Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem na učnák a dnes jsem se rozhodla že tam nechci a chci jít na obchodku/ekonomku či tak. Problém je že mám pár trojek má vysvědčení. Mám šanci se dostat pokud budu mít dobře vysvědčení v 9. a dobře napíšu přijímačky?
Dostaneš se tam v pohodě, většina studentek z obchodní akademie pokud nepokracujou na VŠ skončí jako pokladní nebo prodavacky.Neni to škola pro premianty.
@Anonymní píše:
Chci pokračovat na výšku.
tak to je bomba, začneš třicátou diskusi tím, že nechceš na učňák a naráz chceš na výšku,
![]()
@Anonymní píše:
Berou 30 lidi a hlásilo se 43 myslím se že bych měla mít, alespoň minimální šanci.
Tak to bys snad měla mít, ale musíš udělat dobře přijímačky a ty jsou teda sakra těžký. Musíš být dobrá v matice. Vem si radši už teď někoho na doučování aspoň dvakrát týdně a vyjeď si příjimačky za poslední tři roky a podle toho se orientuj.
@LennyL1 píše:
Tak to bys snad měla mít, ale musíš udělat dobře přijímačky a ty jsou teda sakra těžký. Musíš být dobrá v matice. Vem si radši už teď někoho na doučování aspoň dvakrát týdně a vyjeď si příjimačky za poslední tři roky a podle toho se orientuj.
Ano
@stinga píše:
tak to je bomba, začneš třicátou diskusi tím, že nechceš na učňák a naráz chceš na výšku,![]()
@LennyL1 píše:
ona má z matiky trojku, to bude problém
@Anonymní píše:![]()
nevím, proč střílíš, vždyť má pravdu. Nejprve učňák, řešíš, jestli se vůbec dostaneš na maturitní obor a najednou se chystáš na výšku.
@Anonymní píše:
Nezakládám tu každý den diskuze je to má 2.
a proč jsi teda u každé ze třiceti diskusí anonymní?
jestli zakládáš druhou diskusi, tak se nestyď a piš pod svým nickem, školačko
@stinga píše:
a proč jsi teda u každé ze třiceti diskusí anonymní?
jestli zakládáš druhou diskusi, tak se nestyď a piš pod svým nickem, školačko
Přesně tak. Možná bych Ti poradila co a jak, ale anonymně? To fakt ne.
Dobrý den.
Diskusi zamykám pro podezření na trolla. Máte pravdu, že zakladatel/ka zde opakovaně zakládá diskuse s podobným tématem
![]()
Upozornila jsem jí. Stejně tak jsem jí umazala dva ze tří rpofilů, pod kterými tu tyto diskuse zakládá… ![]()
Hezký den všem.
Petra
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Chci pokračovat na výšku.