Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
19.10.10 08:50

Kamčo-hele to je jedno,už to neokecáš :-? počkej až se k vám dovalím,to budeš čučet :mrgreen: a na hlínu si vyprošuju mám ještě čas :think: :lol:
sázet se nebudu,s tebou je to předem prohraný :mrgreen: A KUP UŽ SI LASKAVĚ DNESKA TEN TEST :twisted: :lol:já jsem z ústí nad Labem,ale to jsme si už psaly na mimi :wink:
Janusko-takže pražanda? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
19.10.10 08:57

Krásné chladné ráno,

hejhulko jo jo pražanda. Tak já zase uklidím bloček a sázky necháme být, když je to předem ztracené a to už jsem si dělala tabulku :lol: . Včera už jsem nevydržela a nechala malou vyplakat až nakonec usnula a spala až to tří a pak jsem jí dala dudu a spala do rána, tak doufám, že už to pochopila, že tam nebudeme pořád.

Dneska přijde babička a tak tu bude zase veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.10.10 09:08

Janusko- :potlesk: jak jsi to zvládla,a neboj,malá prostě potřebuje pevný řád a hranice a bude sama spokojenější :wink: já ti závidím že jsi v praze.tam by jsem taky chtěla bydlet,ale někde v centru a na to nejsou penízky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
19.10.10 09:16

hejhulko jo jo je tu dobře, ale my bydlíme na Praze 9 skoro na okraji, ale přijde mi to tu více uspěchané a lidi tady jsou neustále v poklusu. Na něco je to dobré, ale někdy bych klidně bydlele mimi Prahu. No uvidíme co dnešní noc, ale musím být prostě tvrdá. Jinak by my skákala po hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.10.10 09:34

Januško a co vy a mimi?jak to bude dál?už jsi manžela přemluvila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
19.10.10 10:10

Hejhulko já ho přemlouvat nemusím, my jsme se už předtím dohodli, že budeme mít dvě a nebo tři děti a tak když to vše vyjde, tak budeme rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.10.10 11:25

Janusko-tak to je super :wink: teď ti budu držet palečky,kdy jsi byla na transferu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.10.10 12:06

Zdravim pri prismoudlem dopoledni

Hehulko to by bylo zelene co?

Arwi - vy uz se taky snazite o druhe mimi?tak drzim palecky,aby to vyslo na poprve nebo aspon napodruhe, my budeme cekat az se vse krasne vyvrbi s maruskou.

Jinak dnes mam uz uvarino,jen ted nakrmim divou zver a pujde hezky do hajan a ja pujdu uklizet,pac tu nasvinila od susenek.Pak si lehnu a pujdu cucet na nejaky filmik na notasku.
Odpoledne pujdeme na chvili ven pokud bude nejak slusne, zitra ma zacit snezit i v praze a rano frcime na tu ortopedku,snad dopadneme dobre a nebude to nejak dramaticke.Kamaradka mi psala at to nejak zvlast neresim, ze jeji holcicka take staci trochu pravou nozicku dovnitr a nikdo nic neresi a to uz chodi od 9mesice a je ji rok a pul.Takze snad bude vse OK a ja budu moct pak jit koupit zimni boticky od ESSI.Neurolozka nam je chvalila,ze pry tahle znacka je skvela volba a jen nam je doporucovala nadale,tak uvidime conam rekne ortopedka,snad bude vlidna.
Pristi tyden jdu poprve na mamografii a celkem mam z toho hruzu,nikdy jsem na tom nebyla a bojim se,aby nic nenasly.Ja bych normalne nemusela,alejelikoz mame raka v rodine,ak mamca me i segru tam zene.A pak jdu v patek na gyndu na cytolku,takze taky super vysetreni.Sami lepsi doktori,to zase bude delat vnitrni UZV a cytolku …fujky.ja budu pekne rozbolavela,snad prezijeme vse ve zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
19.10.10 12:40

Ahoj holky,
my byli venku opět 3 hodiny a skoro celé prochozené…Kupovala jsem Davčovi botičky a mám nějaké z lékárny-česká výroba nějaký pán, ale předpokládám, že když jsou z lékárny, kvalitní budou taky.
Chtěla jsem ty Essi,ale v Přerově je neprodávají asi a z netu nemám odvahu.
Jinak mě Davča opět stávkuje už přes týden a nechce přes den spinkat. Jde po 7h co je vzhůru (a to není vůbec ospalý), takže si popláče, pořve, vzteká, ale tak za 30 minut to vzdá a usne, chjo Bože dej, ať to druhé je spavec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
19.10.10 12:40

JANI-já ti úplně zapomněla strašně moooooooc držet palečky!!!!!!!!! Myslím na tebe, ale hlava děravá a lenivá jsem ti ani neodepsala, nezlob se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.10.10 12:45

Arwi - prodejnu maji jen v praze a v brne ji zrusili,takze vazne jen v praze,ro by sis musela udela vylet nebo je vazne koupit pres net,ale to bys musela skutecne mit poradne zmerenou nohu davidka.ja koukala,ze uz budeme kupovat 20vel.pac nosi 18vel a musi se pricist 16mm do spicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
19.10.10 12:59

KRASKO-no u předchozích boteček měl Davča 19 a teď má 17 :mrgreen: , každý má to číslování prostě jiný. A z netu si netroufnu, radši oželím Essi, ale botičku mu vyzkouším v obchůdku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.10.10 13:17

Tramta da dáááááá.. konec zrušených sázek je tu.
Schovejte peníze i bločk, protože jak řekla Hejhulka, je to předem prohrané.
Dělala jsem si test před chvilkou a je opět nevýherní. A na rudou to taky nevypadá.. Už mne to fakt sere, promiňte tu mluvu, ale proč já to prostě musím dostávat jak podle plotu :pocitac: 2× jo a 5× ne :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ale počkám prostě do pátku a pak zavolám doktorce, aby se to řešilo a hotovo. Ať mne třeba pošle do západního Německa, hlavně když mi zjistí PROČ to nejde.

Manža s Valčou polehávají. Malá je na tom tedy líp, ale není to ono. Tak se tenhle týdne nikam moc nevydávám. Ale ve školce je to u nich v malé třídě nějaké virové a mají srajdu všichni.. mazec. Bobci malinkatí. Naštěstí je Vali oblbovací a vypila Smectu jako nic.. stačilo říct, že je to banánový džusík. Zato manžovi se u toho kroutili i paty. :roll: Smůla, prostě ho chci dát dokupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.10.10 13:19

to mas recht,ale ja se musim ridit ortopedama a ESSI je ortopedicka obuv.A ortoped ktery je online mi napsal toto:
„staceni nozicky dovnitr lze upravit lehkyma masazena chodidla na uvolneni a spravne zakoupeni ortopedicke obuvi napr.ESSI, FARE a nebo boty s logem zirafy.Pokud budete kupovat boty, obkreslete si nozicku ditete na papir a do spicky prictete 12-16mm a dle toho kupte spravnou ortopedickou botu,ktera zajisti spravne drzeni nohy pri chuzi ditete“.
Nic vic nic min mi nenapsala jen dodal, ze spravnou pevnou kozenou obuvi zajistim diteti spravne drzeni nohy.Takze radeji koupim drahe boty, ktere vim,ze ji pomuzou nez lacine a bez pediatrickeho oznaceni.Jinak je divne ze mel predtim 19vel a ted 17vel.Radeji mu jeste jednou premer nozicku.Jen netusim jak zjistit zda ho treba boticka netlaci neb tak nejak kdyz ty nase detatka nemluvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.10.10 13:25

Kami - manzela neoblbnes dzusikem bohuzel,ale je fajn ze Val ti na to skocila a vybumbala to,snad pomuze to a budete vsichni v pohode.Jak pises,ze to maji vsichni ve skolce napadlo me,nemuze to byt chyba jidelny?nemuze to byt napr salmonela?kamaradky holcicka si ji takhle prinesla ze skolky taky a jen srandila nic vic ani neblinkala,jen srandila.

Jinak ti reknu vtipnou situaci, kamaradka teda byvala kamaradka ma ted dve holky a kdyz cekala druhou,tak stale mela slabou MS a testy trikrat negativni.MS mela tak slabouckou,ze ji to prislo divny a zasla za dr,ze to neni mozne at ji vysetrej a ohrazovala se taky tim tvym nemeckem a ze testy jsou negativni at s tim neco dr udela.Tak ji udelal vnitrni UZV a hle byla na konci tretiho mesice tehu.Rekl ji,ze se to cas od casu stava ze by mela ted mesic jen polehavat,pak se to upravilo a ted ji je 8let te druhe holce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí