Proteiny ano nebo ne?

Samsara99
13.9.21 23:18

Proteiny ano nebo ne?

Ahoj všichni, mám dotaz - nechala jsem si sestavit jídelníček a začala jsem cvičit. Nemám ale dostatek bílkovin, poradíte jak na to? Kupujete si proteiny třeba nebo to řešíte jinak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
13.9.21 23:28

Protein znamená bílkovina.

Jestli myslíš práškový protein, tak dřív jsem si ho sypala do smoothies, ale dneska už nekupuju - přijde mi to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
14.9.21 06:14

Taky mam celkem problem s bilkovinami, tak to resim praskovym proteinem. Prijde mi to v mem pripade nejjednodussi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
14.9.21 08:46

Dej si vajicko a mas nej protein. Ja driv na praskovych proteinech zhubla 14 kilo, ale uz je nekupuji. Je to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.9.21 13:09

Pokud máš sestavený jídelníček, a chybí ti bílkoviny, tak ho prostě nemáš sestavený dobře. Takže buď si ho předěláš nebo necháš předělat, nebo přidáš bíkoviny jen tak k tomu stávajícímu. Asi jich nebudeš přidávat zase nějakou velikou spoustu, takže případné kalorické navýšení by nemělo mít zásadní vliv. Pokud by snad mělo, musíš po přidání bíkovin zase něco jiného ubrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Astrolinka
19.9.21 21:23

Kup si protein v prášku a seš v pohodě, objednávám na ***

Edit adminem: reklama

• Citovat
  • Upravit
24.9.21 21:26

Ahoj, já si ho kupuju a jsem spokojená. Za mě je nej makový, je chuťově výborný a hodí se i na pečení. Výborný je od Bohemia Olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.9.21 20:19

Holky líbí se mi u nich ten makový, myslím, že by mohl být super do pečení, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová