Protekce ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
6.9.10 14:40

No moc nechápu, proč by tě jako měli ostatní rodiče pomlouvat, když přece tu věc kupuješ i pro jejich děti, já bych se ještě hrdě dmula jaká že to jsem štědrá :mrgreen: ale vlastně chápu - lidi jsou různé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.9.10 14:47

Zeptala bych se ucitelek, pripadne reditele co potrebuji, u nas napr. pred vanoci vyvesili seznam veci - lego, stavebnice, papiry, tempery… co potrebuji a rodice se k tomu jmenovite podepsali, aby bylo jasno co kdo poridi. Jit se zeptat s tim, ze chces neco skolce a detem koupit neni nic ostudnyho a zadnou protekci to nezavani, je to uplne normalni. Nekdy se to nezda ale jsou potreba i treba papiry do kopirky, toaletak atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
6.9.10 14:53
Gina108 píše:
No moc nechápu, proč by tě jako měli ostatní rodiče pomlouvat, když přece tu věc kupuješ i pro jejich děti, já bych se ještě hrdě dmula jaká že to jsem štědrá :mrgreen: ale vlastně chápu - lidi jsou různé :roll:

No ono taky záleží, jestli je ta školka ve velkém městě, nebo někde na skorovesnici, tam řeší bohužel všichni všechno :roll: a nejenom rodiče, ale i báby na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.9.10 15:17

Myslím, že pokud se tazatelka pouze domluví s ředitelkou, např. na výši sponzorského příspěvku, tak se ostatní maminy ani nikdo jiný nedozví, že někdo něco přispíval. A i kdyby, tak sponzorský dar se může dávat ze sta důvodů, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.9.10 15:46

Nejlepší je zeptat se přímo ve školce. V naší školce letošní sponzorské dary půjdou na obměnu postýlek. Vloni se takhle vybíralo na renovaci hřiště. Celkově jsou prostě radši za finanční obnos, který využijí podle potřeb. Ale když vloni kamarádka koupila do školky dva krásný kočárky pro panenky, taky je vzali. Ale třeba papíry u nás vyloženě nechtějí, mají toho dost od místních firem (jak čistých na ‚lepší‘ obrázky, tak i z jedné strany popsaných na běžné čmárání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21577
6.9.10 16:37

já se přidávám k návrhům. taky bych se domluvila s ředitelkou na sponzorském daru. Když byla KLárka v jesličkách, tak jsme dávali pravidelně před vánoci a oni za to pořizovali hračky dětem pod stromeček a nebo vybavení na hřiště. a to jsme měli jesle řádně, bez protekce. ve školce jsme zase přispívali na odměny pro dětský den a letos chceme také nabídnout sponzorský dar. já to vidím jako normální věc a proč těm dětem nepřilepšit, když na to peníze jsou a finančně nás to nezruinuje. a jinak na konci školního roku jsem nesla paní iučitelce velkou bombonieru za odměnu, že to s naším drakem vydržela. tentokrát bych asi měla jednu dodat už na začátku na obalení nervů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin