Prostředek na skvrny

139
18.10.10 18:50

prostředek na skvrny

znáte někdo osvědčený prostředek na skvrny, mám malé dítě takže fleky jsou na denním pořádku a zjistila jsem že jen prášek na některé nestačí…(krom Vanishe) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
18.10.10 18:54

ja davam zlucove mydlo z Dmka. zabira perfektne i na to,co mi vanisch a podobne nevyperou.
nam teda vanisch nefunguje skoro na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.10.10 18:57

Zalezi na puvodu skvrn. Na skvrny zivocisneho puvodu je dobre zlucove mydlo (kostka cca 12,– v DM). Na vsechny druhy skvrn se mi osvedcilo imse vimse mydlo na skvrny(treba Brana k detem)

Namydlit, nechat namydlene, ale pozor, skvrna nesmi zaschnout. A co nevypere toto, tak na to kaslu. Radsi mam na detskem obleceni fleky, nez na nem mit zbytky nejake agresivni chemie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.10.10 19:06
Gladys píše:
Zalezi na puvodu skvrn. Na skvrny zivocisneho puvodu je dobre zlucove mydlo (kostka cca 12,– v DM). Na vsechny druhy skvrn se mi osvedcilo imse vimse mydlo na skvrny(treba Brana k detem)Namydlit, nechat namydlene, ale pozor, skvrna nesmi zaschnout. A co nevypere toto, tak na to kaslu. Radsi mam na detskem obleceni fleky, nez na nem mit zbytky nejake agresivni chemie :nevim:

mně to žlučové (nemám teda kostku,ale v lahvi s kartackem)vypere i skvrny uz zaprane nebo i zaschlé

a to i od mrkve,rajcat,mastné od klobasky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.10.10 19:09
Kapsarecek píše:
Gladys píše:
Zalezi na puvodu skvrn. Na skvrny zivocisneho puvodu je dobre zlucove mydlo (kostka cca 12,– v DM). Na vsechny druhy skvrn se mi osvedcilo imse vimse mydlo na skvrny(treba Brana k detem)Namydlit, nechat namydlene, ale pozor, skvrna nesmi zaschnout. A co nevypere toto, tak na to kaslu. Radsi mam na detskem obleceni fleky, nez na nem mit zbytky nejake agresivni chemie :nevim:

mně to žlučové (nemám teda kostku,ale v lahvi s kartackem)vypere i skvrny uz zaprane nebo i zaschlé

a tam je na obale přímo napsané žlučové mýdlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.10.10 19:10
dzarunka píše:
Kapsarecek píše:
Gladys píše:

ano je.
je to toez,ma i stejnou etiketu,jako je na te kostce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.10.10 19:12
Kapsarecek píše:
dzarunka píše:
Kapsarecek píše:
Gladys píše:

ano je.
je to toez,ma i stejnou etiketu,jako je na te kostce

děkuji,já neznám ani to v té kostce a vanish je o ničem a ariel pustí jen něco......do DM chodím tak koupím.....a nenechává vybledlé fleky??to mi dělal vanish

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.10.10 19:13
dzarunka píše:
Kapsarecek píše:
dzarunka píše:
Kapsarecek píše:
Gladys píše:

ano je.
děkuji,já neznám ani to v té kostce a vanish je o ničem a ariel pustí jen něco......do DM chodím tak koupím.....a nenechává vybledlé fleky??to mi dělal vanish

nezaregistrovala jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.10.10 19:14
Kapsarecek píše:
dzarunka píše:
Kapsarecek píše:
dzarunka píše:
Kapsarecek píše:
Gladys píše:

ano je.
děkuji,já neznám ani to v té kostce a vanish je o ničem a ariel pustí jen něco......do DM chodím tak koupím.....a nenechává vybledlé fleky??to mi dělal vanish
nezaregistrovala jsem
:palec: zkusím,dík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
18.10.10 19:17

A co mi poradite na fleky od deodorantu na manzelovych trickach a kosilich?? Jsem uplne bezradna… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.10.10 19:18
stazka píše:
A co mi poradite na fleky od deodorantu na manzelovych trickach a kosilich?? Jsem uplne bezradna… :nevim:

no ja nevim,mne se vetsinou vyperou.
jen po delsim pouzivani (hlavne prez leto)se mi na cernem pracovnim tricku udelaly pod pazema bile mista (jakoby vydrene)a s tim uz nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.10.10 19:22

Tak me ten zlucak vypere 99%skvrn, ale to 1%, kdyz zustane, tak uz pak neresim, nechci nejakou vetsi chemii.

Zlucak z DM urcite nema primo na tom obalu napsano cesky zlucove mydlo, jen na nalepce s ceskymi informacemi. Jinak je to nemecky vyrobek a hlavni napisy jsou nemecke. Najdes ho u pracich prostredku, mivaji tam ty ruzne lahvicky na skvrny, lanza mydlo. Krabicka je svetlemodro-ruzova.

skvrny od deodorantu, spis bych tipla, ze jsou to skvrny od potu, ne? Nebo spousta deo obsahuje alkohol, takze skvrny budou spis takove ty vylouhovane a tim padem neodstranitelne. Pokud jde o cerne veci, mohl by pomoct praci prostredek na cerne, ze by to zakryl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.10.10 20:04

děkuji hned zítra ho koupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
19.10.10 08:11

Taky vám ten Vanish neůčinkuje?To je šmejd,to jsem dlouho neviděla.Na mastný kapnu trošku jaru před praním a jinak mamka to pokaždý trošku namočila,namydlila Jelenem,hodila do pračky a vše bylo čisťoučké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.10.10 08:14
Babe007 píše:
Taky vám ten Vanish neůčinkuje?To je šmejd,to jsem dlouho neviděla.Na mastný kapnu trošku jaru před praním a jinak mamka to pokaždý trošku namočila,namydlila Jelenem,hodila do pračky a vše bylo čisťoučké

mně vanish neúčinkuje a když tak vyžere špínu i barvu takže pak nemám špinavé fleky ale odbarvené fleky a když jsem ho sypala do pračky tak bez účinku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová