Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Januška
Do caru pujdeme až na jaře,zatím nemáme kačky na to.Tak uvidíme,jestli do roka a do dne budu v týhle diskusi stále jen snažilka a nebo už v očekávání.Mojžíška je dobrá i na záda a taky na psychiku.Já jsem taková prdlouška, že jsem ji cvičila i na dovolné ve staně
A prý to i zlepšuje sexuální prožitky u ženy a je to dobrý i pro posílení pánevního dna po porodu.A máš ještě nějaká embryjka v zásobě?
Jin nevadí ti tak zkratka? My jsme nic neměli na zamražení. Takže další mimi z 1IVF nebudou, ale to neva, tak snad se brzy zadaří a uvidí se. Asi je to fakt dobré cvičení, jenže jak jsem psala, já jsem strašlivě líná a asi bych necvičila pořád.
Janus
Ta zkratka mi nevadí
Takže pořídíte Vaší berušce sourozence?Treba se zadaří přirozeně,jeden nikdy neví.Ale štěstí, že už to v tomhle století jde uměle,když už jinak se nezadaří.
Ahoj mamky.. 10 hodin a tady nikdo…
![]()
Jak jste s dětičkama zvládli posun času? U nás se vstávalo včera normálně v 7.30 a spinkat se šlo v 8 a protože počmárala voskovkou postýlku, bylo to i s bonusem… na prdel
a spala hned.
Ráno sice klasicky nechtěla z postýlky, ale lákadlo na kamarádky ze školky zabralo.A prý taťku přemlouvala že tam bude dnes i spinkat. Tak to si musí počkat do zítra, kdy bych už možná mohla jít na brigošku. Zatim mi nikdo nevolal ![]()
Krásné dopo,
Kamilko tak to bylo prima usíání s bonuskem. U nás se vstává také normálně, jako by žádný posunutý čas nebyl. Chodí spát stále ve stejnou dobu. Držím ti palečky, ať ti ta práce baví a třeba tam budeš chodit na častěji.
My už jsme byli dopo venku a koupila jsem jí botičky na zimu, stáli 830 a jsou od firmy ESSI. Koupila jsem neutrální a spíše tmavé.
Jinak obídek mám uvařený ještě od soboty a tak nemusím nám vařit, tak to je pohodička.
Ahojky. Jsem tu chvíli nebyla a tu tolik nakecáno.
Byli jsme s dětma v ZOO na lampionovém průvodu a já si donesla prima angínu. Tak jsem na odstřel. ![]()
Janusko máme Scenica na plyn. A mám Lukáše 7,5 roku, Matěje skoro 6 let a Adélku 2 roky. ![]()
Arween tu nebyla co? Víme prd.
…snad vás teď konečně dočtu…
kraskav píše:
Kochejte se a hodne chvaltemaruska tape
Ta běhá parádně. Se mi líbí, že i venku šup na 4 a leze.
Ale je vidět, že má už úžasnou stabilitu.
Janusko Essi jsou dobré botičky. Jsme je měli jedny taky. A vynosily mi je všechny tři děti. Teď už to je horší. Kluci už boty většinou za sezonu dodělají. ![]()
Majulo vítej zpátky, no tak to je pěkný autíčko. A kdepak jste byli v ZOO? Anginka ať tě brzy přejde. No mě přijde, že botičky stále kupuji, ale snažím se koupit kvalitní botičku pro tu mojí treperendu.
Arwenko tak jak bylo o víkendu a co Davča jak to přečkal bez Vás?
januska1 píše:
Majulo vítej zpátky, no tak to je pěkný autíčko. A kdepak jste byli v ZOO? Anginka ať tě brzy přejde. No mě přijde, že botičky stále kupuji, ale snažím se koupit kvalitní botičku pro tu mojí treperendu.Arwenko tak jak bylo o víkendu a co Davča jak to přečkal bez Vás?
Pěkný a má levný provoz autí, ale je malé pro 6 lidiček.
A dvě si dovolit nemůžeme. Asi budeme jezdit na etapy. ![]()
Byli jsme u nás v Ostravské ZOO.
Majulo tak to bude vypadat zajímavě, když pojedete na výletík, jedny pojedou už brzy ráno a druhý odpo. To bude dobrodružné
. A je ZOO v Ostravě veliké?
Ahojky, tak jsme dnes dopo byly v praci za holkama a moooc ji chvalily jak krasne tape,alebyla jsk ozrala,dopredu a dozadu,ale je videt ze se snazi vybalancovat vsechno krasne.Na vanoce pobezi ke stromecku.Rikam si,ze jsem blba,ze jsem furt chtela at chodi a ted kdyz chodi,tak si rikam opak,ale to je asi normalni,nez se zabehne.
januska1 píše:
Majulo tak to bude vypadat zajímavě, když pojedete na výletík, jedny pojedou už brzy ráno a druhý odpo. To bude dobrodružné. A je ZOO v Ostravě veliké?
jj, docela veliké. Ikdyž mě tu chybí lachtánci nebo tučnáci. Zrovna dělají nový pavilon medvědům a hrochům, nosorožcům. Rýsuje se to už hezky.
kraskav píše:
Ahojky, tak jsme dnes dopo byly v praci za holkama a moooc ji chvalily jak krasne tape,alebyla jsk ozrala,dopredu a dozadu,ale je videt ze se snazi vybalancovat vsechno krasne.Na vanoce pobezi ke stromecku.Rikam si,ze jsem blba,ze jsem furt chtela at chodi a ted kdyz chodi,tak si rikam opak,ale to je asi normalni,nez se zabehne.
To je normální. Ikdyž já víc asi vzpomínala na doby, kdy jenom leželi nebo lezli. Všechny děti mi chodily hrozně brzo.
Majulo tady ta pražská je vilká, já když tam jdu s holkami tak tam dokážu strávit celý den, už se zase těším jak tam vyrazíme z jara.
Kraskav já jsem si také říkala, že ať už tam to a ono, ale pak jsem zjistila, že ten první půl rok, jsem si moc nevychutnala a tak bych si to chtěla vychutna u toho druhého mimi, který snad jednou přijde.