Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lumíkovec píše:
Tak snad si delas jenom prde… Jestli ne, tak ses ujeta.
Ujetá je tak jako tak ![]()
U nás nemá vlastní pokoj ani devítileté dítě… A nijak nestrádá ![]()
A co byste jako navrhovala za reseni? Odtrhnout dite z rodiny, dat ho do decaku, aby mohlo sdilet pokoj s 10 dalsima detma?
Vlastni pokoj v rodine zatim neni zakotven v Listine zakladnich prav a svobod
![]()
Počkej, to nějak nechápu, takže když s námi malý spí v ložnici, ale máme 2+1 tak je to ok? Nebo jak? Ať vím, díky.
Zakladatelka je buď hloupý troll, nebo by měla v řádech týdnu vyhledat odbornou pomoc. Dále nechápu, z jakého důvodu je potřeba chránit zakladatele podobných nesmyslů anonymem(?). Mohl by mi to vysvětlit @admin. Žádám o odtajnění zakladatelky, její nesmyslný dotaz by neměl být chráněn rouškou anonymity.
@Caboverde Ja souhlasim, i když bych rekla, ze spis nez nesmyslny dotaz, ktery by sel omluvit totalni hlouposti zakladatelky, to spis bude cilena provokace.
@Macik.S píše:
Počkej, to nějak nechápu, takže když s námi malý spí v ložnici, ale máme 2+1 tak je to ok? Nebo jak? Ať vím, díky.
Já se s dovolením připojím k otázce.
Ať vím, jestli mám taky čekat návštěvu… ![]()
@Kamkam Ježíš, vždyť to je totální kravina. Metry čtvereční číkoliv obytné plochy nemají žádnou souvislost se zanedbáním péče. Zakladatelka je totální idiot, nebo placený provokatér. Spíš by mě zajímalo, kdo taková hovada platí. A co je cílem? Zřejmě článek na Oněnce.
U nas OSPOD byl v ramci rozvodu. Synovi byly 3 roky. Vlastni pokojicek nehledali, tak at se radeji pani neztrapnuje ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o anonymitu chodí sem známý.
- má známá žije s manželem a s 2 roky starým synem v garsonce a nehodlá se přestěhovat do většího že na to údajně nemá výdaje, podle mě tím že její syn nemá vlastní pokoj je zanedbaný, podle mě by to měla řešit sociálka, když sem jí řekla že dítě musí mít vlastní pokoj tak mi na to jen řekla, že mi do toho nic není a i kdyby takhle žila do jeho 18-ti let je to jen její věc. Jaký na to máte názor Vy? musí mít dítě vlastní pokoj nebo opravdu může žít do 18-ti bez vlastního pokoje? díky
@Caboverde neboj, my to víme. Snad to ani zakladatelka nemyslela vážně…
no vlastně i kdyby, tak co… Max si budou mít ženský na místním ospodu co vyprávět…
Mi poslala ségra že se mám pobavit zase slepice co se plete do čeho nemá
.. Zřejmě má potřebu řešit to všude kam přijde
![]()
@evulinda79 píše:
A tvoje děti mají každé svůj pokoj?
já myslím, že žádné děti nemá