Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Morenita píše:
ahojky tak třeba Michal David a Michaela Davidová
No to je ale krásné příjmení.
K tomu se bude hodit všechno.. Stačí si vybrat..
Závidím
![]()
Davidová Tereza(to mě napadlo hned), Zuzana, Šárka
David Štěpán, Lukáš, Marek.
Liz ..vidíš a mě přijde ,že k tomu nejde snad nic,hlavně v mužským podání.Kromě Michala..
Legrace, to bych vážně neporadila, jen mě zrovna nic nenapadlo.....Ale pěkná jména jsou Sára, Lucie to docela sedí a na chlapečka budu přemýšlet…mám sama problém vymyslet pro mýho chlapečka s příjímení Reyes, co myslíš že sedí víc? Erik Reyes nebo Adrian Reyes????
Morenita mě teda spíš ten ADRIAN..
k tomu vašemu příjmení.
No abych řekla pravdu , mě podvědomě napadlo dost netradiční jméno Bartoloměj, protože by bylo hezké, kdyby jméno bylo o slabiku menší či větší než příjmení..
Takže Alexandr, Benedikt,Kristián, Vítězslav, Mikuláš a podobná..
K dívence mě napadla - Valentýnka, Lýdie, Alice..
Prosím jen né - Dominik a Daniel - to má každý ![]()
lizbeth Kristián mě taky napadl. Nějak mi k tomu příjmení jdou jména s dlouhýma samohláskama.
Tak Lukáš,Marek,Kristián to máme bohužel už v rodině.
Ale teda ten Mikuláš to nezní špatně..
Jak by jste ho oslovovali jako mimíska? ![]()
Anonymní: Já už včera vyplnila prohlášení na matriku a jelikož jsme se s přítelem dohodli takhle zvláštně, že pokud bude holčička bude příjmení tatínkovo a naopak chlapeček příjmení maminky tedy moje, už víme že to bude kluk tak jsme dali Sára Zárubová a chlapečka Adrian Reyes, jen si pořád říkám jestli to nemám ještě změnit…ráda poradím druhým ,ale i na druhou stranu si nechávám ráda radit jsem strašně nerozhodnej člověk…ale díky moc
Mikuláš??
Miky, Miško,Mikulíku,Mikýsku,Mikuldo, Mikčo, Mikulášku, Kulíšku..
Mikuláš se mi teda nelíbí ani trochu, samozřejmně je to můj názor
Ahoj holky.
Chci se jen zeptat,nějak pokukuju a nevim si rady jaké jméno k příjmení David-Davidová-
Hodte tipy ,i na cizí jména klído.Zkrátka co by vám sedělo.díky moc za názory.