Prošlá technická kontrola

Anonymní
11.2.15 17:17

Prošlá technická kontrola

Ahoj holky,
Zjistila jsem, že nám dneska prošla technická u auta. Jelikož jsme čekali na opavu auta (opravené bylo až dnes a už jsem to nestíhala) Zítra hned ráno na technickou pojedu a zajímá mě, jestli budu platit nějakou pokutu nebo nějaký poplatek že ji mám den prošlou??díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14210
11.2.15 17:19

Pokud te nechytnou cestou policajti, tak nic platit nebudes ;) my takhle zjistili proslou, kdyz manzela prave staveli policajti a na technicke nic navic uz neplatil, krom te pokuty na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
11.2.15 17:19

Myslím, že ne ;-) Přítelova mamka taky jezdila několik dní s prošlou technickou než si toho všimla. Na STK jí nic neřekli a udělali technickou v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.2.15 17:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Zjistila jsem, že nám dneska prošla technická u auta. Jelikož jsme čekali na opavu auta (opravené bylo až dnes a už jsem to nestíhala) Zítra hned ráno na technickou pojedu a zajímá mě, jestli budu platit nějakou pokutu nebo nějaký poplatek že ji mám den prošlou??díky

ne, ale bacha na to, až auto povezete na tu technickou… když tě chytí policie, dostaneš pokutu… na technické ne, ale od policajtů jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
11.2.15 17:20

@Jolynka no snad ne :/ Já si na tyhle věci dávám pozor ale bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.15 17:21

@Regina Hero no snad mě nechytí..ikdyž při mém štěstí…děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
5980
11.2.15 17:32

Ja teda nevim jiste, ale zjisti policajti nejak pri kontrole presne datum STK, pres jejich registr? Na znacce je na nalepce oznacen jen mesic vyprseni, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.2.15 18:05

Ne, pokud tě nechytí policajti. Na technické jim je to jedno. Měla jsem půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.15 18:08

Ehmm, já jezdím s autem s prošlou už půl roku (nové auto, žádná šunka). Zjistili jsme to před 14 dny a zatím nebyl čas, kdy to tam zavést. :roll: :roll: :roll: :roll:
Stydím se, tak anonym :oops: :oops: :oops: :oops:
Modlím se, at mne nechytí policajti. Snad už konečně příští týden.

• Citovat
  • Upravit
365
11.2.15 18:19

Pro mě aktuální téma. Včera jsem zjistila, že u jednoho auta prošlá technická rok, u druhého půl roku. S prvním jezdí syn, ve druhém já. A já frajerka si jezdím do Brna…Nejraději bych si nakopala.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
11.2.15 18:41

@LLLL co vím já tak krom měsíce je tam i rok další kontroly. Takže zjistí úplně vp ohodě že danej měsíc už byl

• Citovat
  • Upravit
5980
11.2.15 18:51

@Mi24 Praveze zakladatelka pise, ze ji prosla vcera… takze kdyz je tam 2.2015, tak je to do konce mesice, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
11.2.15 19:05

@LLLL njn neumím pořadně číst :D jo tak tak to by ji zjistít nemuseli. My jsme byli na technické nedávno a řidili jsme se podlě měsíce a ani nevím do jakého data byla :D takže v tom případě to bude asi fakt do konce měsíce jak píšeš

• Citovat
  • Upravit
5980
11.2.15 19:24

@Mi24 Presne tak, ja se kdysi snad i mechanika ptala, a rikal, ze je to jedno, taky jsme to nechali do konce… proste do konce daneho mesice. Presne datum posledni STK je napsano akorat ve velkem technicaku… Ale ja fakt nevim, jestli oni maji do nejake te databaze pristup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
11.2.15 20:25

@LLLL Maji pristup, zjisti presne datum, pak uz zalezi, zda se nechaji ukecat. Jinak ja jezdila s proslou technickou 3/4 roku, proste jsem splela rok do kdy je :oops: nastesti me nikdo nestavel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová