Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky jdu si k vám na radu, nemá někdo uložen nějaký hezký uvítací proslov k narozeninám? Mamka bude mít 70 tak je to na mě
hledám a hledám a nic mě neoslovilo, tak se ptám vás nemáte te někdo něco pěkného zároveň imtřeba i jako nějaké poděkování mamince něco od srdce?
@ivulik123 bohužel nic nemám, ale když to má být od srdce nemělo by to být z toho tvého, když je to pro tvoji mamku? Ty asi nejlip víš za co ji poděkovat a tak ![]()
Myslíš, že nějaký proslov z internetu bude od srdce? Já osobně mám radši, když mi někdo řekne svoje vlastní tři věty a vím, že je tak myslí, než aby blábolil deset minut něco staženého odněkud. Nedejbože ve verších ![]()
Zamyslela bych se a napsala to svými slovy - jako bys jí psala třeba (krátký
) dopis.
@Angua píše:
Myslíš, že nějaký proslov z internetu bude od srdce? Já osobně mám radši, když mi někdo řekne svoje vlastní tři věty a vím, že je tak myslí, než aby blábolil deset minut něco staženého odněkud. Nedejbože ve veršíchZamyslela bych se a napsala to svými slovy - jako bys jí psala třeba (krátký
) dopis.
Přesně tak.
S nějakým dojímacím proslovem opatrně, málokdo to dořekne bez knedlíku v krku
my byli na narozkách u kamaráda, měl tam rodinu i kamarády, na začátku hezky poděkoval že jsme přišli a všechny nás představil tak, že ke každýmu řekl jednu dvě věty a bylo to moc hezký a hlavně netrapný ![]()
Můžeš jí např. říct něco čeho si na ní vážíš, co všechno za ten život zvládnula, můžeš to podat i vtipně, ty jí znáš nejlíp..můžeš jí i poděkovat+nějaký ty dodatky a kdybys byla v nouzi dodat a támhle „Tomáš by k tomu měl taky pár slov“
né hlavně od srdce je to tvoje máma a pokud je mezi vámi vše ok tak to proběhne v klidu ![]()
Jak píšou holky, sedla bych si a zamyslela se, třeba jí i napsala pár dopisů (jako) a z toho vybrala, co vypíchnout, co říct…aby to nebylo dlouhý, ale hezký.
(Nevím, jestli si můj táta připravoval na moji svatbu proslov, každopádně to z něj lezlo jak z chlupatý deky a dal tomu na prdel, když řekl, že tímto dnem přestávám být jeho dcerou
No, alespoň se tomu do dneška smějeme, myšlenka to byla hezká, ale řekl to trochu blbě…tak bacha na to
)
Bylo by pekne shrnout v par vetach mamincin zivot, neco o jejim detstvi, sourozencich, o svatbe s tatinkem, narozeni deti, vnoucat a posledni vetou podekovat. Urcite ne nic dlouheho, to pak vsechny nudi, proste strucny souhrn.
Ahoj, moje mamka bude mít teď 50. narozeniny a mě požádala o proslov.
Problém je v tom, že já nevím co říkat. Abych byla upřímná tak s mámou nemáme úplně běžný vztah. Je to skoro jako by naše role byly prohozené a ona byla spíš mou dcerou…Hodně věcí řeším neustále za ní, ona toho není schopna, se vším se obrací vždycky na mě ikdyž by to mohla vyřešit sama.
Je rozvedená, živí mého nezřízeného bratra (22 let) a vlastně veskrze ten život má dost složitej (a dost si to teda dělá sama).
Já jí mám ráda, ale prostě tolik věcí mi na ní vadí a vůbec není v ničem mým vzorem…
A nevím, když jsem v takovémhle rozpoložení ve vztahu k ní, jak mám udělat nějaký hezký proslov… Poradíte někdo prosím?