Prošlá vajíčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Klííííd, odkjakživa jsme doma mívali domácí vejce a ty byly v lednici dokud se nezpracovaly, to že i vejce mívá razítko s travnlivostí jsem zjistila až v dospělosti - a věř, že nám nikdy nic nebylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH strhni víčko a normálně ho jez, i dítěti dám klidně prošlý jogurt den dva ![]()
@Anonymní píše:
Díky holky, nesmrděly. Už se mi začíná dělat zase líp
- Citovat
- Upravit
Holyk mám taky dotaz. Při vyklízení spíže jsem min. týden našla meltu s min. trvanlivostí do 12/2012. Už asi 8 dnů z ní dělám kafe a ještě jsme neumřeli. Co tedˇ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys @Naty @KBlack
Když to je ten problém jogurty nejím ani neochutnám
no měl být pro děcka a teď se jim bojím ho dát. Raději ho fakt plesknu do popelnice a zajdu pro jiný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím tě klíííd, myslíš si, že nikdy žádné vejce v krámě nikdy znovu nepřebalili?? Myslím, že nemáme ani potuchy, co jíme a je to tak lepší.. není léto, tak bych se ničeho nebála.. zvlášť když prošly i tepelnou úpravou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Den, dva prošlý jogurt dávám. taky je nejím tak jen trošku ochutnám, klidně pak vyplivnu. dávám dětem. je to minimální spotřeba do…
kolikrát mám zkažený jogurt ještě neprošlý a ten prošlý by se mohl jíst i po týdnu. což tedy udělám jen omylem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud v klidu já jsem před týdnem zjistila, že jsem používala dva roky prošlý olivový olej a nic nám není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem na tohle pes, jakmile neco konci se spotrebou, tak uz to pak nejim…ale je fakt, ze jsem dost polevila, kdyz je neco co fakt nutne potrebuju, tak se prekonam, tuhle jsem pouzila tyden proslou slehacku a prosly maslo, jakmile se ale koupilo novy, tak tohle letelo ![]()
ja tu mam ted cca mesic otevrenou skoro celou krapici UM a taky nevim co s tim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4
zkus se podívat pečlivěji, jestli už nejste mrtví
.
jdu se radši podívat na svý stoletý kafe ![]()
Příspěvek upraven 18.04.22 v 15:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
Holyk mám taky dotaz. Při vyklízení spíže jsem min. týden našla meltu s min. trvanlivostí do 12/2012. Už asi 8 dnů z ní dělám kafe a ještě jsme neumřeli. Co tedˇ?
To záleží na tom, jak rychle se koho chceš zbavit
. Samotná prošlá melta ti neublíží, takže smůla. Ale místo cukru můžeš použít kyanid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
@Gladys @Naty @KBlack
Když to je ten problém jogurty nejím ani neochutnámno měl být pro děcka a teď se jim bojím ho dát. Raději ho fakt plesknu do popelnice a zajdu pro jiný
Není to škoda? Třeba na jogurtovou buchtu by šel, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokud to není plesnivý nebo nesmrdí, tak to sním, prckovi bych byla opatrnější, ale jeden den po spotřebě bych neřešila. U vajec na spotřebuu nekoukám ani v krámu, u domácích to vůbec nevím, jestli je slepice vyprdly před týdnem nebo 14ti dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:
Není to škoda? Třeba na jogurtovou buchtu by šel, ne?
jak děláš jogurtovou buchtu? To neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud jogurt sám neodpochoduje, je to v pohodě
neboj se a užívej těhulkování