Prošlý Neurol?

Anonymní
28.9.16 20:40

prošlý neurol?

Ahoj holky, mám doma prošlý neurol cca 4 roky. myslíte, že bych si mohla půlku vzít? je mi opravdu hrozně. potřebuju usnout. jinak ho neužívám, ale dneska bych fakt moc potřebovala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1827
28.9.16 20:48

Myslím, že ano. Mám na sobě vyzkoušeno plno prášků po expiraci a vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.16 20:50

Už jsem si vzala půlku. beru to asi po roce. vypadá to, že snad je to v pohodě. maximálně si myslím, že by to nemuselo fungovat, ale kdo ví.. díky za reakci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
687
28.9.16 20:50

Neurol ani jiná AD nepůsobí tak, že si vezmeš jednu tabletku a je všechno super. Nástup účinku trvá několik dní-týdnů. A s prošlým bych moc neriskovala, obzvlášť u psychofarmak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.9.16 20:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám doma prošlý neurol cca 4 roky. myslíte, že bych si mohla půlku vzít? je mi opravdu hrozně. potřebuju usnout. jinak ho neužívám, ale dneska bych fakt moc potřebovala.

maximálně nebude mít takový účinek, ale jistě se neotrávíš - nicméně pokud míváš tyto stavy( na neurol) doporučuju zamyslet se nad nějakou terapií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
28.9.16 21:17
@Anonymní píše:

Tak jako 4 roky bych si fakt nelajsla. Co tam občas bývá po době expirace…
Jako je fakt, že nejpravděpodobněji je tam jen méně účinné látky, ale ona se nevypaří. Se rozloží/změní na jiné věci a ty fakt nemusí dělat dobrotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.9.16 21:26

@Maja Z Neurol není AD, nýbrž benzodiazepin. Ty fungují zcela odlišně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
28.9.16 21:28
@Maja Z píše:
Neurol ani AD nepůsobí tak, že si vezmeš jednu tabletku a je všechno super. Nástup účinku trvá několik dní-týdnů. A s prošlým bych moc neriskovala, obzvlášť u psychofarmak.

Tak zrovna po neurolu se opravdu hned ulevi.

Jinak ja bych si prošlý lék nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.9.16 21:39
@Maja Z píše:
Neurol ani jiná AD nepůsobí tak, že si vezmeš jednu tabletku a je všechno super. Nástup účinku trvá několik dní-týdnů. A s prošlým bych moc neriskovala, obzvlášť u psychofarmak.

neurol není AD… naopak nástup účinku má okamžitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.9.16 21:49

Já jednou vzala 7 let prošlý Ataralgin. A jak mi byl tehdy dobrej! (Se zánětem ledvin, bez analgetik, který doma nebyly - jen tenhle zapomenutej na dně krabice, bych k doktorovi nedošla). Takže jestli je to v krizi, tak klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.9.16 22:11
@Maja Z píše:

neurol funguje hned narozdíl od klasických antidepresiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43061
28.9.16 22:16
@Maja Z píše:

neurol neni antidepresivum a narozdil od nich ucinkuje hned. Ma zase jina uskali, predevsim na nem vznika zavislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.9.16 22:46

Tak se omlouvám za mystifikaci ;-) díky za opravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
28.9.16 23:35
@Anonymní píše:
Už jsem si vzala půlku. beru to asi po roce. vypadá to, že snad je to v pohodě. maximálně si myslím, že by to nemuselo fungovat, ale kdo ví.. díky za reakci :kytka:

půlku jak silného Neurolu sis vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.16 11:24

Díky za reakce. já jsem včera pak usnula, tak už jsem neodpověděla. tu sílu toho neurolu nevím. každopádně mi to pomohlo. dneska jsem sice unavenější, ale nejsem v nějaký „křeči“. já jsem objednaná 24.10. k psychiatričce, jdu tam poprvé, tak uvidím… trošku se toho bojím. jinak neurol zabírá u mě hned, třeba do čtvrt hodiny cejtím úlevu. jak všechno je najednou takový lepší… proto je to asi tak šíleně návykové. ale včera jsem seděla a klepala se, myslela jsem, že zešílím, bylo mi hrozně zle a jedinou berličku, kterou jsem měla, byl ten 4 roky prošlej neurol. a snad v pohodě, nic hroznýho se nedělo, tak snad dobrý, snad to nevadí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex