Prošlá vajíčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Reyne
26.3.13 16:46
@IvkaH píše:
Vetřu se sem z dotazem, mám v lednici velký jogurt spotřeba do 25.3. ale je 26.3. jedly by jste to ještě? Můj muž tady vyšiluje, že ať to okamžitě vyhodím do koše.

pokud jogurt sám neodpochoduje, je to v pohodě :hug: :hug: neboj se a užívej těhulkování :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
13119
26.3.13 16:47

Klííííd, odkjakživa jsme doma mívali domácí vejce a ty byly v lednici dokud se nezpracovaly, to že i vejce mívá razítko s travnlivostí jsem zjistila až v dospělosti - a věř, že nám nikdy nic nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
26.3.13 16:49

@IvkaH strhni víčko a normálně ho jez, i dítěti dám klidně prošlý jogurt den dva ;)

@Anonymní píše:
Díky holky, nesmrděly :lol:. Už se mi začíná dělat zase líp ;)
:lol: :lol: já už měla nemocí a otrav, bych mohla napsat knihu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
29577
26.3.13 16:49

Holyk mám taky dotaz. Při vyklízení spíže jsem min. týden našla meltu s min. trvanlivostí do 12/2012. Už asi 8 dnů z ní dělám kafe a ještě jsme neumřeli. Co tedˇ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.3.13 16:54

@Gladys @Naty @KBlack
Když to je ten problém jogurty nejím ani neochutnám :oops: no měl být pro děcka a teď se jim bojím ho dát. Raději ho fakt plesknu do popelnice a zajdu pro jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
26.3.13 17:09

Prosím tě klíííd, myslíš si, že nikdy žádné vejce v krámě nikdy znovu nepřebalili?? Myslím, že nemáme ani potuchy, co jíme a je to tak lepší.. není léto, tak bych se ničeho nebála.. zvlášť když prošly i tepelnou úpravou.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
26.3.13 17:11

Den, dva prošlý jogurt dávám. taky je nejím tak jen trošku ochutnám, klidně pak vyplivnu. dávám dětem. je to minimální spotřeba do…

kolikrát mám zkažený jogurt ještě neprošlý a ten prošlý by se mohl jíst i po týdnu. což tedy udělám jen omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.3.13 17:16

Bud v klidu já jsem před týdnem zjistila, že jsem používala dva roky prošlý olivový olej a nic nám není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.3.13 17:26

Ja jsem na tohle pes, jakmile neco konci se spotrebou, tak uz to pak nejim…ale je fakt, ze jsem dost polevila, kdyz je neco co fakt nutne potrebuju, tak se prekonam, tuhle jsem pouzila tyden proslou slehacku a prosly maslo, jakmile se ale koupilo novy, tak tohle letelo :think:

ja tu mam ted cca mesic otevrenou skoro celou krapici UM a taky nevim co s tim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.3.13 17:29

@berry4 :mrgreen: :mrgreen: zkus se podívat pečlivěji, jestli už nejste mrtví :-).
jdu se radši podívat na svý stoletý kafe :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.04.22 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
26.3.13 17:30
@berry4 píše:
Holyk mám taky dotaz. Při vyklízení spíže jsem min. týden našla meltu s min. trvanlivostí do 12/2012. Už asi 8 dnů z ní dělám kafe a ještě jsme neumřeli. Co tedˇ? :think:

To záleží na tom, jak rychle se koho chceš zbavit :think: :think: :lol:. Samotná prošlá melta ti neublíží, takže smůla. Ale místo cukru můžeš použít kyanid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
26.3.13 17:32
@IvkaH píše:
@Gladys @Naty @KBlack
Když to je ten problém jogurty nejím ani neochutnám :oops: no měl být pro děcka a teď se jim bojím ho dát. Raději ho fakt plesknu do popelnice a zajdu pro jiný :think:

Není to škoda? Třeba na jogurtovou buchtu by šel, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
26.3.13 17:39

Já jedla i týden prošlý jogurt a ani jsem se nepo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
26.3.13 17:48

Dokud to není plesnivý nebo nesmrdí, tak to sním, prckovi bych byla opatrnější, ale jeden den po spotřebě bych neřešila. U vajec na spotřebuu nekoukám ani v krámu, u domácích to vůbec nevím, jestli je slepice vyprdly před týdnem nebo 14ti dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.3.13 17:55
@Knihomyš píše:
Není to škoda? Třeba na jogurtovou buchtu by šel, ne?

jak děláš jogurtovou buchtu? To neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko