Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem dekuju za gratulace ke kruckum,ale at to neni predcasne.Vcera obesla cely byt a dneska abych ji zadonila aby sla na nozicky,ale nakonec tapala,je jak golem,ale to se vypiluje.
Majulko to je krasne jit do ctvrteho,ale vejdete se doma pak????
![]()
hejhu - jak ti je?je uz lepe?
Arwi- a co Davidek?je parada jak to zvladl bez vas a uvidis jak se k babi bude tesit,pockej jeste ti bude rikat kdyz uz tam bude????
![]()
Máji-pamatuješ, my se sešly společně na beruškách snažilkách
To víš, že mě to hned napadlo, že jsme spolu na snažilkách už podruhé. ![]()
to by bylo,teď je mít konečně tsejně.Vy budete pěkně velká rodina…a už to bude konečná,nebo se ještě neví? ![]()
Krasko-no Davča se taky zelpšuje,5 krůčků, víckrát za den a taky je jak golem,jsem to zrovna včera říkala ![]()
kraskav píše:Majulko to je krasne jit do ctvrteho,ale vejdete se doma pak????
![]()
![]()
Ale jo, budeme muset. Děláme z prádelky další pokojíček.
Máme v patře 3+1 a bude z něj 4+1. Sice pidi pokojíky, ale zatím postačí. A dole bydlí babi 80 a děda 82 ve 4+1, takže do budoucna se nám bydlení rozšíří.
Horší to bude s autem. Teď budeme potřebovat šestimístné a dali jsme do našeho teď nový plyn. To budeme muset prodat. ![]()
Arween konečná. Na 100 %. Jdu teď do třetího císaře a nechám si podvázat vaječníky. ![]()
Ahoj holčiny,
Hejhulko tak jak je? ![]()
Kraskav tak ještě malé stíháš nebo už ti utekla?
Teď jsem si vzpomněla, jak moje dětičky začínaly chodit a vždy měly tu hlavu mezi ramenama. Asi pro lepší stabilitu. To bylo srandovní. ![]()
My jsme stále doma. Luky odmítá smrkat, má náběh na zánět ucha, tak ho cpu kapkama, sirupama a lítám za ním pořád s kapesníkem, aby to netahal do sebe. ![]()
Majulko- jeste ji stacim,ale pocitam,ze tak za 14-3tydny ji uz budu muset honit po byte,jestli to pujde timhle tempem,vzdyt je to tak3mesice co zacla lezt a pred mesicem se zacla stavet.ma to nejak rychly spad nahle
Zdravim, tak dneska mi delala kamoska nove nehtiky tedy doplneni a maluvky a zitra me ceka mamograf poprve v zivote fuj.
maruska taoe a mocse ji to libi.
Jinak holky kdo znate nasi Capulku,tak Matysek se docka sestricky,jen mi neprozradila jmeno,ale myslim,ze chteli Natalku.
Ahojky holky..už 2 a úůl roku se snažíme s přítelem o miminko a stále nic.. Různá vyšetření za sebou, laparoskopie, spermiogram, testy a hormony už sem také brala.. Nicméně stále mi nic nepomáhá. Dnes jsme byly poprvé v centru ARLETA Kostelec nad Orlicí a uvidíme co se bude dít dál. Zatím mi dal doktor zase hormony a ted zas jen čekat:-(
Držím Vám všem snažilkám palečky aby to co nejdříve dopadlo a dočkali jste se vytouženého pupíku:-)
![]()
Poupatko vítej tady u nás a doufám, že se brzy dočkáš vytouženého pupíku.
No my už spinkáme a doufám, že bude spinkat, celou noc a nebo alespoň co nejdéle.
Hejhulko a jak se cítíš?
Majulo to máš už větší dětičky, co? A copak máte za autíčko?
Ahoj,
ráda bych se přidala k vám.Snažíme se s manželem 3 roky.
Máme toho už dost za sebou a tak bych ráda našla zpřízněné dušičky.
JinBurdiška - vitej mezi nami.Ja jsem tady jen do poctu,pac se nesnazime jeste o mimco,ale mam tu sve holky,takze sem chodim.Jinak spriznene duse tu najdes stoprocentne,pac ja se snazila otehotnet 6let a az jak rikam na stara kolena (31) se nam to zadarilo prirozenou cestou,takze neves hlavu, vsechno ma svuj rad i cas.
Co uz jste absolvovali s manzelem?
tak jsme dneska usly pekny kusanec cesty bych se divila, kdyby nechtela spat
Nechce chodit za ruku, furt sama sama,ale nazpatek pak rada sla za ruku pac bylo uz tma a moc nevidela na cestu,ale je uz z toho nadsena,jen je pravda,ze uz se snazi mi zdrhat a moc se ji libi tapanicko.
Ahojky holky,
tak jak se máte? My jsme dneska byli u pradědy a babičky, mají nové autíčko a pak jsme se zastaili koupit něco v ikei a pak na nákupu něco dobrého k jídlu.
Kraskav Marunka je moc šikovná a vidíš už chce vše sama, jak pochopila, že umí, tak jí to bude bavit. A kam jste šli?
Arwy tak jak šel uklid? A co Davča, jak se mu vedlo?
JinBudičko vítám tě tady
, budeme rádi, když tady budeš s námi.