Protekce u pohovoru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Vykašlala bych se na ni. Podle toho, co píšeš, to žádná kamarádka není a nejspíš ani nikdy nebyla. Myslím si, že to zkoušela a přijde mi to skoro jako vydírání (z její strany). Jako někoho takového bych já osobně nikomu dohodit nechtěla - takové jednání. Až by se podobně zachovala v novém zaměstnání, ty bys byla ta špatná, že jsi jí doporučila
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to hoď za hlavu, ono je opravdu nejhorší zaměstnávat rodinu nebo blízké kamarády, to nedělá dobrotu nikdy. Pokud by to byla má blízká kamarádka, která by dlouho nemohla sehnat práci, asi bych se přimluvila, ale takto? Vyřešila to vlastně za tebe, tak se tím už netrap.
A jestli tě to potěší, já bych reagovala stejně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co bys chtěla dělat
? Frajerka se bezdůvodně urazila, smazala si tě z FCB, takže nepředpokládám, že by ses o ni chtěla nějak zasazovat, což jsi nechtěla již předtím
. Pusť ji z hlavy, blbci se rojí vždy a všude.
- Citovat
- Upravit
No spolužačka je trochu oprsklá a zřejmě si trochu moc věří. Ale co se týče práce tak dneska je to bohužel tak že člověk bez známosti prostě dobrej flek nesežene, jestli vůbec nějakej sežené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hkac to je fakt, navíc přítel tvrdí že zaměstnávat přátelé, známé nebo kamarády nedělá dobrotu
přece nebude z manka obviňovat, atd atd ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo to znám
prd na to, to nejde říct ani jinak… měla jsem to samé a kamarádkou co jsem viděla jednou.. sháněli jsme do práce záskok a ona si myslela, že ji vezmou automaticky když tam dělám já…
můžu se zeptat zda pořád sháníte pracovní sílu? Mám segru a ta už dva měsíce hledá práci a nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hahá, zaměstnat samý známý neschopáky - to by to moh přítel rovnou zabalit. Ještě když má kecy, že to zná každej
No protekci…mohla mít plus za to, že ji znáš a že víš, že je třeba poctivá, spolehlivá, bla bla, ale takhle je to spíš leda pěkná káča - nezaměstnávat, ani kdyby znala sortiment jako pámbu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikol.ondrášovka Má pravdu, bohužel. Já bych se přimluvila akorát za hodně dobrou kamarádku, kterou bych dobře znala. Ale i jí bych řekla, že bez pohovoru to nepůjde.
Jestli jsem to dobře pochopila, s touhle „kamarádkou“ jste se léta neviděly (nějak blíž) a teď bys jí měla věnovat flek? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, kašli na to, tohle Ti absolutně nestojí ani za minutu přemýšlení. Někoho s takovýmhle přístupem v práci nepotřebujete. A myslím, že ji nepotřebuješ k životu ani jako kamarádku. Takže se tím nezatěžuj ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ivuska23 píše:…že bys jí jako měla přijmout, když ségra chodí na emimino, jako ty
Jo to známprd na to, to nejde říct ani jinak… měla jsem to samé a kamarádkou co jsem viděla jednou.. sháněli jsme do práce záskok a ona si myslela, že ji vezmou automaticky když tam dělám já…můžu se zeptat zda pořád sháníte pracovní sílu? Mám segru a ta už dva měsíce hledá práci a nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykašli se na ní, tohle už není komunismus, kdy se místa obsazovala z protekce a všem bylo nakonec fuk, zda to ten člověk umí nebo ne - obchod je obchod a měl by se v tom člověk pohybovat jako obchodník a ne jako oprsklý přidrzlý sprateček ![]()
Neřekla bych, že je to dobou, spíš naopak, kamarádka zamrzla v nějakých asi jiných časech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hkac no oprsklost sama, my jsme si nikdy nezašly na pivo, každý den jsme se vídaly ve škole, pak jsem ji viděla po 3 letech a pak 2× když jsem byla ještě těhotná, jinak nic
A ještě není nějak extra schopná abych za ni strčila ruku do ohně
- Citovat
- Upravit
tak jsem to určitě nemyslela, ale slibila jsem ji, že se budu ptát kde to jen půjde..;-)
@Gina108 píše: …že bys jí jako měla přijmout, když ségra chodí na emimino, jako ty![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijde mi to nevhodný. Já být jí, tak jsem spíš ráda, že jsi mně pozvala na „pohovor“ a tam se budu snažit zapůsobit. Né se dostat přes známost. Ale bohužel, dost často to takhle chodí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jsem rozčarovaná! Včera mi psala kámoška, jestli bych jí neobstarala místo u nás v obchodě (přítel podniká). Shodou náhod zrovna někoho sháníme, tak jsem jí říkala ať přijde na pohovor a jestli sortimentu rozumí. Ona se nakrkla, že tomu snad rozumí uplně každej, a že si myslela, že když se známe už tak dlouho (od 6té třídy ZŠ, ale nikdy jsme se moc extra nekamarádily), tak to místo skoro na 100% dostane. No jako v jakém světě to žijeme. V protekčním? Co byste dělaly na mém místě?
Bohužel ona psala přes facebook a když jsem jí řekla at zavolá mému příteli a sjedná si schůzku, tak si mě smazala z přátel
To už fakt se člověk ke všemu dostane jen přes známosti?