Prošlé barvy do tiskárny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
8.4.13 09:29

Tak teď mi nanosil dvě ohromné krabice prošlých barev 8o 8o…prý to mám jako brigádu prodat. Panebože, já to někomu prodám a pak budou samý reklamace…Mám z toho smíšené pocity. Co jsem tak narychlo viděla, tak tam jsou samý epsonky a pak HP a i multipacky a i jednotlivé barvy. Datumy spotřeby i 10/09-8/10. Je jich tam snad několik stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.4.13 09:30

@Bunnies ja bych to rozdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.4.13 09:49

No HP by se mi hodily :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1987
8.4.13 12:34

Tak jsem to dala na bazárek, když Jaylee píše, že by v tom neměl být problém :) Zdá se vám třetina běžné ceny adekvátní? Příklad- barva normálně stojí 250-300 a já ji nabídnu za 80kč…Přítel si představuje víc, ale mě se to zdá akorát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
8.4.13 16:02

@JayLee děkuji za upozornění. Určitě upozorňuji na datum spotřeby. I píšu rozmezí data spotřeby. Nejsem žádná podvodnice :D…Přítel mě sice ujišťuje, že jsou vakuovaně balené a nemělo jim nic být, tak jsem i přesto připravená při nějakých problémech samozřejmě barvu vyměnit za jinou nebo vrátit peníze zpět. Jedno balení jsme vyzkoušeli a vše je naprosto v pořádku. Ale může se stát cokoliv, do balení nevidím a tak je to risk, ale s tím počítám a uznám reklamaci. Nebudu rovnou do popisu výrobku psát, že pokud budou problémy, tak vrátím peníze zpět nebo vyměním…známe lidi a někteří by toho využili. Ale počítám s tím a zkusíme to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.4.13 17:20

Nějakou CANONku tam nemáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
8.4.13 18:34

@Almira-Alm ne,ne, canonku nemám