Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@iiiv píše:
vložka je vyndávací
Myslíš vyměnit? Taky mě to napadlo.
@Veru1987 v botám by měli být dva druhy vložek, jedny rovný a jedny tvarovaný
@iiiv píše:
@Veru1987 v botám by měli být dva druhy vložek, jedny rovný a jedny tvarovaný
Tak zatím co jsem kdy boty kupovala byly vždy jen vložky ty co byly v botach. zatím měla boty bez tvarované klenby.
Jsou u nich dvoje vlozky,jedny s klenbou a jedny bez.Kupovala jsem je v bare prodejne a prodavacka doporucovala vlozku s klenbou vubec nedavat.
@sara29 píše:
Jsou u nich dvoje vlozky,jedny s klenbou a jedny bez.Kupovala jsem je v bare prodejne a prodavacka doporucovala vlozku s klenbou vubec nedavat.
Tak to nevím vůbec že by tam byli dvoje vložky. Já tedy nechci boty přímo bare. Ale nové typy protetik se mi líbí. Až na tu vložku s klenbou. Ale zase jsem si říkala jeslti bych koupila vložku aby tam pasla dobře, asi pak jedině obsřihnout. Noo moc ty boty řeším.
Ano u novych protetik jsou dvoje vlozky, jak rekla pani prodavacka, protetika sedi zadkem na dvou zidlich
zacali delat bare, ale kdyby jeli vylozene jen bare, poprou vse co razili doposud a to byla prave ta tvarovana klenba, tak tam soupli dvoje vlozky a jsou z obliga.
@sara29 píše:
Ano u novych protetik jsou dvoje vlozky, jak rekla pani prodavacka, protetika sedi zadkem na dvou zidlichzacali delat bare, ale kdyby jeli vylozene jen bare, poprou vse co razili doposud a to byla prave ta tvarovana klenba, tak tam soupli dvoje vlozky a jsou z obliga.
Oni ale právě ale i ty klasické boty nemají to co loni, jsou o dost měkčí. Dělají řadu bare, ale i normální ale i ty normální boty nejsou tak tvrdé jak ty loňské a předloňské, jde vidět rozdíl. Ale pořád nevím zda kupovat či ne. Ono paní, je to majitelka dětské obuvi, říkala,že většina těch bot začíná se posouvat k těm měkčím botům, ne tvrdým kopytám a jako opravdu měl a jsem v ruce i pegres a taky byli tvrdé i měkčí, to samé fare atd.