Prošlé barvy do tiskárny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1987
8.4.13 08:22

Prošlé barvy do tiskárny

Ahoj holky, partner mi přinesl prošlé barvy do tiskárny Epson (8/2010) ať je dám do tiskárny. Ale já si nejsem jistá…co myslíte? Přítel tvrdí, že jenom epsonky mají nějakou trvanlivost, že ostatní značky nemají žádnou dobu spotřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
8.4.13 08:24

Klidně bych to tam dala a neřešila. Jíst to snad nebudeš, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.4.13 08:27

Ty to budes jist?? Co by se melo stat barvam do tiskarny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
8.4.13 08:28

Tak při nejhorším budou ty barvy vyschlé a nepotiskne to a vyhodit to můžeš až pak :-)

• Citovat
  • Upravit
1987
8.4.13 08:43

No jíst to fakt nebudu :lol:…zkusím je…prý mi jích přinese víc z práce a mám to zkusit prodat, ale já nemám dobrý pocit z té doby spotřeby. Já jsem na to háklivá, já nerada jím třeba jogurt den před datem spotřeby. I u šampónů sleduju trvanlivost a jsem prostě taková, že i rohlík druhý den nejím :oops: Já nevím, koupili byste prošlé barvy? Já třeba ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.4.13 08:45

@Bunnies
Ja ale vubec nechapu, co by se melo stat??? Zadre se tiskarna nebo prestane tisknout??? Ja bych jima nepohrdla!! To same s samponem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.4.13 08:52

Stat se muze treba to, ze se ucpe tiskova hlava a bude nerentabilni nechavat to opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.4.13 08:56

@Ivan PPZ vazne?? Ta tiskarna pozna, ze je to prosly!?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
8.4.13 08:57

@palapa tvoje tiskárna neumí číst? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2947
8.4.13 09:04

@ohýnek no datum spotreby u barvy asi ne :-D musim se poptat pritele :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.4.13 09:10

Normálně bych to tam strčila - maximálně budou vyschlé a nebude tisknout :) Rozhoně bych to nevyhazovala a klidně bych to i prodala - když uvedeš, že je to prošlé a dáš odpovídajcí cenu ;) Prošlé jídlo se mi příčí ale takovéhle věci úplně v klidu. Být to Canon tak si od tebe klidně barvu za levnější koupím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
8.4.13 09:20

Jo, tiskové kazety mají datum spotřeby, mají to všechny na štítku. Tiskárně se nestane nic, bud ti to bude házet, že jsou tiskové kazety poškozeny a nebo bude maximálně vyschlá barva v nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
8.4.13 09:29

Tak teď mi nanosil dvě ohromné krabice prošlých barev 8o 8o…prý to mám jako brigádu prodat. Panebože, já to někomu prodám a pak budou samý reklamace…Mám z toho smíšené pocity. Co jsem tak narychlo viděla, tak tam jsou samý epsonky a pak HP a i multipacky a i jednotlivé barvy. Datumy spotřeby i 10/09-8/10. Je jich tam snad několik stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.4.13 09:30

@Bunnies ja bych to rozdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.4.13 09:49

No HP by se mi hodily :mrgreen: :mavam: