Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
znáte někdo osvědčený prostředek na skvrny, mám malé dítě takže fleky jsou na denním pořádku a zjistila jsem že jen prášek na některé nestačí…(krom Vanishe) děkuji
ja davam zlucove mydlo z Dmka. zabira perfektne i na to,co mi vanisch a podobne nevyperou.
nam teda vanisch nefunguje skoro na nic.
Zalezi na puvodu skvrn. Na skvrny zivocisneho puvodu je dobre zlucove mydlo (kostka cca 12,– v DM). Na vsechny druhy skvrn se mi osvedcilo imse vimse mydlo na skvrny(treba Brana k detem)
Namydlit, nechat namydlene, ale pozor, skvrna nesmi zaschnout. A co nevypere toto, tak na to kaslu. Radsi mam na detskem obleceni fleky, nez na nem mit zbytky nejake agresivni chemie ![]()
Gladys píše:
Zalezi na puvodu skvrn. Na skvrny zivocisneho puvodu je dobre zlucove mydlo (kostka cca 12,– v DM). Na vsechny druhy skvrn se mi osvedcilo imse vimse mydlo na skvrny(treba Brana k detem)Namydlit, nechat namydlene, ale pozor, skvrna nesmi zaschnout. A co nevypere toto, tak na to kaslu. Radsi mam na detskem obleceni fleky, nez na nem mit zbytky nejake agresivni chemie
mně to žlučové (nemám teda kostku,ale v lahvi s kartackem)vypere i skvrny uz zaprane nebo i zaschlé
a to i od mrkve,rajcat,mastné od klobasky…
Kapsarecek píše:Gladys píše:
Zalezi na puvodu skvrn. Na skvrny zivocisneho puvodu je dobre zlucove mydlo (kostka cca 12,– v DM). Na vsechny druhy skvrn se mi osvedcilo imse vimse mydlo na skvrny(treba Brana k detem)Namydlit, nechat namydlene, ale pozor, skvrna nesmi zaschnout. A co nevypere toto, tak na to kaslu. Radsi mam na detskem obleceni fleky, nez na nem mit zbytky nejake agresivni chemiemně to žlučové (nemám teda kostku,ale v lahvi s kartackem)vypere i skvrny uz zaprane nebo i zaschlé
a tam je na obale přímo napsané žlučové mýdlo?
dzarunka píše:Kapsarecek píše:a tam je na obale přímo napsané žlučové mýdlo?Gladys píše:
Zalezi na puvodu skvrn. Na skvrny zivocisneho puvodu je dobre zlucove mydlo (kostka cca 12,– v DM). Na vsechny druhy skvrn se mi osvedcilo imse vimse mydlo na skvrny(treba Brana k detem)Namydlit, nechat namydlene, ale pozor, skvrna nesmi zaschnout. A co nevypere toto, tak na to kaslu. Radsi mam na detskem obleceni fleky, nez na nem mit zbytky nejake agresivni chemiemně to žlučové (nemám teda kostku,ale v lahvi s kartackem)vypere i skvrny uz zaprane nebo i zaschlé
ano je.
je to toez,ma i stejnou etiketu,jako je na te kostce
Kapsarecek píše:dzarunka píše:ano je.Kapsarecek píše:a tam je na obale přímo napsané žlučové mýdlo?Gladys píše:
děkuji,já neznám ani to v té kostce a vanish je o ničem a ariel pustí jen něco......do DM chodím tak koupím.....a nenechává vybledlé fleky??to mi dělal vanish
dzarunka píše:Kapsarecek píše:děkuji,já neznám ani to v té kostce a vanish je o ničem a ariel pustí jen něco......do DM chodím tak koupím.....a nenechává vybledlé fleky??to mi dělal vanishdzarunka píše:ano je.Kapsarecek píše:a tam je na obale přímo napsané žlučové mýdlo?Gladys píše:
nezaregistrovala jsem
Kapsarecek píše:dzarunka píše:nezaregistrovala jsemKapsarecek píše:děkuji,já neznám ani to v té kostce a vanish je o ničem a ariel pustí jen něco......do DM chodím tak koupím.....a nenechává vybledlé fleky??to mi dělal vanishdzarunka píše:ano je.Kapsarecek píše:a tam je na obale přímo napsané žlučové mýdlo?Gladys píše:
A co mi poradite na fleky od deodorantu na manzelovych trickach a kosilich?? Jsem uplne bezradna… ![]()
stazka píše:
A co mi poradite na fleky od deodorantu na manzelovych trickach a kosilich?? Jsem uplne bezradna…
no ja nevim,mne se vetsinou vyperou.
jen po delsim pouzivani (hlavne prez leto)se mi na cernem pracovnim tricku udelaly pod pazema bile mista (jakoby vydrene)a s tim uz nic.
Tak me ten zlucak vypere 99%skvrn, ale to 1%, kdyz zustane, tak uz pak neresim, nechci nejakou vetsi chemii.
Zlucak z DM urcite nema primo na tom obalu napsano cesky zlucove mydlo, jen na nalepce s ceskymi informacemi. Jinak je to nemecky vyrobek a hlavni napisy jsou nemecke. Najdes ho u pracich prostredku, mivaji tam ty ruzne lahvicky na skvrny, lanza mydlo. Krabicka je svetlemodro-ruzova.
skvrny od deodorantu, spis bych tipla, ze jsou to skvrny od potu, ne? Nebo spousta deo obsahuje alkohol, takze skvrny budou spis takove ty vylouhovane a tim padem neodstranitelne. Pokud jde o cerne veci, mohl by pomoct praci prostredek na cerne, ze by to zakryl
Taky vám ten Vanish neůčinkuje?To je šmejd,to jsem dlouho neviděla.Na mastný kapnu trošku jaru před praním a jinak mamka to pokaždý trošku namočila,namydlila Jelenem,hodila do pračky a vše bylo čisťoučké
Babe007 píše:
Taky vám ten Vanish neůčinkuje?To je šmejd,to jsem dlouho neviděla.Na mastný kapnu trošku jaru před praním a jinak mamka to pokaždý trošku namočila,namydlila Jelenem,hodila do pračky a vše bylo čisťoučké
mně vanish neúčinkuje a když tak vyžere špínu i barvu takže pak nemám špinavé fleky ale odbarvené fleky a když jsem ho sypala do pračky tak bez účinku ![]()