Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím maminy ![]()
Mám velkou prosbu,máme dřevěnou jídelní židličku s tím měkkým sedákem a kluk mi ten sedák počmáral propiskou a já nevím čím to mám odstranit
prosím máte někdo nějakú dobrú radu jak tu propisku z toho dostanu? Předem děkuji za rady ![]()
Zkusila bych kolinskou nebo neco hodne s lihem…pokud je to igelitový…
No mam doma Alpu,myslíš že to můžu třeba i s ní vyzkoušet? je to takové igelitové měkké sedátko
určitě kolínská…ta obyč stačí…
..Pithralon nebo něco takového
Kup si bílý CIF /tekutý pískový čisticí prostředek/ - čistí a bělí podobné věci - úspěch zaručen, jen dej pozor, pokud máš na sedáku např. barevné obrázky, aby sis je nevyčistila taky. ![]()
Did píše:
Kup si bílý CIF /tekutý pískový čisticí prostředek/ - čistí a bělí podobné věci - úspěch zaručen, jen dej pozor, pokud máš na sedáku např. barevné obrázky, aby sis je nevyčistila taky.
jo barevné obrázky mám,zkusím líh a zkusím pak koupit ten bílej Cif
Tak hlásím že jsem zkusila vyčistit Alpou i kolínskou a ani jedno nezabralo ![]()
Holky vidíte benzíne nebo odlakovač,zkusím to,zítra hned něco nakoupím a vyzkouším,nebo momentálně nemám doma ani Cif mám místo něj nějaky prášek na kuchyně,ale tím to taky nešlo a odlakovač koupím
Zkus odlakovač když s ním dostaneš dolů lihovku tak snad půjde i propiska !!!
Holky teď dorazil chlap,a říká že má doma technický benzín,tak to zkusím zítra s tím dát dolů