Prosím raduuu.

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
11.6.21 16:32
@Cenarius píše:
Ekonomky a obchodky jsou k ničemu, pokud nechceš se dal vzdělávat. Máš jenom obecne a dost omezené vzdělání. Pak jdeš dělat nějakou administrativu, kde je největší natrask

Chci pokračovat na výšku.

• Upravit
15217
11.6.21 17:01
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem na učnák a dnes jsem se rozhodla že tam nechci a chci jít na obchodku/ekonomku či tak. Problém je že mám pár trojek má vysvědčení. Mám šanci se dostat pokud budu mít dobře vysvědčení v 9. a dobře napíšu přijímačky?

Dostaneš se tam v pohodě, většina studentek z obchodní akademie pokud nepokracujou na VŠ skončí jako pokladní nebo prodavacky.Neni to škola pro premianty.

• načítám...
76526
11.6.21 17:03
@Anonymní píše:
Chci pokračovat na výšku.

tak to je bomba, začneš třicátou diskusi tím, že nechceš na učňák a naráz chceš na výšku, :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1459
11.6.21 17:11
@Anonymní píše:
Berou 30 lidi a hlásilo se 43 myslím se že bych měla mít, alespoň minimální šanci.

Tak to bys snad měla mít, ale musíš udělat dobře přijímačky a ty jsou teda sakra těžký. Musíš být dobrá v matice. Vem si radši už teď někoho na doučování aspoň dvakrát týdně a vyjeď si příjimačky za poslední tři roky a podle toho se orientuj.

• načítám...
Anonymní
11.6.21 17:17
@LennyL1 píše:
Tak to bys snad měla mít, ale musíš udělat dobře přijímačky a ty jsou teda sakra těžký. Musíš být dobrá v matice. Vem si radši už teď někoho na doučování aspoň dvakrát týdně a vyjeď si příjimačky za poslední tři roky a podle toho se orientuj.

Ano

• Upravit
Anonymní
11.6.21 17:18
@stinga píše:
tak to je bomba, začneš třicátou diskusi tím, že nechceš na učňák a naráz chceš na výšku, :mrgreen: :mrgreen:
:pocitac: :zed:
  • Upravit
76526
11.6.21 17:31
@LennyL1 píše:

ona má z matiky trojku, to bude problém

• načítám...
65147
11.6.21 17:31
@Anonymní píše: :pocitac: :zed:

nevím, proč střílíš, vždyť má pravdu. Nejprve učňák, řešíš, jestli se vůbec dostaneš na maturitní obor a najednou se chystáš na výšku.

• načítám...
76526
11.6.21 17:32
@Anonymní píše:
Nezakládám tu každý den diskuze je to má 2.

a proč jsi teda u každé ze třiceti diskusí anonymní?
jestli zakládáš druhou diskusi, tak se nestyď a piš pod svým nickem, školačko

• načítám...
3459
11.6.21 18:14
@stinga píše:
a proč jsi teda u každé ze třiceti diskusí anonymní?
jestli zakládáš druhou diskusi, tak se nestyď a piš pod svým nickem, školačko

Přesně tak. Možná bych Ti poradila co a jak, ale anonymně? To fakt ne.

• načítám...
20834
11.6.21 19:24

Dobrý den.

Diskusi zamykám pro podezření na trolla. Máte pravdu, že zakladatel/ka zde opakovaně zakládá diskuse s podobným tématem :think: :nevim:
Upozornila jsem jí. Stejně tak jsem jí umazala dva ze tří rpofilů, pod kterými tu tyto diskuse zakládá… :nevim:

Hezký den všem.

Petra

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin