Prosím váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2182
29.8.19 18:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.8.19 18:40

Starej se o sebe, 2 lete dítě určitě netrpí tím, ze nemá vlastni pokoj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.8.19 18:42

Odpoved kamaradky nestacila? Opravdu potrebujes znat dalsi nazor. Starej se o sve bydleni.
Je to jejich vec. Oni vi, jake maji moznosti.
Kdybych moje rodina musla zit v najmu, tak se velice uskromnime v male garsonce a budeme vse skudlit, abyze bylo na sve a vetsi.
Dneska se daji sehnat vymakane patrove postele na spani a pod tim vznikne prostor, takze se vyuzije funkcne i maly prostor.
Treba opravdu setri bokem. To neni situace, kterou se musi clovek chlubit.

Příspěvek upraven 29.08.19 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.8.19 18:42

Ja nestacim zasnout, kde bere tolik lidi tu drzost se takto otevrene nasirat nekomu do zivota a predepisovat mu, co ma nebo nema delat.

Musim pochvalit zakladatelcinu kamaradku, ze mela ty koule ji otevrene poslat do haje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.8.19 18:43

Bože, to jsou starosti. Moje děti také nemají každý vlastní pokoj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.8.19 18:45

Naše dvouletá taky nemá a dlouho ještě mit vlastní pokoj nebude :lol: jedině že bych přistavěla místnost :mrgreen: pošli na mě socialku :roll: nevim proč ryješ do života ostatním, starej se o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
29.8.19 18:48

Taky nechapu proc to resis. My mame dceru skoro 5 let, ma svuj pokojicek a skoro vubec v nem neni. Ve 2 letech dite opravdu pokoj nepotrebuje. Me by spis vadilo byt porad v jednom pokoji s chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5089
29.8.19 18:50

Jedinej kdo trpi musi byt tvuj chlap, ze ma doma neco takovyho.. 8o
Hled si svyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
29.8.19 19:00

Dej si facku, pekne z kazdy strany jednu a starej se o sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.8.19 19:01
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o anonymitu chodí sem známý.
  • má známá žije s manželem a s 2 roky starým synem v garsonce a nehodlá se přestěhovat do většího že na to údajně nemá výdaje, podle mě tím že její syn nemá vlastní pokoj je zanedbaný, podle mě by to měla řešit sociálka, když sem jí řekla že dítě musí mít vlastní pokoj tak mi na to jen řekla, že mi do toho nic není a i kdyby takhle žila do jeho 18-ti let je to jen její věc. Jaký na to máte názor Vy? musí mít dítě vlastní pokoj nebo opravdu může žít do 18-ti bez vlastního pokoje? díky

ty jsi zlatíčko… jaký na to mám názor? Jako ta tvoje známá… že ti do toho nic není a že z bydlení v garsonce určitě není nikdo zanedbaný… ale co rodiče zanedbali u tebe, když takhle strkáš nos někam, po čem ti nic… hmmm… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
29.8.19 19:10

Zakladatelko starej se o sebe a mimochodem zanedbání to určitě není má dítě kde spát? hádám že má. žije v čistým prostředí, není týraný, má oblečení a co jíst? asi taky viď takže kde máš to zanedbání :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.8.19 19:16

Je ti potom velky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
29.8.19 19:28

Tohle nemyslíš vážně že ne? 8o Moje malá má pokoj samostatný až od 2 let a to jen díky tomu, že jsme se stěhovali a stejně tam jen chodí spát, většinu dne je stejně mě za zadkem v kuchyni, obýváku a nebo jsme venku 8o A fakt mi Teda nepřijde, že by byla zanedbana :roll:

• Citovat
  • Upravit
445
29.8.19 19:29

Ahoj, my bydlíme po požáru v jedné místnosti velkého domu, který jsme si vzali na hypotéku a odhalili se požárem zásadní skryté vady. Máme dokonce tři malé děti a jiná možnost prostě zatím není, dej si facku za takový řeči o sociálce kvůli vlastnímu pokoji. Neřeknu kdyby bylo dítě týrané nebo nějak zanedbané či nekrmené. A pokud mají nějaké plány, určitě to nebudou sdělovat někomu, kdo chce hlásit sociálce bydlení v garsonce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmd
171
29.8.19 19:46

Fakt si myslíš, že sociálka bude řešit takovou pí*ovinu? :cert: Poslala bych Tě podívat se do jiných „rodin“, jak vypadají zanedbané děti a v jakých podmínkách musí existovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí