že jsem první cyklus po HA,teda brala jsem jí jenom jeden měsíc,ale dle mých zkušeností,se ms spíš ještě o týden opozdí,ale teď mi to nevadí
víc by mi vadilo kdyby to bylo zase blbě-ZT,SP nebo mimoděl ![]()
Janusko-a kolikátý DC jsi?
mětřík si uděláš tady:a nezapomeň si nahoře ns stránce zapnout pak podpisy ![]()
jestli neumíš engliš
tak je to.-Trying to conceive
jdu taky a to
a sluníčko je faaaaaaaaaaajn ![]()
""http://lt1f.lilypie.com/0GWLp2.png:http://lt1f.lilypie.com/0GWLp2.png
Příspěvek upraven 22.10.10 v 09:24
HEJHU-no jo, ale většinou to někdo pozná tak týden před MS apod. a ty 3 dny po tulení
to bych chtěla umět ![]()
arwi-no jestli já něco poznám,taky akorát velký houby
pamatuju si jak jsem plašila tejden před ms a nakonec bylo jen zpoždění..takže teď,ms má přijít 2.11. ale testovat budu tak týden po,protože kdyby náhodou něco bylo zase blbě,tak ať se na to neupínám ![]()
jinak jsem teď počítala,že tulení proběhlo 17DC,většinou mám ovulku 18DC a měli jsme 8 týdenní půst-po revizi,tak to byli spermijky asi nažhavený
už to slyším-uhni,to je moje!
![]()
Ahojky
Hejhulko, to jsou teda oekne nenazrany spermijky,ale znam to,kdyz pritel musel jvuli spermiogramu drzet tyden pust,pak odber a pak me div nesezral
![]()
kraskav-ale spíš si myslím že někde zachrápaly
protože už mě začaly bolet prsa,mám je nateklý,v tom podbřišku mě popíchává už jen sem tam a spíš napravo a chodím často na malou-ještě začnu mít žravku a bude mi zima a ms jak vyšitá
ještě aby to píchání v břiše nebylo něco jinýho,třeba cysta
původně jsem chtěla čekat s testováním týden po vynechání ms,ale pokud to bolení nepřestane radši to testnu dříve,protože i cysta zvedá hcg…
no vidíš,teď by tě měl sežrat aby byl mimísek!musíš mu taky trochu vyhrožovat,večeři za splnění mise
jak jsi na tom s cyklem,kde jsi? ![]()
HEJHU-takže chápu dobře, že už do toho teda taky prásknete? Takže únor se nekoná? ![]()
arwi-ale jo koná,pokud se nám to nepovede dřív
uvidíme,mě je momentálně nějak šoufl a valíme do města
takže se uvidíme večííííííííííííír, ![]()
Ahoj kočky,… od 1 mám brigádu v hračkárně.. hurááá
![]()
A byla jsem u kartářky, tak nemám být smutná, situace se pomalu ale jistě bude zlepšovat, bez peněz nebudeme, takže jsem se trochu uklidinila.
Vali jsem měla u kamarádky, kde jsme pak pobyly do 2 a jeli domů a do hraček doplnit nějaké údaje pro smlouvu. Tak z toho mám radost, ale doma to na mně prostě padne, že nemám v manžou moc důvěry a že mi lže… chjo chjo chjo… Já chci vyhrát nejmíň milion!!!!
HEJHULKO, máte tu rodinu taky pěknou. Něco podobnýho je u nás z tátovo strany.. až jednou nebude, budou ho všichni oplakávat, ale teď na něho sourozenci pěkěn bobíkaj… a to štve mamku a tak se občas kvli tomu hádali.. naštěstí to nějak poslední dobou hodila asi za hlavu a je mezi nima pohoda.. Všude je něco, co naděláme.
Kamčo-to je super,moc gratuluju
vím,žes to potřebovala
doufám že to bude aspoň slušně placený ![]()
já jsem dneska čtvrtý den od ovu,bříško pobolívá semtam,někdy vlevo,ale více se to směřuje napravo.a zase mě zlobí prsa,což mám před ms vždycky,měla by dorazit 1.,tak doufám že aspoň přijde solidně na čas,nesnáším lidi co se spožďují
![]()
Hejhu - ja beru antikoncepci,takze ja to mam ted presne,ale jinak to mam bez ni po 60ti dnech,takze musim brat utrogestan na srovnani cyklu.
Jinak tve priznaky,ktere mas ted jsem mela,kdyz jsem byla tehu s maruskou.
Kraskav-hele mě nemusíš povzbuzzovat,ja nejsem zoufalka co touží po //
![]()
no uvidíme,už se mi pnou prsa,asi zkusím zadržet dech ![]()
to ti nezávidím s tím cyklem,já to naštěstí mám rozhozený dycky jenom po HA
ale jinak mám 28 DC jako hodinky,tik tak ![]()