Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dlouho sem premyslela jestli jsem napsat nebo ne .Mam uz dost dlouho asi tak rok vytoky je ot hodne neprijemne mam porad mokre kalhotky a hlavne ot pekne zapacha a nekdy i svedi pali a dis pujdu ke gynekologovi tak me bude muset prohlidnout aby mi na to neco dal nebo nebude?a co to muze byt?a co kdyz pujdu nejdriv jen do lekarny skusim treba naky vyplachy a kdyz to nepomuze tak na gyndu dekuji ![]()
Ahoj tak já jsem si teď koupila v lekárně volně prodejný Candibene a vypadá to že mi to pomohlo, ale když zajdeš do lékárny řekneš jim co tě trápí poradí ti co je nejlepší ![]()
![]()
Kdyby ti rok tekl hnis z očí, tak bys taky šla do lékárny a léčila to jen nějakým visinem?
Jako promiň, ale rok… Takový zánět se může stát chronickým a vyléčit ho pak je mnohem obtížnější, než kdyby jsi šla hned. Jdi na gyndu a modli se, ať se tě to rychle pustí ![]()
Zajdi k dr,můžeš mít třeba kvasinky.Dal by ti nějaké čípky na předpis.Jestli to máš už rok,tak běž k dr.A proč si nešla dřív?
Ty máš rok svědivý zapáchající výtok a nijak to neřešíš? slabý výtok, který nezapáchá jako „ryba“, nesvědí a nepálí, je tak nějak normální, ale takhle je to teda pěknej průser. Typla bych to na kvasinky a pokud je to silnej výtok a už to trvá rok, tak už asi pěkně rozsáhlá kvasinková infekce, takže lékárnou bych to rozhodně neřešila, ale naklusala rovnou k doktoru…mohu se zeptat, proč si tam už dávno nešla? nevim, ale já měla kvasinkovou infekci jednou a hanbou bych se propadla, myla jsem se třikrát denně a stejně jsem se cítila, zbláznila bych se, kdyby to cítil i někdo jiný, nehledě na to, že to svědilo jak sviňa!
Přesně, udělá ti nejspíš výtěr a něco ti předepíše. A příště neblbni, nebo jdi huř, neléčený záněty mužou mít i následky
Samozřejmě, že tě gynekolog bude muset vyšetřit a bude ti muset udělat stěry. Ale neboj, nebolí to…a takových vyšetření ještě podstoupíš…asi jsi hodně mladá, že se bojíš vyšetření. Upaluj k doktorovi nebo se to zhorší a uženeš si něco horšího. Budeš mít asi nějakou kvasinkovou infekci, to můžeš chytit na veřejném wc.
To vypada na zanet. Ja jsem ho prodelala jednou. Vse jsem MUDr popsala a ona mi dala prasky, nevysetrovala me.
Za tyden bylo vse opet v poradku..
proc jsi cekala, ale tak dlouho, vzdyt to musi byt neprijemny.
já mněla kvasinky zhruba týden a taky si koupila Candibene a vubec to nepomohlo a hned valila na gindu a až ten mi pomohl
to je jasný že tě gindař prohlídne bez toho to nejde
ale jako rok
to se divím žes to vydržela
![]()
booze muj.. no jako pardon ale me by asi jeblo, kdyby me to tam melo rok svedit…
ja to tez jednou mela a jak psala malamamca, furt jsem se myla a co chvilu si menila slipové vlozky. HLAVNE ABYCH NEBYLA CITIT!!
Anet11 píše:
Samozřejmě, že tě gynekolog bude muset vyšetřit a bude ti muset udělat stěry. Ale neboj, nebolí to…a takových vyšetření ještě podstoupíš…asi jsi hodně mladá, že se bojíš vyšetření. Upaluj k doktorovi nebo se to zhorší a uženeš si něco horšího. Budeš mít asi nějakou kvasinkovou infekci, to můžeš chytit na veřejném wc.
Myslím, že není tak mladá, už má synka
problém bude jinde ![]()
Nainuva píše:Anet11 píše:Myslím, že není tak mladá, už má synka
Samozřejmě, že tě gynekolog bude muset vyšetřit a bude ti muset udělat stěry. Ale neboj, nebolí to…a takových vyšetření ještě podstoupíš…asi jsi hodně mladá, že se bojíš vyšetření. Upaluj k doktorovi nebo se to zhorší a uženeš si něco horšího. Budeš mít asi nějakou kvasinkovou infekci, to můžeš chytit na veřejném wc.problém bude jinde
No nevim, jako že se někdo bojí gyndaře to bych ještě pochopila, ne každá ženská jde s nadšenim i na blbou preventivku, ale když mam rok problémy a takovýhle tak to bych se teda přemohla…nevim já si svojí pičundy docela vážim teda a chci aby mi voněla a byla zdravá a už jen třeba představa že mam zapáchající výtok a spim s přítelem je pro mě ![]()
Nainuva píše:
Přesně, udělá ti nejspíš výtěr a něco ti předepíše. A příště neblbni, nebo jdi huř, neléčený záněty mužou mít i následky
mersii píše:
booze muj.. no jako pardon ale me by asi jeblo, kdyby me to tam melo rok svedit…ja to tez jednou mela a jak psala malamamca, furt jsem se myla a co chvilu si menila slipové vlozky. HLAVNE ABYCH NEBYLA CITIT!!
no to je jedno, prostě naklusej k doktoru a pokud byl během toho roku sex, jakože předpokládam, že jo, tak rovnou nahnat i partnera