Jedná se o prosperující těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1081
17.12.25 14:24

Já bych ještě neházela flintu do žita. Jedno těhotenství jsem měla velmi silné příznaky a nedopadlo to a jiné naopak žádné příznaky a mám zdravé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.25 14:27

@BarSu Je to všechno pekárna, prostě nemůže mi vyjít pozitivní test, paní doktorka by mi řekla super a vše by bylo zalité sluncem.. :) ale tak do třetice, proč ne no.

• Citovat
  • Upravit
10923
17.12.25 14:36

Ja si taky myslim, ze to neni ztraceny. Kdybys mela takovyhle testy vic jak tyden, tak ok, chapu, to by bylo blby. Ale soudit dle priznaku (hodne silny priznaky jsem mela jen jednou pri biochemku jinak 3 krat nic a vse bylo ok) a dle dvou testu, kdyz nevis poradne, kdy byla ovulace? To je nesmysl. Navic ten test zesilil, neni stejnej. Spis uz mas predsudky diky predeslym zkusenostem, coz je pochopitelny. Ja jsem extremni pesimista v tomhle, roky trápení, takze ze opravdu chapu. Ja videla taky vzdy vse cerne. Ale ted si fakt myslim, ze neni uplne jeste duvod. Nerikam, ze to klapne, to clovek nikdy nevi, ale zaroven to nevidim furt na scifi scenar. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.25 16:20

Díky za slova podpory ;) asi jsem čekala lepší výsledek na testu. Zítra se uvidí, jestli je naděje či ne.

• Citovat
  • Upravit
10923
18.12.25 12:42
@Anonymní píše: Více

Tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.25 13:27

Šla jsem ráno na krev. No HCG ještě celkem nízké, prý buď je to krátké těhotenství, nebo se ještě rozjede MS. Kontrola po vánocích. Dnes ráno jsem ještě prubla test. Musím čekat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.25 13:29

Test včera a dole ráno dnes

• Citovat
  • Upravit
59409
18.12.25 14:03

spodní čárka je vidět že je silnější. Zkus si dojít jako samoplátce v po na krev. Víš jaké je dnes? To pak budeš vědět jak hcg roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.25 14:16

@Markéta80 Neřekla mi to. Jen že je nízké a buď přijde ještě MS nebo je to krátce.

• Citovat
  • Upravit
10923
18.12.25 16:06

Zavolala bych si zitra na gyndu, jaká byla hodnota a došla bych si znova na krev sama, asi bych celý svátky nevydrzela. To, ze bude nizka, bylo dle testu jasný. Ale carka krasne roste, za me to spatne nevypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
18.12.25 16:21

tak to je blbý že nevíš hodnotu :? To já se vždy ptala kolik :lol: nebo si tam ještě zítra zavolej kolik ta hodnota byla at máš v po s čím srovnat ;) Rozdíl v testech fakt je takže hcg roste. mne kdysi sestra taky že hcg je nízké což mne vyděsilo- zpoždění 14 dní test silný fakt hodně tak se ptám kolik to teda je. Pro mne nízké je pár jednotek a ona že přes 8000 :lol: Takže bych chtěla fakt hodnotu a v po na krev at sama uvidíš že je to ok a budeš v klidu nebo budeš vědět že je to blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.25 16:49

Já vím, měla jsem se zeptat :roll: spíš jsem se snažila poslouchat instrukce a pak zavěsila sestra. Zítra tam nejsou. Asi je to buď a nebo. Ještě mám pár testů v šuplíku. Uvidím sama jestli sílí. Pro mě je nejvíc podstatné, aby to nebylo mimoděložní. Mám před sebou hodně služeb o svátcích, snad to zvládnu. Na oplodnění přicházejí v úvahu jen 13.11. a 27.11. nevím proč, ale tyto týdny jsem zaznamenala hodně hlenu a bylo i :hug: nerozumím tomu tělu. Cykly mám jednou 28, poslední měsíc 48. A to vím že jsem měla ovu místo MS. Teď jsem už 46 DC. Jinak jsem měla cca 30 DC. Ale sáhla jsem po MACA a ta mi rozhodila cyklus :zed:

• Citovat
  • Upravit
21311
18.12.25 16:52

Mne to ted naopak připadá docela nadějné. Ten test hezky zesílil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 08:33

Dole dnes ráno, nevím, čekala bych víc. Je to divný. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.25 09:29

Přijde mi, že moc nesílí :nevim: nedojdeš si znovu na krev?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...
Vyberte den vašeho oplodňujícího styku:

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí