Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5341
23.10.10 12:25
Hejhulka25 píše:
Májulo-vítej :mavam: akorát nevím jestli nebude mrtvo teď i tady :-D holky kuchtěj a já mažu za holkama :wink: objevím se odpoledne nebo až navečer,asi půjdeme ven je krásně :dance: ,mějte se krásně :mavam:

Nevadí, tak se alespoň dokopu k úkolům s Lukym. :andel: Ale ráda se na vás občas přijdu podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.10.10 16:18

Holky já jsem fakt magor :mrgreen: tulení bylo 19.10. to jsem myslela že mám ovu měla jsem BT 36.5.,druhý den umřel manželovi táta,tak samozřejmě od tý doby nic nebylo,to je pochopitelný…ale oid toho úterka mě pobolívá o břicho,furt mě někde píchalo,dneska se k tomu přidalo motání hlavy a citlivá prsa..ale když jsem šla na záchod tak mám nějakej průsvitnej hlen,jako ovulační 8-o tak teď nevím buď jsem já magor nebo moje tělo :lol:
naposledy když jsem měla ovulku tak to bylo asi 18DC,tohle úterý to mělo být 17DC…myslíte že jsem jí neprošvihla?jinak BT byla 36.9. už od středy..dneska teda nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.10.10 17:15

tak holky ovu hlen to nebude,netáhne se :mrgreen: ale je ho dost,až moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.10.10 17:21

hejhulko- ja sice nechodim po meste,ale dvakrat tydne chodim cvicit.V pondeli chodim na uvolnovaci aerobic a ve stredu chodim na zumbu a to je bomba.Ted mame pozvanku na 6.listopad,coz je sobota na 3h zumbamaraton a na to se tesim.Vypnu,budu se soustredit na zumbu a cvicit.
marenka byla pul roku silene plactive miminko ve dne i v noci.Nebylo chvile,kdy bych ji nenosila v naruci,pac tam jedine usnula.Ted je to v pohode,ale mam pocit,ze doma funguju jako naprogramovany robot.Rano vstanu,dam ji mliko,pak nejakou mensi snidani,pak si uvarim kafe a zacina stereotyp.Ona se okolo me mota,ja nestacim udelat nic,takze rychle ustelu a jdeme ven.V poledne ji dam obed a jde na 3h spat, coz ja si nelehnu,ale musim uvarit,nebo mrknu sem.Budi se okolo 15h,pak svaca a zase jdeme ven,vratim se a je doma tata,ktery jen prudi a prudi anebo rovnou odchazi na pivo.Vecer v 19h koupani,pak vecere a po 20h jde chrnet a ja jdu uklizet po nasim jidle a v 22h padam na hubu.Do toho vareni uklid, vytirani, prani a vecer jeste vyzehlim.Takze ja mam akorat dva dny v tydnu vecery klidek.Vazne si pripadam jak robot naprogramovany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.10.10 17:40

kraskav-vypadá to že nemáš doma moc podporu---taky jsem to takhle cítila a lezlo mi to na mozek,ale manžu jsem zapojila a hnedle se cítím líp :wink: jsi doma s malou a ten stereotyp tě ubíjí to je jasný..každý den to samy pořád dokola.jakobys ani nežila..znám to moc dobře..na tohle je nej miminko a sourozenec nebo třeba nějaký mateřský centrum :wink: a odpočívat s malou choď,je to super relax :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.10.10 20:17

tak sourozenec tady asi zrejme jen tak rychle nehrozi.Nejprve jsem nechtela ja,ale to je asi pochopitelne a ted kdyz bych jako ze jo,tak chlap nechce a kdyz rekne ne tak jeho tezko nekdo zlomi.To by se musel stat nejaky zazrak,aby se prerozhodl.drive jsem aspon jedenkrat mesicne chodila s holkama do hospody,ale ted se to vsechno poodstehovalo z prahy pryc a uz to neni ono,takze mi zbylo aspon to cvico a ta zumba.Ano podporu nemam zadnou a pripadam si jako naprogramovany robot :uvarit, uklidit, pofackovat dite a vyzehlit,vyprat a pak vecer se divi,ze nejsem schopna jinak fungovat,ale na tohle nejsem bohuzel naprogramovana uz.Vis co, ja se snazim,uvrim teplou veceri, uklidim,snazim se nejak hrat si s ditetem a on?jako otec je perfektni to nemuzu rict,ze ne,ale chlap?prijde dom, rekne mi cau mamo a da marence pusu.Kdyz je doma ani si nevsimne,ze jsem uklidila, na jidlo se vetsinou ofrni.Kdyby aspon jednou prisel domu a rekl mi napr.„jeje tady to krasne voni,copak bude k veceri milacku?“ nebo kdyby pipl,ze je tam krasne naklizeno,ze hned se citi lip.Ne bere to jako automatiku,odhodi hadry a lehne do pelechu k notasu a tim to hasne,pak jde na pivo treba a motivace k cinum nemam zadnou a pak samozrejme pada i chut na sex.Tohleto Hejhulko neni zivot,ale otrocina a jedina ma radost je,kdyz prijede kamaradka s mimcem nebo ma nehtarka,pak to cvicenicko se zumbou
proto si pripadam jako nedokonala partnerka ani mama,ale jako otrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.10.10 20:51

Kraskav-co ti na to mám říct…tohle jsem kdysi cítila i já,a myslím že to je taky naše vinna,že si to necháme líbit…co kdyby jsi ho přestala obskakovat a pán by se taky musel starat sám?já to zkusila párkrát a najednou se to změnilo…myslím že tvůj manžel počítá moc s tím že se o všechno postaráš a on doma nemusí nic a ještě má kompletní servis…
vím,že je to rada která se ti nemusí líbit ani jí nemusíš věřit,ale funguje-zamysli se sama nad sebou,chceš takhle prožít svůj život,chceš se takhle cítit a chceš aby to vidělo tvoje dítě?pokud ne,něco s tím udělej,někdy jsou chlapi opravdu hulváti a musíš jim dát lekci a pořádnou..držím palečky a myslím na tebe :hug: vím jak je to těžké,ale musíš to udělat už i kvůli Marušce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
24.10.10 07:44

Hezkou neděli

Tak to u nás to funguje trochu jinak. Chlap většinou dělá noční, takže já ráno busem fičím školku, školu a s malou zpátky domů. Uděláme obídek a mám veget s malou do 12. Pak vyzvednem kluky a jdou odpočívat všichni. Mezitím nám vstane taťka a vezme děti ven, ať mám klid s nejstarším na úkoly.
Ale když na mě přijde stereotyp, tak vyhodím chlapa i s dětma na celý den třeba do ZOO a já si umyju okna. A i u toho relaxuju bo jsem bez dětí. Je fakt, teda, že nadávám, že můj chlap neuklízí a to ani po sobě, ale za to jak je doma, tak uvaří. Což jsem strašně ráda.

Další sourozenec naruší stereotyp, ale asi brzy najedete na podobný jiný stereotyp. :-? Asi to chce opravdu si promluvit s chlapem. Nemá cenu se v tom trápit. Tož držím palce Kraskav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
24.10.10 08:30

Májulo-pěknou neděli i Tobě :mavam: to máš taky pěkně zařízené :wink: je fakt že my ženský prostě potřebujeme občas oddych…já závidím tu Zumbu,tady u nás nic není takovýho,což je škoda,hned bych se přihlásila :-)
já holky mizím,jedeme nakoupit do Tesca.tak si užijeme srandu :-? :lol: uvidíme se odpoledne,páááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
24.10.10 09:31

Hejhulko no to si užijte. Miluju nákupy s dětma. :zed: :mrgreen: Ikdyž je fakt, že kluci už jsou velcí a odložíme je po dobu nákupu do oddělení hraček. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.10.10 11:51

Ahoj holcicky moje

diky obema za radu.Dneska to vypada na osklive pocasi.Ten muj pritel sece nedokaze uklidit, cumi na me jako ze jsem se zblaznila,ale zase cokoliv seokazi,opravi at je to auto nebo odpad nebo elektrina,je proste vsumelec.Je sice pravda,ze skrin do detskeho pokoje pro me a marusku dela uz pres pul roku,ale zase ma zlate rucicky.Ja mela manzela pouze jednou a ten byl bedna damy.Umel to s pocitacema, byl intelektual, davali jsme si ovecerech vinecko, chodili do spolecnosti, bavili se atak,ale zase na druhou stranu nevedel co je to sroubovak ci kladivo,neumel opravit nic na aute, kdyz se pokazila lednice, sel,pujcil si prachy a koupil novou.Radeji se zadluzil u nejkae spolecnosti napr.cetelem nez aby neco opravil.No a nakonec chlastal.

Takze si rikam proc si nemuzu najit nejakeho chlapa odkazdeho neco?
Muj pritel je,ale sladky chlap a bajecny tata.Sice jsem sei uzila sve krusne chvilky s nim,ale vztah jsem zachranila.Je to sice skrt na penize, pan skrblik,ale ma zlate rucicky.Sice nepomuze co se uklidu tyce,ale zase udela jine veci.
Nevim asi ho stale miluju a proto vsechno toleruju,ikdyz kolikrat me nasere takovym zpusobem,ze mam sto chuti jej vyrazit,pacon bydli v mem byte.
Ale na druhou stranu je bajecny tata.Ja byla v zari na tyden v rime s kamoskou a on se dokonale postaral o marenku.Stravovali se sice po znamych,ale staral separadne ikdyz bordel doma to byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.10.10 11:54

Majulko - vcera rano jsem odvezla marenku babicce a dedovi a zatimco chlap chrnel do obeda a vlastne z te postele nevylezl cely den,tak jsem se dala do gruntovani.To jsem mela myslenky jinde a bavilo me to.Umyla jsem si okna, vyprala zavesy a zaclony a znovu povesila, uklidila marencin pokojicek, prestlala ji postylku a nam, vytrela a vyluxovala,kytky ostrihala a zalila a byloto bezvadny.Obcas se tesim na chvilky bez marenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
24.10.10 12:50

Kraskav-řekni mi prosímtě jednu věc,ty dáš malou k babičce a místo aby jste to s přítelem využili,pustili si nějakej film,dali něco dobrýho nebo někam vyrazili,tak gruntuješ? 8-o něco ti povím,můuj chlap byl kdysi to samý..čuměl na telku zatímco já běhala a uklízela..a teď?poprosím ho a on jde a udělá to,jen jsem si musela zvyknout že svým tempem,což je pro mě těžký :lol: já jsem totiž ten typ co jednou rukou vybaluje nákup,druhou vaří dva chody najednou a nohama hlídá dítě od sporáku :mrgreen: ale chlapi jsou jiní :wink: a ještě jsem chtěla dodat,jednou jsem se o tom se svým mužským bavila,proč furt čumí do pc a nebaví se semnou a on že pořád někde lítám…zkus to taky,třeba je to případ tvýho přítele,proč by se zapojoval a bavil se,když stejně luxuješ.přestýláš,vytíráš…akorát by překážel a ty bys na něj neměla čas…nechci tě naštvat :-P jen na to koukám z jeho pohledu :wink: třeba mu taky chybíš,ale neumí to dát najevo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.10.10 13:36

Hejhulko, on je liny vseobecne, ja kdyz jej pozadam slusne a hezky o blby vyneseni kose,tak mi rekne ja to neumim, me se nechce a cumi dal do pc.Hadat se s nim to nema cenu.Takhle to nevyresila ani moje mama,ta zila stejnym zpusobem, jenze na vse byla sama,pac tata nekde furt trajdal bud v praci nebo za babama.Takze si myslim,ze ziju jejim zivotem.Petr neni partner do nepohody,ale dopohody.Ale zase vcera jemsice makala,ale v 20h uz jsem cucela na piraty a pak jsme se kraaaasne tulili az do 3h rana.To bylo hezke.A dnes domakavam.
To uklizeni me nevadi,ale kdybych aspon dostala nejake to pochvaleni od nej.Me spise trapi to ze neumim byt mamou s velkym M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.10.10 18:25

Ja mam straaasnou radost, maruska chodiiiii!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí