Prošlý Neurol?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
29.9.16 17:53
@Anonymní píše:
Díky za reakce. já jsem včera pak usnula, tak už jsem neodpověděla. tu sílu toho neurolu nevím. každopádně mi to pomohlo. dneska jsem sice unavenější, ale nejsem v nějaký „křeči“. já jsem objednaná 24.10. k psychiatričce, jdu tam poprvé, tak uvidím… trošku se toho bojím. jinak neurol zabírá u mě hned, třeba do čtvrt hodiny cejtím úlevu. jak všechno je najednou takový lepší… proto je to asi tak šíleně návykové. ale včera jsem seděla a klepala se, myslela jsem, že zešílím, bylo mi hrozně zle a jedinou berličku, kterou jsem měla, byl ten 4 roky prošlej neurol. a snad v pohodě, nic hroznýho se nedělo, tak snad dobrý, snad to nevadí.

léky jsou od toho, aby ve správnou chvíli pomáhaly. Takže sis to vzala správně. pro tělo je větší zápřah, pokud je v nepřiměřeném stresu.Jako první pomoc je Neurol, Lexaurin dobrý. Na dlouhodobou léčbu jsou tu možnosti jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.9.16 00:35
@Burj Chalifa píše:
léky jsou od toho, aby ve správnou chvíli pomáhaly. Takže sis to vzala správně. pro tělo je větší zápřah, pokud je v nepřiměřeném stresu.Jako první pomoc je Neurol, Lexaurin dobrý. Na dlouhodobou léčbu jsou tu možnosti jiné.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.16 08:30
@Burj Chalifa píše:
léky jsou od toho, aby ve správnou chvíli pomáhaly. Takže sis to vzala správně. pro tělo je větší zápřah, pokud je v nepřiměřeném stresu.Jako první pomoc je Neurol, Lexaurin dobrý. Na dlouhodobou léčbu jsou tu možnosti jiné.

Ja vim. Urcite to do sebe nehodlam cpat lentilky. Vim, co je to za sracku a ze se to ma brat jen v tom nejhorsim.. Spis jsem mela strach, ze je to prosle, ale asi to fakt zabralo, jak melo a nic spatnyho to neudelalo. V ten vecer se mi fakt ulevilo.

• Citovat
  • Upravit
36504
30.9.16 17:20
@Anonymní píše:
Ja vim. Urcite to do sebe nehodlam cpat lentilky. Vim, co je to za sracku a ze se to ma brat jen v tom nejhorsim.. Spis jsem mela strach, ze je to prosle, ale asi to fakt zabralo, jak melo a nic spatnyho to neudelalo. V ten vecer se mi fakt ulevilo.
:kytka:
no a tak to mělo být! Jsi rozumná, ať se daří!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.12.16 17:19

Pokud ti ten prasek lezel 4 roky na dne krabice a neprozival nejake vetsi teplotni soky tak by to asi melo bejt v poho. Ja minulej tejden zanes do lekarny 4 roky proslej lexaurin, nikdy nepouzitej, dost me to bylo lito :) nojo, moh jsem se zeptat, treba by mi rekli ze ho muzu jeste pouzivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Artmey9
5.9.23 17:50

@Mannonn přesně tak. Neurol je benzák. ten funguje úplně jinak, než AD. Neurol po expiraci ztratí možná tu svoji účinnost, ale nebála bych se tak toho.ja si ho taky párkrát dala už po záruce a v pohodě..

• Citovat
  • Upravit
Artmey9
5.9.23 17:55

@Maja Z tak zrovna Neurol účinkuje max.do půl hodiny))a není to žádný AD, ale benzák..na sklidneni, na uvolnění atd. blbý je, že i účinkovat přestane brzo. zhruba za dvě hodiny, ani ne..jinak dobrej prášek.)

• Citovat
  • Upravit
12424
5.9.23 18:03

@Artmey9 diskuze je z roku 2016.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Artmey9
5.9.23 18:48

@Evkad no a co mám jako dělat?))píšu k tomu svoje ať je to z roku třeba 123?

• Citovat
  • Upravit
56505
5.9.23 19:29
@Artmey9 píše:
@Evkad no a co mám jako dělat?))píšu k tomu svoje ať je to z roku třeba 123?

@admin plevelí a trollí v diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21045
5.9.23 19:35
@topazio píše:
@admin plevelí a trollí v diskuzích.

Dobrý den,

děkujeme za hlášení. Uživatel byl smazán z mnoha důvodů.

Děkuji za spolupráci a přeji hezký zbytek večera

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.8.26 02:27
@Anonymní píše: Více

Ahoj.
Fivej, toho se bát vůbec nemusíš, neboť to není žádný salám, ale čistá chemie a i kdyby byl vykoupaný z blistru, tak taky ne.ny tom se nemá cmvubec co zkazit víš? v klidu si ho dej..já jich snedla už po expiraci mrak a účinek je tam stale stejný, takže se neboj.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.8.26 02:32
@Burj Chalifa píše: Více

Však je to panebože jenom čistá chemie, na které se nedá nic zkazit,?Tohle není salám,!Normálně si ho dej, víš co já snědla N1 po exp.uz?žiju a dokonce i účinky to mělo. stejny😉V klidu si ho dej, není se čeho bát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí