Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
25.10.10 14:01

Ahoj vsem dekuju za gratulace ke kruckum,ale at to neni predcasne.Vcera obesla cely byt a dneska abych ji zadonila aby sla na nozicky,ale nakonec tapala,je jak golem,ale to se vypiluje.

Majulko to je krasne jit do ctvrteho,ale vejdete se doma pak???? :-D :-D :-D

hejhu - jak ti je?je uz lepe?

Arwi- a co Davidek?je parada jak to zvladl bez vas a uvidis jak se k babi bude tesit,pockej jeste ti bude rikat kdyz uz tam bude???? :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
25.10.10 14:11
Máji-pamatuješ, my se sešly společně na beruškách snažilkách :wink:

To víš, že mě to hned napadlo, že jsme spolu na snažilkách už podruhé. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
25.10.10 14:15

to by bylo,teď je mít konečně tsejně.Vy budete pěkně velká rodina…a už to bude konečná,nebo se ještě neví? :wink:

Krasko-no Davča se taky zelpšuje,5 krůčků, víckrát za den a taky je jak golem,jsem to zrovna včera říkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
25.10.10 14:15
kraskav píše:

Majulko to je krasne jit do ctvrteho,ale vejdete se doma pak???? :-D :-D :-D

Ale jo, budeme muset. Děláme z prádelky další pokojíček. 8-) Máme v patře 3+1 a bude z něj 4+1. Sice pidi pokojíky, ale zatím postačí. A dole bydlí babi 80 a děda 82 ve 4+1, takže do budoucna se nám bydlení rozšíří.
Horší to bude s autem. Teď budeme potřebovat šestimístné a dali jsme do našeho teď nový plyn. To budeme muset prodat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
25.10.10 14:17

Arween konečná. Na 100 %. Jdu teď do třetího císaře a nechám si podvázat vaječníky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
26.10.10 13:01

Ahoj holčiny,

Hejhulko tak jak je? 8-o

Kraskav tak ještě malé stíháš nebo už ti utekla? :wink: Teď jsem si vzpomněla, jak moje dětičky začínaly chodit a vždy měly tu hlavu mezi ramenama. Asi pro lepší stabilitu. To bylo srandovní. :srdce:

My jsme stále doma. Luky odmítá smrkat, má náběh na zánět ucha, tak ho cpu kapkama, sirupama a lítám za ním pořád s kapesníkem, aby to netahal do sebe. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.10.10 15:25

Majulko- jeste ji stacim,ale pocitam,ze tak za 14-3tydny ji uz budu muset honit po byte,jestli to pujde timhle tempem,vzdyt je to tak3mesice co zacla lezt a pred mesicem se zacla stavet.ma to nejak rychly spad nahle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.10.10 19:23

Zdravim, tak dneska mi delala kamoska nove nehtiky tedy doplneni a maluvky a zitra me ceka mamograf poprve v zivote fuj.
maruska taoe a mocse ji to libi.

Jinak holky kdo znate nasi Capulku,tak Matysek se docka sestricky,jen mi neprozradila jmeno,ale myslim,ze chteli Natalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.10.10 21:12

Ahojky holky..už 2 a úůl roku se snažíme s přítelem o miminko a stále nic.. Různá vyšetření za sebou, laparoskopie, spermiogram, testy a hormony už sem také brala.. Nicméně stále mi nic nepomáhá. Dnes jsme byly poprvé v centru ARLETA Kostelec nad Orlicí a uvidíme co se bude dít dál. Zatím mi dal doktor zase hormony a ted zas jen čekat:-(
Držím Vám všem snažilkám palečky aby to co nejdříve dopadlo a dočkali jste se vytouženého pupíku:-) :lol: :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
26.10.10 21:17

Poupatko vítej tady u nás a doufám, že se brzy dočkáš vytouženého pupíku.

No my už spinkáme a doufám, že bude spinkat, celou noc a nebo alespoň co nejdéle.

Hejhulko a jak se cítíš?

Majulo to máš už větší dětičky, co? A copak máte za autíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.10 06:35

Ahoj,
ráda bych se přidala k vám.Snažíme se s manželem 3 roky. :-( Máme toho už dost za sebou a tak bych ráda našla zpřízněné dušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.10.10 13:22

JinBurdiška - vitej mezi nami.Ja jsem tady jen do poctu,pac se nesnazime jeste o mimco,ale mam tu sve holky,takze sem chodim.Jinak spriznene duse tu najdes stoprocentne,pac ja se snazila otehotnet 6let a az jak rikam na stara kolena (31) se nam to zadarilo prirozenou cestou,takze neves hlavu, vsechno ma svuj rad i cas.
Co uz jste absolvovali s manzelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.10.10 14:14

Arwi tak co testik byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.10.10 21:37

tak jsme dneska usly pekny kusanec cesty bych se divila, kdyby nechtela spat
Nechce chodit za ruku, furt sama sama,ale nazpatek pak rada sla za ruku pac bylo uz tma a moc nevidela na cestu,ale je uz z toho nadsena,jen je pravda,ze uz se snazi mi zdrhat a moc se ji libi tapanicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
28.10.10 22:32

Ahojky holky,

tak jak se máte? My jsme dneska byli u pradědy a babičky, mají nové autíčko a pak jsme se zastaili koupit něco v ikei a pak na nákupu něco dobrého k jídlu.

Kraskav Marunka je moc šikovná a vidíš už chce vše sama, jak pochopila, že umí, tak jí to bude bavit. A kam jste šli?

Arwy tak jak šel uklid? A co Davča, jak se mu vedlo?

JinBudičko vítám tě tady :mavam: , budeme rádi, když tady budeš s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí