Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.jonap.cz/o_nas.php
Od tohoto výrobce mám botičky a žirafku má
,aspoň něco, když ty jinak Krasko umíš tak parádně potěšit ![]()
A číslování dle výrobce,se mrkni na MMB-jedna velikost má pokaždé jinou délku stélky ![]()
KAMI-jsem zvědavá,co s tebou,určitě informuj ![]()
ja nemyslela nic spatneho s tema botickama,ja jen psala co mi napsal ortoped na ten nas problem,to nebylo mineno na tebe,takze nechapu co si tim myslela ze dokazu potesit ironicky samozrejme.Samozrejme ze kazdy vyrobce cisluje jinak,jen rikam co mi kdo rekl a jak jsem byla informovana ja,takze nechapu proc se te to dotklo
A jestli myslim tu kamcu jak jsem psala o te salmonele, tak to je jen realita.myslim si,ze Kamca neni blba,aby otom neuvazovala,ale zapremyslet jsem musela, kdyz psala,ze sranderku ma opakovane a maji ji vsechny deti ve skolce,coz je divny, zrejme chyba bude opravdu ve skolickove jidelne.
Jinak co rikate nebo spise jaky mate nazor na tu ztracenou 9letou holcicku z prahy?je to mazec a chudaci rodice a pak pustte dite samotne do a ue skoly,rodic aby se ted bal o sve ditatko.byla krasna modrooka blondynecka a je mi ji lito,jestli se potvrdi usudek kriminalistu a stala se obeti nejakeho kretena pedofilniho devianta,ktery nezna hranice.Premyslime otom s pritelem pri kazde nove zprave na netu nebo ve zpravach a bohuzel musim rict,ze se v nazoru shodujemea nechci totady ani zverejnovat.
Kami-
to bude dobrý uvidíš…zase na druhou stranu jestli máš problémy s ms,tak se pak nemůžeš divit že netěhulkuješ..moje ms je jako hodinky,proto jsem si vždycky v den spoždění mohla dovolit dělat test
ale teď s tím taky spěchat nebudu,protože radši ať za týden krvácím ale nevidím ty //,protože pak špinit to by mě asi ![]()
jo chlapi-autíčka,bebíčka a nezapomenutelná rýmička ![]()
Kraskav-no abych ti upřímně řekla,ani se na to moc nedívám..mám tři holky a kdyby mě tohle potkalo,tak nevím co bych si počala,radši na to nemyslet ![]()
Kami tak bloček uložený a já ho zase vytáhnu neboj, až tady se bude testovat, viďte holky? No to jsi řekla dobře, že je to džusík a jak je vidět dětičky se dají obalamutit.
Kraskav já budu také kupovat botočky Essi a chci je vyrazit koupit. Půjdu je koupit tady u nás. Tak uvidím jaký budou mít výběr.
Arwy to neva, děkuji ti i já tobě držím palečky.
Hejhulko - sama mam holcicku a tedy receno ja to vidim jen kdyz zapnu PC a nebo kdyz vecer sleduju zpravy na nove, to je drastarna nova,tam reknou uplne vsechno a bez okolku.
Jani- jj taky se chystame s babi na tyhlety boticky a jsem zvedava co nam nabidnou,aletesim se na to.Babi slibila,ze ji je koupi k jezisku,alemusim pockat co nam reknou zitra na ortopedii,ale docetla jsem se,ze boticky zn.ESSI jsou prave ortopedicke,takze by nemusely mit vyhrady k vyberu boticek.Ale mam z toho uz ted husinu co nam reknou,soufam,ze budou hodni a reknou,ze to nic neni,ze se to botickama spravi … ![]()
Jinak v Holesovicich otevrely novou detskou obuv a maji tam velky vyber vsech detskych znacek i ESSI tam maji,ale prijde mi,ze je tam maji drazsi nez v originalni prodejne.Mrkni se na to :
KRASKO-na Kamilku jsem nemyslela vůbec nic. Jen prostě jsem třeba chtěla slyšet, je plno kvalitních botiček a mají žirafku, to nevadí, že nemáš Essi (přijde mi,že je má skoro každý) a místo toho jsem si přečeta:Ne, ortoped říkal,že Essi nebo T (ty druhé), tak to děkuji, ale do Prahy pro ně nepojedu,to by mě vyšly na 2000 kč ![]()
Ale nebyla jsem naštvaná, nebo tak, jen jsem si rýpla, ale nemyslela jsem to zle ![]()
Jinak u té Aničky to nevidím dobře, už je to dlouho, ani výkupné nepomohlo ![]()
holky holky, snad se tu nebudete hádat.. to by mne mezelo.
No my teda měli úplně první botičky taky od Essi. Další na podzim jsme kupovali ve zdravotních potřebách a byla to Protetika. Ono smoustu už jich tu žirafku má, takže to je o náhodě jak které sedí.
Vali asi už od 2 let pak třeba na lítání po zahradě měla botičky od bráchovo přítelknyě. Byly červený a po 2 klukách a nožky má dobrý. Kupovat jí boty dokola by nás asi zruinovalo.
No a k té Aničce
Já na to raději ani nekoukám,protože je mi jasný, jak to asi dopadá.. Brrr… takovýhle hovada devianty střílet na místě, žádný léčení.. Já ani tady na vsi nejsem pro to, aby 3 leté dítě lítalo s ostatníma jen tak. A naši okačku budu mít pod zámkem do 20 ![]()
Byla jsem s ní skoro 2 hodiny venku.. a jdu na svařák ![]()
KAMI-já byla dopoledne opět 3 hodiny venku a teď zase přes hodinku.Ale Davča ještě nechodí, tak to musím odchodit já ![]()
Já chci jen vysvětlit, že jsem si rýpla, ale naštvaná nejsem, nemyslela jsem to zle. Hejhulka taky do mě reje, že jaký si to udělám, takový to mám apod., jakože ne ve zlém ![]()
Arwi - ja to tak taky nemyslela,samozrejme je tech kvalitnich boticek hoooodne i u vas, jen mi prislo srandovni,ze Davca mel 19 a ted ma 17vel.prece se mu nozicka nezmensila … ![]()
Jinak s tim ortopedem jsem rikala co mi rikal na ten muj probelm u Marusky a zda Essi jsou dobre a nazor jsem jen sdelila.Doporucila je skorosvagrova Melounek,jinak bych taky nevedela,ze jsou ortopedicke adobre.Jinak znam jeste Peddy a Fare,jinak neznam jich moc.
O anicce si myslim asi co vy je asi uz v nebicku
Holky holky vy si takto rýpete a pošťuchujete a je tu alspoň nějaká srandička.
Tak my koupeme a zachvilku půjdeme číst pohádečku na dobrou noc a jsem zvědavá jak bude spinkat. Jdu jí udělat mlíčko než taťka jí vykoupe a teď slyším, že tam dělají blbosti. Jdu je popohnat ![]()
O Aničce si to myslím také, ale přála bych si aby jí našli. Je mi z toho do breku
.