Pupínky po celém těle po vysazení HA

Anonymní
14.3.14 22:32

Prosim poradte-pupinky

Dobry vecer,
uz jsem zoufala :-( v puberte jsem trpela hodne na „bedary“..s HA to pak bylo dobre, v tehotenstvi se mi to zase vratilo, po porodu jsem brala nejakou dobu zase HA..asi pred 4mesicema jsem ji vysadila, nebylo mi z ni nejlepe a ted posledni Mesic se na sebe nemuzu ani do zrcadla podivat :-(
Zaclo to nejdrive ve vlasech, delaji se mi normalne bile bolaky hnisu, ted to preslo i na oblicej nektere jsou tvrde velike, nejake bile male..nemuzu se toho vubec zbavit, mam osypane cele celo.
Prosim poradi nekdo neco ucineho?
dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
14.3.14 22:39

NO pokud pomohlo HA tak bych to viděla na hormonální problém… Probrala bych to s dr, zašla za dermatologem nebo na kožní..

Ono rad a mastiček je na toto spousta, každému zabírá něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 22:41

Me se prave zpet do HA nechce, chceme se za par mesicu zacit snazit o druhy, tak abych to do sebe nervala a za pul roku zas prestala..

• Citovat
  • Upravit
19790
14.3.14 22:42
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
uz jsem zoufala :-( v puberte jsem trpela hodne na „bedary“..s HA to pak bylo dobre, v tehotenstvi se mi to zase vratilo, po porodu jsem brala nejakou dobu zase HA..asi pred 4mesicema jsem ji vysadila, nebylo mi z ni nejlepe a ted posledni Mesic se na sebe nemuzu ani do zrcadla podivat :-(
Zaclo to nejdrive ve vlasech, delaji se mi normalne bile bolaky hnisu, ted to preslo i na oblicej nektere jsou tvrde velike, nejake bile male..nemuzu se toho vubec zbavit, mam osypane cele celo.
Prosim poradi nekdo neco ucineho?
dekuji za rady

Lihový výtažek z jazykových květů měsíčku lékařského. Potírat, nemačkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 22:43
@eumedon píše:

a to sezenu kde? 8o

• Citovat
  • Upravit
19790
14.3.14 22:52
@Anonymní píše:
a to sezenu kde? 8o

No - já jsem si to dělal sám. :-) Vyluhoval jsem ty „okvětní“ lístky v lihu. Zabíralo to.

V těhotenství (nebo při možnosti těhotenství) hlavně pozor na přípravky odvozené od vitaminu A, mohou poškodit plod! S vitaminem A a jeho deriváty v těhotenství opatrně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.3.14 23:03
@eumedon píše:

kazdy rok si pripravuji to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.3.14 23:15

Ono každýmu pasuje něco jinýho, zkusila bych toho dermatologa

třeba mojí kamarádce nakonec pomohlo vysadit mléčné výrobky, nikdy nevíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
14.3.14 23:29

Pokud máš miminko, pořiď mu na prdelku sudokrem (na dětskou prdelku hotový zázrak). No. Pak si ho máž na postižená místa třeba na noc. No, zanechává viditelnou vrstvu, i když je namazaný hodně slabě, takže jen na noc. Mě pomáhá na většinu akné. No. Pokud Ti nepomůže, pořád ho můžeš používat na tu prdelku, či na kousance od hmyzu či v kombinaci s hydratacnim kremem na mírné popáleniny.
Pozor, dost vysušuje (což u akné právě může být vyhoda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
14.3.14 23:42

Hele, po vysazení antikoncpece se zhorší pleť skoro každému - hormonální změny. Prostě vytrvej jako hrdý budžes, zjisti si, jaký máš typ pleti (suchou/ mastnou - zjistí kosmetička) a podle toho používej přípravky. Jako ty 4 mesíce po vysazení jsou hrozný, pak by se to mělo začít zlepšovat. Třeba pak používat tu měsíčkovou tinkturu nebo polévat odvarem z řepíku a hlavně pleť pravidelně čistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
15.3.14 02:09

Mi hodne pomohl krem glyco A je teda drahsi, ale fakt super stoji kolem 450 kc v lekarne neni moc k sehnani kupuju ho pres internet, ale je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.3.14 03:37

Zajdi na kozni, pokud mas takove pupinky, a urcite ti napise neco na to. Jinak, za sebe doporucuju Efaklar od la roche posay..Sezenes jej jen v lekarne, stoji kolem 300,ale je to velke baleni a je to ucine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.3.14 03:40

Jj, rapik je dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.3.14 07:59

Pokud si měla problém před nasazením antikoncepce, tak po vysazení je normální, že se to vrátí do normálu :( Jinak mě pomáhá jablečný ocet s vodou, tak lžička octa na 250ml vody. Namočíš odličovací tampon a čistíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
15.3.14 08:41

Doporučuji detoxikaci těla, problém je uvniřt těla a tělo potřebuje vyčistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie