Jedná se o prosperující těhotenství?

Anonymní
17.12.25 09:24

Prosperuji?

Ahoj holky, téma které je tu vlastně den co den :( kdo to zažil opakovaně ví, že je to dost bolestivé téma. Nemám komu to říct, doma jsem nic neřekla. Už nemám sílu to řešit a vnímat lítost. Předem upozorňuji, vím, že mi tu nikdo neřekne co a jak, spíš se asi musím vykecat.
Takže, zjistila jsem, že jsem těhotná. Klasika. Mám jednoho zdravého syna, po letech nejspíš biochemické a následovaly během pár let dvě zamlklá těhotenství. Jedno jsem řešila pomocí PP druhé jsem jen čekala a vše se samo po asi měsíci vyřešilo samo. Samozřejmě mě sledovala mudra. Jenže já teď nevím co se děje. Mám najednou v sobě blok. Vůbec ale vůbec se mi nechce k doktorce. Mám strach že se vše bude opakovat. A teď důvod toho strachu.. čárka na testu vůbec nesílí a není ani nijak výrazná. Četla jsem pár diskuzí, vím že to nemusí hned nic znamenat ale já už prostě zase nechci slyšet ten ortel. :,( Mele se ve mě toho dost. Předešlá neprosperujicí těhotenství- měla jsem spoustu symptomů jako prsa, podbřišek a na testu dálnice. Teď? Necítím skoro nic, jen mě loupe v podbřišku, prsa nic a test nevýrazné čárky. Kdy jsem měla ovulaci nevim. Spis si hlídám symptomy, jako signál ovulace. Minulý měsíc jsem měla ovulaci v době, když mi měla přijít menstruace. Cca 30 DC. Teď mě to přišlo podobné. Ale i tak, teď už bych měla mít dávno po menstruaci a test nic moc. Asi mi nikdo neřekne z křišťálové koule jak to dopadne, asi by se mi to líbilo ale myslíte že mám prostě ještě čekat? Ještě počkám do pátku, esi test nezesílí ale přemýšlím, že to nechám na tělu a dál to řešit nebudu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.12.25 09:27

Test dole je dnešní, nahoře 2 dny starý dělaný ve 3 ráno :)

• Citovat
  • Upravit
21311
17.12.25 09:31
@Anonymní píše: Více

Ja bych mazala k dr. Radsi. Ono by to taky mohlo být mimoděložní. Chápu, ze se ti nechce, ale řízla bych do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.25 09:34

@Tichošlápek Tak toho se taky obávám. Jako já tam asi zavolám určitě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.25 09:39

Ráno mažu na krev.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.25 09:51

Ahoj, u me nesilici test a loupani v podbrisku bylo bohuzel biochemko, stejne priznaky jako u tebe :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.25 09:58

Ahoj, hele, právě prožívám třetí neúspěšné těhotenství. Zkouším to přes Mispregnol, ale nezabírá, potrat se nespustil (dnes jsem třetí den od podání léku). Asi budu muset do Vánoc na operaci. Strašně ti rozumím, že nechceš k doktorovi. Ale jdi. Radši se kousni a jdi. Pomůže ti, neriskuj nějaké komplikace, záněty. Zklamání je příšerné, ale jsou horší věci.

• Citovat
  • Upravit
17
17.12.25 10:13

Urcite k doktorovi. Takovyhle test jsem mela jednou v jeden den odpoledne a hned druhy den dalnice…takze 2 dny uz jsou dost. A zkusit i test jine znacky nejaky citlivejsi treba? :nevim: Navic, kdyz to nebude tak to proste nebude a cekanim nic nezmenis -jen zhorsis, kdyz tam bude problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
17.12.25 11:13

U me takto biochemko… trikrat. Pak se povedlo 🙏. Jinak taky mam ve sbirce zamlkle a potrat v 15tt. Takze ti rozumim. Ale porad mas jednouo zdravého syna 🙏. To je zazrak. Drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.25 11:54

Děkuji za podporu. Doktorce jsem volala. Zítra ráno jdu na krev. Prostě musím zase čekat. A zase na vánoce, jako vždycky. Jako předešlá těhotenství. To snad ani nikdo nevymysli :think: Jako uvidím, záleží kdy byla ovulace. Minulý měsíc jsem měla cyklus 48 dní. Protože místo MS byla Ovu. Falešné naděje si ale nemaluji. Asi mi stačí, že když to nebude prosperující tehu, tak ať to není mimoděložní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.25 12:10
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.25 12:12

@Lelky Jo,zkusila jsem Pepina a taky nic moc. Jako vidět jsou, duchy nelovím. Ale prostě žádný zázrak to taky není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.25 12:16
@Anonymní píše: Více

To mě moc mrzí. Opravdu. Já jsem jednou šla pro tabletu, kdy se potrat rozjel rovnou v čekárně na veřejném záchodku. Po druhé, už mě jen paní doktorka sledovala, dávala jsem si svařáky, teplou vanu a po měsíci se to samo vyřešilo. Nic příjemného, ale zvládla jsem to doma.

• Citovat
  • Upravit
10923
17.12.25 14:18

Na krev budes muset dvakrat, abys videla, ze to roste. Zitra uz je čtvrtek, ja bych sla pak i v patek jako samoplatce, abych necekala pres vikend. Krev pozitivni bude, ale podle sily carky to zadna zavratna hodnota nebude. Tipuju tak 150-250 max. Ale prijde mi z fotky, ze test sili, pokud bys byla na zacatku, tak nebudes mit hned ob den lajnu. Dulezity je, ze rozdil videt je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.25 14:21

@DandátkoP Ano, půjdu asi ještě jednou. Už jsem vše v minulosti absolvovala. Na fotce není moc vidět rozdíl, ale na živo je malinko silnější ta čárka z dneška. Ale fakt nepatrně. Ten první byl dělaný ve 3 ráno predevčírem :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...
Vyberte den vašeho oplodňujícího styku:

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí