Protetika nové modely

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12330
4.3.19 21:41

vložka je vyndávací :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
4.3.19 21:45
@iiiv píše:
vložka je vyndávací :-)

Myslíš vyměnit? Taky mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
4.3.19 21:46

@Veru1987 v botám by měli být dva druhy vložek, jedny rovný a jedny tvarovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.3.19 21:48
@iiiv píše:
@Veru1987 v botám by měli být dva druhy vložek, jedny rovný a jedny tvarovaný

Tak zatím co jsem kdy boty kupovala byly vždy jen vložky ty co byly v botach. zatím měla boty bez tvarované klenby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.3.19 21:48

Jsou u nich dvoje vlozky,jedny s klenbou a jedny bez.Kupovala jsem je v bare prodejne a prodavacka doporucovala vlozku s klenbou vubec nedavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.3.19 21:50
@sara29 píše:
Jsou u nich dvoje vlozky,jedny s klenbou a jedny bez.Kupovala jsem je v bare prodejne a prodavacka doporucovala vlozku s klenbou vubec nedavat.

Tak to nevím vůbec že by tam byli dvoje vložky. Já tedy nechci boty přímo bare. Ale nové typy protetik se mi líbí. Až na tu vložku s klenbou. Ale zase jsem si říkala jeslti bych koupila vložku aby tam pasla dobře, asi pak jedině obsřihnout. Noo moc ty boty řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.3.19 22:07

Ano u novych protetik jsou dvoje vlozky, jak rekla pani prodavacka, protetika sedi zadkem na dvou zidlich :) zacali delat bare, ale kdyby jeli vylozene jen bare, poprou vse co razili doposud a to byla prave ta tvarovana klenba, tak tam soupli dvoje vlozky a jsou z obliga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.3.19 22:14
@sara29 píše:
Ano u novych protetik jsou dvoje vlozky, jak rekla pani prodavacka, protetika sedi zadkem na dvou zidlich :) zacali delat bare, ale kdyby jeli vylozene jen bare, poprou vse co razili doposud a to byla prave ta tvarovana klenba, tak tam soupli dvoje vlozky a jsou z obliga.

Oni ale právě ale i ty klasické boty nemají to co loni, jsou o dost měkčí. Dělají řadu bare, ale i normální ale i ty normální boty nejsou tak tvrdé jak ty loňské a předloňské, jde vidět rozdíl. Ale pořád nevím zda kupovat či ne. Ono paní, je to majitelka dětské obuvi, říkala,že většina těch bot začíná se posouvat k těm měkčím botům, ne tvrdým kopytám a jako opravdu měl a jsem v ruce i pegres a taky byli tvrdé i měkčí, to samé fare atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková