Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Snazila jsem se, ale bohuzel nevidim. Ale drzim palce, at tam zitra neco je.
Já tam teda nic nevidím, 7 DPO je ještě celkem brzy na testování, hormon hCG nemusí být dost silný na to, aby to test zachytil. Zkus to třeba za pár dní, držím palce ![]()
Dobry den, přidávám se ![]()
Dnešním dnem mám týdenní zpoždění a šíleně bolavá prsa, prsa mě bolí už +/- dva týdny, budí mě to i v noci ![]()
Mam brát gynprodyl vždy 1DC-10DC 1× večer
a naposledy jsem si tabletu vzala 10.1., tablety jsem začala poprvé užívat 1.1.
Od te doby ms nebyla. Nemam ani predmenstruacni bolesti břicha.
Dnes jsem zkoušela tt, cosi tam vidim, je to v limitu, po zaschnutí bílo.
Ovulace podle hlenu byla 21-23.1. a 30.1. jsem mela menstruační bolesti a drobné zašpinění. Trvalo to hodinu a rázem zůstala jen bolest prsou.
Pokud je možné těhotenství, nebylo by to na testu už zřetelně vidět? Děkuji za vaše reakce a případne zkušenosti ![]()
Holky, ja nechapu co se tady rozmohlo, ale proste na tech poslednich dvou testech nevidim nic. Je tak tezke pockat a zkusit znova a nebo proste zabehnout na test z krve? Ja byla tehotna 5× ale nikdy jsem tak nejancila a proste si pockala a testovala znova. Jako prala bych vam to, ale fakt vam to tady nikdo nerekne!
@Anonymní píše: Více
Pro trochu fantazie něco ano. Ale je to Pepino (?) a 7DPO, takže v podstatě to o ničem nevypovídá zatím 🤷
Bohužel, ani jeden test nevidím nic. Zkuste vydržet a testovat za pár dní s testem s citlivostí 10 a z ranní moci. Nejlépe po vynechání ms.
Já měla dost viditelného ducha 3 dny před ms, taky jsem čekala po iui, ale tak každa máme trochu ten cyklus jiný.
Držím palce ![]()
Ahoj holky, jsem 15 dní od IUI (24.1.), ale myslím, že ovulace byla o den později. Od 12. dne po IUI mám na testu pořád duchy, včera na mamatestu nešel už ani zachytit a dnes na pepino testu viz. foto. Ale ten pepino prý dělá falešné duchy.. a taky si myslím, že už bych měla pořádný dálnice.. jsem 29 DC, příznaky na MS vůbec žádné, vždy mě bolí prsa. Tak jestli nejde o neprosperující těhu a prostě to za pár dní samo odejde. Co myslíte?
@Terez997 píše: Více
A fotky těch testů nemáš?
Tenhle Pepino je přemáčený. Tím spíš udělá ducha. Taky jsem včera přemočila a byl duch, za hoďku jsem udělala další už správným postupem a bylo bílo. Takže prostě chyba v použití testu.
@MyselfAndMe Aha, já ty testy už vyhodila.. dnes si koupím jiné než pepino a zítra poslední šance, v pondělí mám volat na kliniku 😊 ale moc děkuji za reakci
Ahoj holky, jen se chci zeptat, zda tam něco vidíte nebo už to mám ja v hlavě fsugerované.