Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak arwence davidek taky uz chodi,ale jak to s ni dopadlo,zda je tehu ci ne, nic nenapsala
Kraskav tak to je také parádní, že Davča také chodí, no vidíš jak se ty dětičky rozchodili. Ona tu ještě nebyla.
Arweenka nás teda nechává pěkně napínat a vydusit. Já jsem tak zvědavá. ![]()
No já jsem dost zvědavá. A ona o tom ani čárku. Kdy že měla testit, dneska? Říkala, že o víkendu makají, tak nebude čásek, co? Snad dojde. ![]()
Třeba dojde a řekne nám to. Jsem také napnutá. Říkala, že o víkendu to nestihne a tak uvidí jestli dnes a nebo zítra. Uvidíme, ale držím ji palečky. Já jdu na tu mojí treperendu, budu jí koupat a pak budeme číst pohádky.
januska1 píše:
Třeba dojde a řekne nám to. Jsem také napnutá. Říkala, že o víkendu to nestihne a tak uvidí jestli dnes a nebo zítra. Uvidíme, ale držím ji palečky. Já jdu na tu mojí treperendu, budu jí koupat a pak budeme číst pohádky.
Já mám teď chvilenku pro sebe než skončí Animáček. Pak taky jdu číst. Ikdyž dneska asi přes tu angínu moc nepočtu. Ale budu se snažit. ![]()
Majulo tak to mě už volá ať jdu za ní, tak snad se tu objevím večer. A hlavně ať tě ta angínka brzy přejde.
ahoj holky,
téda, vy jste zvědavky,to je děs
Já jsem slaměnná vdova,tak nestíhám, jdu si to užít požádně až teď ![]()
Testila jsem a jsou tam!Dokonce ta testovací vyletěla rychlostí blesku cřív i než ta kontrolní…už v tom lítám až po uši ![]()
Ale jsem z toho jak Alenka v říši divů-na poprvé,to mi hlava nebere a navíc to je na 99% naposledy, nějak si to nedokážu urovnat.Ještě nedávno jsem zjistila,že čekám Davču… ![]()
arween píše:
ahoj holky,
téda, vy jste zvědavky,to je děsJá jsem slaměnná vdova,tak nestíhám, jdu si to užít požádně až teď
Testila jsem a jsou tam!Dokonce ta testovací vyletěla rychlostí blesku cřív i než ta kontrolní…už v tom lítám až po uši
Já to tušila. Teda vyšlo vám to úžasně. Gratuluju moc.
![]()
arween píše:
Ale jsem z toho jak Alenka v říši divů-na poprvé,to mi hlava nebere a navíc to je na 99% naposledy, nějak si to nedokážu urovnat.Ještě nedávno jsem zjistila,že čekám Davču…
Úplně chápu tvé pocity. Já mám kluky rok a půl po sobě a taky vyšel Matěj hned po jedné zapomenuté pilulce. ![]()
Milášku Májenko,já si radši ještě počkám na potvrzení od dr.Zpředchozího snažení nemám dobré zkušenosti,tak když už jsem to hnedka z čerstva vytroubila,tak aspoň s metříkem počkám
![]()
A co vy? Čekáte na dalšího lva, Já si počátala termín a je 6.7 (to se narodil můj brácha) a Davča byl 16.7
Holčička Natálka má svátek 21.12 a David 30.12,kdyby to byl kluk-Ondřej,ten má svtek 30.11-pěkně do kupy jsme si je hodili co ![]()