Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5514
18.10.10 16:07

Hejhulko to já věřím a tak jsem zvědavá, jestli kami zareaguje a bude poslušná ona a nebo manžílek. Já vím, že máme čásek. Kami držím palečky ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 16:16

janusko-mě dneska přijde že mám ovu,píchá mě ve vaječníkách :think: dneska jsem chtěla na manžílka hupsnout,ale co kdyby ovu a co kdybych byla těhu? :roll: fakt se dost bojím aby se to neopakovalo,sice už skoro tři týdny dlabu ten gs mamavit a pár dní tu kyselinu listovou,ale stejně…my jsme totiž dost plodní,nejdýl nám trvalo snažení tři měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 16:33

janusko já se vzdálím,jdu ulovit něco k jídlu :lol: krásné odpoledne a večer tu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.10.10 17:25

Utíkej utíkej a dej pozor ať tě nehoní kocour divokej. Moji divoženku si vzal taťka a šli na prochajdu. K večeři máme langoše a malá dobrou polívčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.10.10 17:36

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já se počůrám, ale smíchy z vás.
Hejhulko, tož dojeď, ale jen s výherním testem.. budu čůrat já i manžel, jen když tam budou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak MS pořád nikde, dnes jsem 34 dc, test doma nemám, tak když nezapomenu, zítra koupím. I když mám malinko tušení, že rusoška dorazí. V břiše mám takový malý tlak, hřejem ne to tam, tak nevím.
A navíc mne potěšil starej soused, že mi řekl, že mi to nějak sluší a že jsem zhubla.. tak mne asi ten blažený pocit hřeje právě na špíčkách břicha :mrgreen: :mrgreen:
I když asi to bude pravda, to panděro co bylo před měsícem se kmi zdá menší.Tak se mi to cvičení začíná asi vyplácet :-)

Janusko a na langoše bych dojela taky… je miluju. Asi zítra zalítnu do stánečku hned vedle lékárny a dám si ho pěkně česnek, kečup, sýr… uáááá já tu snad budu slintat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.10.10 18:43

Kami tak to si zítra koupíš výherní a hejhulka ti dá pokoj. Langošky byli dobrý, ale kdysi jsem jedla z jednoho stánku a ty byli moc dobrý, doma to jde také. Už jsme je snědli, tak příště dám echo a můžeš dorazit :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 19:24

Kamčo-no co no :lol: takže ty hubneš a cvičíš jo? :-? nechtěj mě nas*** :pocitac: :mrgreen: vždyť víš že mě prodávají jenom výherní :mrgreen: zkus se někde zmínit,třeba mě tam znají a vytáhnout ten pravej :palec: ale vážně držím palečky aby ti to klaplo,zasloužíš si to :wink: já jsem dnes 16DC takže by měla být někdy pozítří ovulka,ale mám pocit že je ticho po pěšině :nevim: ještě skončím na clostíku,já,jabloň co plodila ob rok :roll: :lol: :lol: :lol:
Janusko-koukám,žes nás zapomněla nějak pozvat ne?langoše taky miluju ale jsem líná najít si doma recept a udělat je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 19:25

holky já bych taky čůrala na testy :dance: asi si nějakej zítra koupím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.10.10 19:34

Vy ste streleny s tema testama.Hejhulka by curala az by se les zelenal kazdej den nez by se ty dve carky objevily.

Kami snad se Vam to zadari a neres rudosku nebo se vazne dostavi, ja ji furt resilaa pokazde prisla az ted jsem se na ni vyprdla a ona nikde,za to prisla tahle vzteklina … :-P

Jani drzim Vam palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.10.10 19:38

hejhulko no dobrá, přiznám se zapomněla jsem, ale hned to napravím, tak až budem dělat langošky tak jsi také zvaná, ale to abych udělala alespoň dvojnásob těsta.

Kraskav no a vidíš, jak si to teď užíváš, viď,co :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 20:04

Janusko-hned ze mě nedělej nenažranou jo :-? stačí že mě kamča nazvala hroudou :zed: :lol:
Holky já mizím,dávají speciál o siamských dvojčatech :wink: krásný sny,KAMI-ať nedorazí mrška :wink: a zítra dej vědět jak dopadl testík :wink: :potlesk:
Kraskav-no a víš že to není tak špatnej nápad? :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:
páááááááááááááááááááááá rááááánko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
18.10.10 21:00

Hoky ahojky,
já měla super den, ale jsem z něj totálně k.o, asi půjdu spinkat.

KAMI-nó 34 den? Třeba tě hřeje miminko :mrgreen: A co cvičíš?

HEJHU-mě řekla paní v lékárně, že tu kyselinu listovou stačí brát 14 dní.My se o tom bavily, že jsem na to nějak zapomněla a že s tím těhu budu muset počkat a oa na to, že to né, to stačí, za 14 dní máte hladinu vyrovnanou.

JANI-langoše, mňááááááám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.10.10 22:00

hejhulko to já vím, že nejsi nenažraná, ale slušnost byla tě pozvat a zároveň zvu i Arweenku, uděláme langošovou párty, co :lol: . Pěkně se koukej a já jdu odpočívat. Tak zítra berunky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.10.10 22:10

Hejhulko, ty hroudo :mrgreen: to se tak říká, když je někdo veselý, tak že je to veselá kopa… žádná hrouda.. No a když je někde sranda, tak se tu u nás občas řekne, že to je hlína… Ale vůbec to není žádná nadávka nebo tak.

Holky, to moje testování je teda mazec.. ještě vypíšete sázky, co :palec: ale to nedoporučuju, takže se ve středu necháme překvapit.. všechny.

No a langoš párty, to nezní vůbes špatně.. odkud vlastně všechny jsme, aby se to vyplatilo sjet naprostřed cesty :mrgreen:

Všichni mi tu spinkají, tak mám klídek na TV. Valča bude se mnou tenhle týden doma, večer zase srajdila. Tak raději ať je doma a nejsou ve školce naštvaný, že ji maj na starost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.10.10 22:34

Kami já jsem z Prahy. To máš dobré, že máš klídek. Malá usnula sice po 15min pláči, ale zatím spinká. Chuděrka malá, tak ať jí je lépe.

Holky kami má skvělý nápad budou se vypisovat sázky :-D :lol: :mrgreen: a kolik si vsadíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí