Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Výpočet termínu porodu dle data početí
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
Asi máte pravdu, takže po třetí a zas konec. Tím to asi už uzavřu a končím s nadějí na druhé mimčo. Svátky zkažený, teď jen čekat na SP, na pilulky už jít nechci. Ať se s tím tělo vypořádá samo. Díky všem a přeji hezké a pohodové svátky ![]()
@Anonymní píše: Více
Proč? Vždyť čárky tam jsou a dnešní je silnější, někomu to stoupá pomalu. Fakt bych to ještě nevzdávala!
Nemáš doma stejný test, kterým si testovala včera? Ten zelený? Chtělo by to porovnávat stejnou značku
Ještě nic nevzdávám, myslím to spíš tak, když se to nepovede, tak to vzdávám. Asi to vyznělo blbě, ale je mi už 38 let. Před 5 lety jsme tak nějak myslela, že bych zvládla ještě jedno mimčo, prostě hodiny
a pak když už se povedlo, špatně to skončilo. A jestli by to nedopadlo i teď, na potřetí, nechala bych to být a pořídím si asi pás cudnosti, pač nemám sílu prožívat ztráty pořád dokola. Jak jsem psala výše, mám jít 29 zase na krev a kontrolu a prostě se uvidí. Nehroutim se, když to nemá být stejně s tím neudělám nic. Ale zamrzí to no. Někdy si připadám jako bych psala do Brava, ale je fajn se někde vykecat
díky
@Tichošlápek Nene, měla jsem jen 1× Pepino, mám 4 x Máma test a pak tam mám ještě jiný ale ten delat nechci. Abych měla srovnání. Věřila jsem spíš Máma testu, na něm by měl být vidět taky posun. Zase třeba za pár dní zkusím. Nebo uvidím.
udělej test za 2 dny, tam by to mělo být lépe vidět. při zamlklém ta čárka slábla až nebylo nic, pokud by to nebylo ok tak je velká šance že se tělo vyčistí samo. Ale zatím je čárka pěkná. neslábne a jestli hcg bylo nízké tak je lepší testovat ob den.
U zamlklého jsem měla posledně čárky jak z učebnice. O prosperitě to tady taky nic nevypovídalo. Ano sílí ale děsně pomalu. A na to že už to celkem dlouho, je to furt málo ![]()
Ahoj všem, ať to tedy zakončíme, ráno test kde byla jen opět lehká čárka. Tak jsem věděla jistě, že to nikam nevede. Přemýšlím, jak to udělat abych nemusela zase na pilulku a zároveň nečekat třeba měsíc na SP. Za půl hodiny se vše vyřešilo a přišla MS. Byla jsem zklamaná, zároveň se mi ale ulevilo. Vyřešeno. Všem díky, a ať máte víc štěstí v čárkování víc než já ![]()