Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, partner mi přinesl prošlé barvy do tiskárny Epson (8/2010) ať je dám do tiskárny. Ale já si nejsem jistá…co myslíte? Přítel tvrdí, že jenom epsonky mají nějakou trvanlivost, že ostatní značky nemají žádnou dobu spotřeby.
Klidně bych to tam dala a neřešila. Jíst to snad nebudeš, ne? ![]()
Tak při nejhorším budou ty barvy vyschlé a nepotiskne to a vyhodit to můžeš až pak ![]()
No jíst to fakt nebudu
…zkusím je…prý mi jích přinese víc z práce a mám to zkusit prodat, ale já nemám dobrý pocit z té doby spotřeby. Já jsem na to háklivá, já nerada jím třeba jogurt den před datem spotřeby. I u šampónů sleduju trvanlivost a jsem prostě taková, že i rohlík druhý den nejím
Já nevím, koupili byste prošlé barvy? Já třeba ne…
@Bunnies
Ja ale vubec nechapu, co by se melo stat??? Zadre se tiskarna nebo prestane tisknout??? Ja bych jima nepohrdla!! To same s samponem.
Stat se muze treba to, ze se ucpe tiskova hlava a bude nerentabilni nechavat to opravit.
@ohýnek no datum spotreby u barvy asi ne
musim se poptat pritele ![]()
Normálně bych to tam strčila - maximálně budou vyschlé a nebude tisknout
Rozhoně bych to nevyhazovala a klidně bych to i prodala - když uvedeš, že je to prošlé a dáš odpovídajcí cenu
Prošlé jídlo se mi příčí ale takovéhle věci úplně v klidu. Být to Canon tak si od tebe klidně barvu za levnější koupím ![]()
Jo, tiskové kazety mají datum spotřeby, mají to všechny na štítku. Tiskárně se nestane nic, bud ti to bude házet, že jsou tiskové kazety poškozeny a nebo bude maximálně vyschlá barva v nich.
Tak teď mi nanosil dvě ohromné krabice prošlých barev
…prý to mám jako brigádu prodat. Panebože, já to někomu prodám a pak budou samý reklamace…Mám z toho smíšené pocity. Co jsem tak narychlo viděla, tak tam jsou samý epsonky a pak HP a i multipacky a i jednotlivé barvy. Datumy spotřeby i 10/09-8/10. Je jich tam snad několik stovek.