Prosím rychle radu - FB blokace člověka

Anonymní
18.2.22 21:44

Prosím rychle radu - FB blokace člověka

Ahoj, prosím rychle o radu, psala jsem si na FB s kamarádkou a psala jsem ji o svém partnerovi, blbě řečeno jsem si na něj prostě postěžovala ohledně sexu. Pak jsem se ale zapomněla odhlásit a teď už se k tomu počítači nedostanu. Přihlásila jsem se tedy na FB v mobilu (přes prohlížeč nemám aplikaci) ale nevím jestli to stačí aby mě to odhlásilo v tom počítači? Zkusila jsem otevřít na FB zprávy abych se podívala jestli jdou ty zprávy smazat, ale nešla načíst stranka (blbne mi připojení), tak jsem si chtěla stáhnout Messenger, ale kvůli připojení se nestáhl. Teď k věci - zpanikařila jsem a kamarádku zablokovala (ráno to zruším) a chci se zeptat jestli se tím smaze naše konverzace? Zkrátka a dobře, když partner otevře internet a FB a uvidí mě přihlášenou a otevře zprávy, uvidí tam tu konverzaci s kamarádkou nebo je pryc? Děkuji predem za rady, cítím se pitome :? Partnera miluji a jen jsem si chtěla vylít trochu srdce, ale nechci aby si myslel že je něco v nepořádku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.2.22 21:53

Konverzace se zase objeví. A pokud se odhlasis na jakémkoliv zařízení, tak jsi odhlasena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 21:55

@martina.se a dokud budu mít kamarádku zablokovanou tak ta konverzace vidět nebude?

• Citovat
  • Upravit
18645
18.2.22 22:46
@Anonymní píše:
@martina.se a dokud budu mít kamarádku zablokovanou tak ta konverzace vidět nebude?

Změn si heslo, to by te mělo odhkasit, protože to uložené je neplatne tak to bude chtít nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.2.22 22:52

Tak ji tam napis nějaky neutralni blbosti, aby to tvoje stěžovani zapadlo a ho to nepraštilo do očí, přece nebude rolovat v diskusi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
18.2.22 22:54

Podle mě to na přihlášeném účtu na tom kompu půjde vidět, ale nevím. Jediná pomoc je smazat to. Musíš se přihlásit třeba u souseda, nvm, někomu poslat tvý heslo, ať ti tam vleze a smaže to, jinak bych se bála. Smazat to no problem, to vím že to hned zmizí ve všech zařízeních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
18.2.22 22:56

Pokud jsis ji zablokovala, tak zprávy vidět pujdou i tak. Vymaž si chat s ní.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
@hospodki píše:
Změn si heslo, to by te mělo odhkasit, protože to uložené je neplatne tak to bude chtít nove

Ale jen do chvíle, dokud by nenačetl jinou stránku, pokud zapne PC a uvidí otevřený prohlížeč, kde je otevřený fb a konverzace, tak si to přečte ne? Ten fb zůstane v záložce.

Alespoň mě se to stalo dnes s e-mailem. Zapomněla jsem se odhlásit, neřeším to extra, akorát mi to pak dělá binec příchozích e-mailech..a zapla jsem v klidu PC a email na který jsem odpovídala zůstal otevřený, ovšem dokud neklikneš jinam, pak se to načítá a vypne..jestli melu kraviny tak pardón :mrgreen: ale taky jsme na emailu i v telefonu.
Ale jestli to nechala na podnose, tak je možný, že si počte, protože se to v záložce v prohlížeči neobnoví.. :think:

• Citovat
  • Upravit
18645

@Veronika1886 fakt stačí změnit si přihlašovací heslo. Když otevres fb, tak to tahá uložené jesli z paměti. Pokud je změněné, musí se Zadat nove vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18645
18.2.22 22:58

@Nelel12 pokud jen zaklapne počítač a nezavře prohlížeč tak teoreticky ano, ale ve chvíli kdy se zavře prohlížeč, tak změna hesla stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
19.2.22 08:09

A na víc já nechápu, co tady blbne jako, teď je pos.rana strachy, aby si to nepřečetl, strašně ho miluje, ale pak ho pomlouvá, jak v posteli stojí za houby…

Co takhle to s ním nějak řešit…jako jestli mu tvrdíš, jak je úžasnej a skvělej a pak napíšeš kámošce tohle…tak bych ti i přála, aby si to přečetl..

• Citovat
  • Upravit
350
19.2.22 09:05

Já bych hlavně řešila to že ti partner čte soukromé diskuze… Já když zapnu PC a manžel je přihlášený na FB tak to prostě zavřu, nemám potřebuju tam slídit a otevírat chat 🤦
Ale problémů asi máte více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27897
19.2.22 09:45

Musíš sa odhlásiť v počítači, nie, zablokovaním správy nezmiznú. Ešte by bola možnosť aby kamarátka vymazala správy, len neviem či dokáže vymazať i tvoje, nikdy som to nepotrebovala robiť. Ak on potrebuje čítať tvoje súkromné správy a ty ho potrebuješ rozoberať poza jeho chrbát, máš iný väčší problém ako je FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20896
19.2.22 13:14

Tady je zase odborníků… :roll:

Takže v pohodě to vyřešis tím, že si změnis heslo a hnedka u toho je funkce, že tě to může odhlásit ze všech přihlášených zařízení. Vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová