Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hejhulko to já věřím a tak jsem zvědavá, jestli kami zareaguje a bude poslušná ona a nebo manžílek. Já vím, že máme čásek. Kami držím palečky ať to vyjde.
janusko-mě dneska přijde že mám ovu,píchá mě ve vaječníkách
dneska jsem chtěla na manžílka hupsnout,ale co kdyby ovu a co kdybych byla těhu?
fakt se dost bojím aby se to neopakovalo,sice už skoro tři týdny dlabu ten gs mamavit a pár dní tu kyselinu listovou,ale stejně…my jsme totiž dost plodní,nejdýl nám trvalo snažení tři měsíce ![]()
janusko já se vzdálím,jdu ulovit něco k jídlu
krásné odpoledne a večer tu ![]()
Utíkej utíkej a dej pozor ať tě nehoní kocour divokej. Moji divoženku si vzal taťka a šli na prochajdu. K večeři máme langoše a malá dobrou polívčičku.
![]()
Já se počůrám, ale smíchy z vás.
Hejhulko, tož dojeď, ale jen s výherním testem.. budu čůrat já i manžel, jen když tam budou
![]()
Jinak MS pořád nikde, dnes jsem 34 dc, test doma nemám, tak když nezapomenu, zítra koupím. I když mám malinko tušení, že rusoška dorazí. V břiše mám takový malý tlak, hřejem ne to tam, tak nevím.
A navíc mne potěšil starej soused, že mi řekl, že mi to nějak sluší a že jsem zhubla.. tak mne asi ten blažený pocit hřeje právě na špíčkách břicha
![]()
I když asi to bude pravda, to panděro co bylo před měsícem se kmi zdá menší.Tak se mi to cvičení začíná asi vyplácet ![]()
Janusko a na langoše bych dojela taky… je miluju. Asi zítra zalítnu do stánečku hned vedle lékárny a dám si ho pěkně česnek, kečup, sýr… uáááá já tu snad budu slintat ![]()
Kami tak to si zítra koupíš výherní a hejhulka ti dá pokoj. Langošky byli dobrý, ale kdysi jsem jedla z jednoho stánku a ty byli moc dobrý, doma to jde také. Už jsme je snědli, tak příště dám echo a můžeš dorazit
![]()
Kamčo-no co no
takže ty hubneš a cvičíš jo?
nechtěj mě nas***
vždyť víš že mě prodávají jenom výherní
zkus se někde zmínit,třeba mě tam znají a vytáhnout ten pravej
ale vážně držím palečky aby ti to klaplo,zasloužíš si to
já jsem dnes 16DC takže by měla být někdy pozítří ovulka,ale mám pocit že je ticho po pěšině
ještě skončím na clostíku,já,jabloň co plodila ob rok
![]()
Janusko-koukám,žes nás zapomněla nějak pozvat ne?langoše taky miluju ale jsem líná najít si doma recept a udělat je ![]()
holky já bych taky čůrala na testy
asi si nějakej zítra koupím ![]()
Vy ste streleny s tema testama.Hejhulka by curala az by se les zelenal kazdej den nez by se ty dve carky objevily.
Kami snad se Vam to zadari a neres rudosku nebo se vazne dostavi, ja ji furt resilaa pokazde prisla az ted jsem se na ni vyprdla a ona nikde,za to prisla tahle vzteklina … ![]()
Jani drzim Vam palecky
hejhulko no dobrá, přiznám se zapomněla jsem, ale hned to napravím, tak až budem dělat langošky tak jsi také zvaná, ale to abych udělala alespoň dvojnásob těsta.
Kraskav no a vidíš, jak si to teď užíváš, viď,co
?
Janusko-hned ze mě nedělej nenažranou jo
stačí že mě kamča nazvala hroudou
![]()
Holky já mizím,dávají speciál o siamských dvojčatech
krásný sny,KAMI-ať nedorazí mrška
a zítra dej vědět jak dopadl testík
![]()
Kraskav-no a víš že to není tak špatnej nápad?
![]()
páááááááááááááááááááááá rááááánko ![]()
Hoky ahojky,
já měla super den, ale jsem z něj totálně k.o, asi půjdu spinkat.
KAMI-nó 34 den? Třeba tě hřeje miminko
A co cvičíš?
HEJHU-mě řekla paní v lékárně, že tu kyselinu listovou stačí brát 14 dní.My se o tom bavily, že jsem na to nějak zapomněla a že s tím těhu budu muset počkat a oa na to, že to né, to stačí, za 14 dní máte hladinu vyrovnanou.
JANI-langoše, mňááááááám ![]()
hejhulko to já vím, že nejsi nenažraná, ale slušnost byla tě pozvat a zároveň zvu i Arweenku, uděláme langošovou párty, co
. Pěkně se koukej a já jdu odpočívat. Tak zítra berunky.
Hejhulko, ty hroudo
to se tak říká, když je někdo veselý, tak že je to veselá kopa… žádná hrouda.. No a když je někde sranda, tak se tu u nás občas řekne, že to je hlína… Ale vůbec to není žádná nadávka nebo tak.
Holky, to moje testování je teda mazec.. ještě vypíšete sázky, co
ale to nedoporučuju, takže se ve středu necháme překvapit.. všechny.
No a langoš párty, to nezní vůbes špatně.. odkud vlastně všechny jsme, aby se to vyplatilo sjet naprostřed cesty ![]()
Všichni mi tu spinkají, tak mám klídek na TV. Valča bude se mnou tenhle týden doma, večer zase srajdila. Tak raději ať je doma a nejsou ve školce naštvaný, že ji maj na starost ![]()
Kami já jsem z Prahy. To máš dobré, že máš klídek. Malá usnula sice po 15min pláči, ale zatím spinká. Chuděrka malá, tak ať jí je lépe.
Holky kami má skvělý nápad budou se vypisovat sázky
a kolik si vsadíte?