Reklamace mobilu (baterie)

139
17.10.10 11:56

reklamace mobilu (baterie)

nemáte někdo zkušenosti s MY PHONE 3010.koupila jsem fungl nový a baterie vydrží plně nabitá cca necelý den a pak se vypne, nevím zda to mohu reklamovat jako špatný telefon nebo blbou baterii nemáte nekdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
839
17.10.10 11:58

ahoj, ja bych to reklamovala jak spatny tel…

nemam z tim zk. ale kdyz to das jak spatnou batery, tak ti muzou rict ze jsi to nenechala 3× plne dobit proto ti nevydrzi (asi jim nedokazes zes to nabijela podle navodu)

Dala bych na reklamaci cely tel. baterka je preci soucasti a kdyz mas dobryho prodejce tak se ti o to postara. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
17.10.10 12:09

Souhlas s Livinkou. Pokud by ti to nechteli uznat a kupovala jsi to pres net. Mas pravo jim to do dvou tydnu od prevzeti vratit bez udani duvodu. Mela bys k tomu ale mit puvodni obaly a nesmi byt poznat pouzivani. Pokud tuto informaci nema prodejce na svych strankach, lhuta se prodluzuje na tri mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.10.10 12:14

kupovala sem ho normálně v kamenným obchodě takže by neměl být porblém, snad jenže oni si vymyslí takových blbostí že pak člověk neví čí je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
17.10.10 12:19
ivash píše:
kupovala sem ho normálně v kamenným obchodě takže by neměl být porblém, snad jenže oni si vymyslí takových blbostí že pak člověk neví čí je

podle me co si muzou vymyslet je to ze si nenabijela podle navodu…tak si stuj za tim je ano… :-

Jen tak pro pobaveni pred dovolenou jsem kupovala VODEODOLNY, NARAZUVZDORNY fotak kdyz jsem ho doma vyzkousela tak se pod display dostala voda…nechteli mi to vymenit protoze to museji poslat na posouzeni technika(kt.mel dovolenou) :D no ja mela vztek, do dneska nechapu jakou vinu bych mohla mit na zavade u VODEODOLNYHO A NARAZUVZDORNYHO fotaku..... :pocitac: :zed:

ale skoncilo to tak ze po tom co jsem se vyvztekala jsem koupila jeste jeden fotak, Prvni jsem poslala na reklamaci druhy jsem vzala na dovolenou.

Po dovoleny jsem ho bez udani duvodu vratila, a pak mi vratili novy fotak misto toho prvniho :DDD :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.10.10 12:30

chytré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.10.10 12:41

Proc bys mela dokazovat, ze jsi ho nabijela spravne?
To je tvrzeni proti tvrzeni, ne?
Proste nabijis ho podle navodu a hned se vybiji- to je duvod k reklamaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
17.10.10 12:45

jj jen ze jediny co muzou vytahnout je ze ta baterka se vybiji pro blby uzivani..... :-)

myslim ze kdyz dobry prodejce ani nebude muset nic vysvetlovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
14.1.14 13:47

Ahoj, k vánocům jsem dostala nový mobil Samsung Galaxy Trend, moc ho nepoužívám ale přesto ho každý den nabijím, vždy se mi přes noc vybije tak ho dám nabíjet, ale dnes se mi zdálo že se i baterie přehříva. Wifi není puštěna, ani žádné jiné aplikace a je stále vybitý. Myslíte že by se to dalo reklamovat a uznají reklamaci? má někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
14.1.14 14:08

Reklamovat se to dá - může být problém v baterce i v telefonu… ze zákona je na kapacitu baterky záruka 6 měsíců a na výrobní vady je záruka 24 měsíců (nejde vůbec zapnout, nafoukla se)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
14.1.14 14:33

@Jana.49 U těchto mobilů je to docela běžné. Nabíjím každý den přes noc.
Také může být spuštěná aplikace na pozadí, která není na první pohled vidět.
A pokud mám nějakou aplikaci puštěnou déle, zadní kryt se výrazně zahřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová