Prosím skúsenosti - Moon kočíky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
18.1.07 22:01

Prosím skúsenosti - Moon kočíky

Ahojte babuľky :D Obraciam sa na vás s prosbou, aby ste sa podelili o skúsenosti s kočíkmi Moon, nakoľko u nás na Slovensku ešte moc nie sú k dostaniu a naživo som ho nikde nevidela :( Čakám miminko na prelome apríla a mája a chcela by som Moon S3+vaničku, alebo Moon S4+vaničku..viac sa mi páči trojkolka, ale vraj nie je dosť stabilná? Je to možné?
Dočítala som sa len toľko, že Moon S sa nedá v športovej verzii zložiť až do ľahu? Len ten Moon T? No ale keď mne sa tá fusakotaška pre letné miminko zdá sa menej výhodná, ako vanička??? Fakt sa neviem rozhodnúť, preto budem vďačná za rady :D
Ešte jedna vec, ja som nízkej postavy, len 160 cm, tak neviem, tých 98 cm čo píšu, že sa dá dať rukoväť, stačí to???
Ešte raz fakt moc díky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51
18.1.07 22:31

Ahojky!
Podívej se sem, podobnou diskuzi jsem zakládala, nakonec jsem kočárek MOON T4 koupila a něco tam o něm píšu…
http://emimino.cz/modules.php?…
Rukojeť se dá dát dost dolu, my jsme zkoušeli, jestli ho bude moct ovládat i náš prní synek (měří asi 120cm) a sice měl ručičky trochu nahoru, ale po obchodě bez probblémů manévroval :-)
Já se rozhodla pro verzi s taškou, protože jde sedačka sklopit až do lehu. Stejně budu tašku využívat jen chvíli, pak budu mimi vozit ve sportovní verzi, samozřejmě, že v lehu (my jsme velký a čekáme prý obříka).
Volila jsem 4-kolku, protože se mi zdá stabilnější, ale je to jen můj názor, osobní zkušenost s 3-kolkou nemám.
 ekita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.1.07 22:43

Díky Ekito, práve tú Tvoju diskusiu som aj objavila, začínam aj ja vážne uvažovať nad Moon T…moc ma potešilo, že tá rukoväť ide dať pekne dolu :P
Predpokladám, že tento kočík je z tých ľahších, však??? A je tam aj nejaké vrecko na zips - napríklad na peňaženku, mobil a podobne? Ja som pri prvom synovi mala nemožný kočík, nič tam nebolo, a bol ťažký jak šľak, tak by som už nerada nič také :evil:
A keď mne sa tá trojkolka fakt páči, no ak by mala byť nestabilná, alebo nevhodná do terénu, tak asi nie…dúfam, že niekto ešte poradí :roll: dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí