Mám zvláštní vyrážku ve 33. týdnu

Anonymní
19.7.21 16:14

Prosím poraďte :( 33 TT

Dobrý den prosím poradí mi někdo? Mám už zhruba cca kolem 5 dnů vyrážku na noze a všimla jsem si i dnes menšího pupínku v místě. Nesvědí to nic. Klíště jsem neměla. Jsem v 33 týdnu těhotenství a mám obavy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1958
19.7.21 16:17

Já teda nevím, ale nechceš si spíš zajít k doktorovi? :think: a nemoci přenáší i různé mušky, ne jen klíšťata..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
19.7.21 16:47

Jsi tu psala dva dny zpet ne? Bez k doktorovi, výjimečně muze borelku prenest i komar. Ale at uz je to cokoliv, prestan to resit na internetu a zajed si na kožní a pripadne na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.21 16:51
@Villanelle píše:
Jsi tu psala dva dny zpet ne? Bez k doktorovi, výjimečně muze borelku prenest i komar. Ale at uz je to cokoliv, prestan to resit na internetu a zajed si na kožní a pripadne na gynekologii.

Ano jsem to já byla jsem před 2 dny na infekčním kde mi lékař sdělil že to může být borelioza a i nemusí když se to bude prý zvětšovat tak že mám nasadit atb Zinnat 500 ale sama nevím. Ráno chci jet ke své obvodní lékářce jestli by mi vzala krev.

• Citovat
  • Upravit
6116
19.7.21 17:08
@Anonymní píše:
Ano jsem to já byla jsem před 2 dny na infekčním kde mi lékař sdělil že to může být borelioza a i nemusí když se to bude prý zvětšovat tak že mám nasadit atb Zinnat 500 ale sama nevím. Ráno chci jet ke své obvodní lékářce jestli by mi vzala krev.

No a zvětšuje se to?

Takhle nevypadá štípanec infekčního klíštěte ani komára, štípanec s boreliózou vypadá hodně jinak. Objednej se na kožní a neplaš, stres dítěti dvakrát neprospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.21 17:53

Nechci strašit, ale já měl asi 2 roky zpátky boreliózu a začínalo mi to tak, že se mi objevil na noze takovýto flek. Tak určitě si s tím zajdi k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.21 17:56
@Anonymní píše:
Nechci strašit, ale já měl asi 2 roky zpátky boreliózu a začínalo mi to tak, že se mi objevil na noze takovýto flek. Tak určitě si s tím zajdi k doktorovi.
Úplně stejný? A jak vám bylo a pomohli atb?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.21 17:57

Jde mi hlavně o to aby bylo miminko v pořádku :( Jsem v 33tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.21 17:58
@Anonymní píše: Úplně stejný? A jak vám bylo a pomohli atb?

Byl hodně podobný, bylo to právě jen takovéto ohraničení. Mně nic moc nebylo, akorát jsem měl potom teploty a bylo mi občas trochu špatně, ale antibiotika mi pomohla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky