Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky podělte se o zkušenosti, co na vás voní vašim mužům.
Já ať koupím, co koupím, vždycky stejné reakce- „Ale tak jako není to úplně špatné, ale nejvíc mi na tobě voněl ten, co jsi měla na střední, když jsme spolu chodili.“ Jenže ten se už dávno nevyrábí. ![]()
A takové ty davovky, jako je třeba Lancome Tresor midnight rose, kupovat nechci.
Díky ![]()
Yves Saint Laurent Libre, YSL Black Opium Floral Shock, Gucci Guilty, Gucci Guilty Absolute, Versace Bright Crystal Absolu … za poslední dobu používám tyto a všechny mají úspěch.
Řekla bych, že zrovna parfémy voní na každé ženě trochu jinak a zkrátka, jestli chceš, aby ti muž pomohl vybrat vůni, tak ho vem do parfumerie a ať si je očichá přímo na tobě. Samozřejmě jen pár, ať pak šíleně nesmrdíš.
Můj manžel vybral vůni pro mě. Nevěřila jsem a moc mi nevoněla, ale zjistila jsem, že mi ta vůně sedí na kůži a kolegové nebo zákazníci mi ji hodně chválili.
Nejvice chvaly od muzu jsem obdrzela na Guess Seductive Noir. Takze za malo penez hodne muziky ![]()
Chvalil mi calvin klein truth, sam mi vybral Chloe ten s broskvovou maslickou. Ale nejstastneji se tvari, kdyz po prichodu domu citi peceny zebra ![]()
@Cenarius píše:
Pomazat se vypekem z pečeného vepřového. To je tutovka.
Víceméně o všem tvrdí, že je to příšerný smrad, a že nejlepší parfém je žádný. Nicméně nejmíň mu asi vadí takové ty lehké květinové vůně třeba Marc Jacobs Perfect nebo Elisabeth Arden Green tee. Když jsem zkusila něco těžšího, demonstrativně se dusil. takže fakt záleží no
Dior - hypnotic poison. Ale pozor - toaletku, ne parfém.
Vůně mého života. V životě se mi tolik nestávalo, že by mě oslovovali muži/ženy na ulici, čím to voním. ![]()
Na večer Amarige od Givenchy a 5 od Chanel, v zimě…v létě Soleil od Fragonarda.
Jinak na den/ ráno mám ráda vodní vůně.
Jsem na klasiku.
Mám GA - Diamonds a moc si ho chválí. Ale mezi náma, takovej bůček by mu voněl beztak líp ![]()
Tak svého drahého vezmi pěkně za ručku někam do parfumerky a společně vyberte ![]()
Mýmu muzi voni nejvic chorizo a uherák ![]()
Ja pred detma mohla i tako tezsi parfemy typu Angel od Thierry Mugler nebo tezsi Armani ci Boss. Po detech zvladnu jen lehci vune typu Clinique nebo Aqua di Gioa od Armaniho. Takovy od Jeziska Lancome je pro me bolehlav jak prase a s radosti jsem ho pustila dal, kde jsou ty doby, kdy jsem ujizdela na Edenu od Cacharelu a podobnych sladkych bolehlavu…
Mně nejvíc lidi chválí jisto vůni za dvě stovky. Prostě na mně voní
Musíš mu vonět TY, bez parfému. Pak už je jedno jaký parfém.