Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
1.11.10 14:12

Tak arwence davidek taky uz chodi,ale jak to s ni dopadlo,zda je tehu ci ne, nic nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
1.11.10 14:18

Kraskav tak to je také parádní, že Davča také chodí, no vidíš jak se ty dětičky rozchodili. Ona tu ještě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
1.11.10 18:18

Arweenka nás teda nechává pěkně napínat a vydusit. Já jsem tak zvědavá. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
1.11.10 18:25

Majulo to jsme zvědavé ženské,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
1.11.10 18:33

No já jsem dost zvědavá. A ona o tom ani čárku. Kdy že měla testit, dneska? Říkala, že o víkendu makají, tak nebude čásek, co? Snad dojde. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
1.11.10 19:17

Třeba dojde a řekne nám to. Jsem také napnutá. Říkala, že o víkendu to nestihne a tak uvidí jestli dnes a nebo zítra. Uvidíme, ale držím ji palečky. Já jdu na tu mojí treperendu, budu jí koupat a pak budeme číst pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
1.11.10 19:37
januska1 píše:
Třeba dojde a řekne nám to. Jsem také napnutá. Říkala, že o víkendu to nestihne a tak uvidí jestli dnes a nebo zítra. Uvidíme, ale držím ji palečky. Já jdu na tu mojí treperendu, budu jí koupat a pak budeme číst pohádky.

Já mám teď chvilenku pro sebe než skončí Animáček. Pak taky jdu číst. Ikdyž dneska asi přes tu angínu moc nepočtu. Ale budu se snažit. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
1.11.10 19:39

Majulo tak to mě už volá ať jdu za ní, tak snad se tu objevím večer. A hlavně ať tě ta angínka brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
1.11.10 20:53

ahoj holky,
téda, vy jste zvědavky,to je děs :mrgreen: Já jsem slaměnná vdova,tak nestíhám, jdu si to užít požádně až teď :mrgreen:
Testila jsem a jsou tam!Dokonce ta testovací vyletěla rychlostí blesku cřív i než ta kontrolní…už v tom lítám až po uši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
1.11.10 20:58

Ale jsem z toho jak Alenka v říši divů-na poprvé,to mi hlava nebere a navíc to je na 99% naposledy, nějak si to nedokážu urovnat.Ještě nedávno jsem zjistila,že čekám Davču… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
1.11.10 21:00

LRAS-Maruška teda válí! Jde jí to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
1.11.10 21:09
arween píše:
ahoj holky,
téda, vy jste zvědavky,to je děs :mrgreen: Já jsem slaměnná vdova,tak nestíhám, jdu si to užít požádně až teď :mrgreen:
Testila jsem a jsou tam!Dokonce ta testovací vyletěla rychlostí blesku cřív i než ta kontrolní…už v tom lítám až po uši :mrgreen:

Já to tušila. Teda vyšlo vám to úžasně. Gratuluju moc. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
1.11.10 21:10

Arweeen tak šupky, hupky, ať už tam máš těhu metřík. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
1.11.10 21:25
arween píše:
Ale jsem z toho jak Alenka v říši divů-na poprvé,to mi hlava nebere a navíc to je na 99% naposledy, nějak si to nedokážu urovnat.Ještě nedávno jsem zjistila,že čekám Davču… :cry:

Úplně chápu tvé pocity. Já mám kluky rok a půl po sobě a taky vyšel Matěj hned po jedné zapomenuté pilulce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
1.11.10 21:25

Milášku Májenko,já si radši ještě počkám na potvrzení od dr.Zpředchozího snažení nemám dobré zkušenosti,tak když už jsem to hnedka z čerstva vytroubila,tak aspoň s metříkem počkám :huban: :huban: :huban:
A co vy? Čekáte na dalšího lva, Já si počátala termín a je 6.7 (to se narodil můj brácha) a Davča byl 16.7 :mrgreen: Holčička Natálka má svátek 21.12 a David 30.12,kdyby to byl kluk-Ondřej,ten má svtek 30.11-pěkně do kupy jsme si je hodili co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí