Jak rychle rostou nožky?

21311
21.2.19 18:10

Nekupuj. Je to hloupost. To uz bude více chodit a bude potřebovat botu, která mu dobre sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
21.2.19 18:13

Nekupujte boty dopředu. Vel. nohy se nedá odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.2.19 18:14

Nekupuj! Neodhadneš to a budou to jen vyhozený peníze. Mýmu dítěti vyrostla noha o tři čísla, jinýmu jen o jedno. Navíc se mění šířka i výška nártu. Jedny baleríny jsem koupila v 25, protože 23 seděla pěkně. Nenosila je, neseděly jí a já je prodávala pod cenou.

• Citovat
  • Upravit
465
21.2.19 18:19

Já právě i uvažovala nad stejnými co má teď, protože mu krásné seděj, jenom větší. Oukej…takže to cenu nemá. Děkuji za rady a objasnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.19 18:20

@Rosary spoustu bot z letošních kolekci sezenes i na zacatku příští zimy ve slevě jako akční zboží ;) určitě bych pockala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
21.2.19 18:25

@Rosary Nedělala bych to. Syn mi začal chodit loňskou zimu. Měl hodně širokou nožku. Koupila jsem mu botky a přišly mi moc fajn. Na letošní zimu jsem mu chtěla koupit ty samé v odpovídající velikosti. Jenže jemu se za ten rok vytáhla noha jen na délku, šířka mu zůstala stejná a stejný typ boty mu byl strašně široký. Koupili jsme jiné. Jinak vloni měl 24, letos 27. Ale noha roste dost nepravidelně, nespoléhala bych na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
21.2.19 18:45

Souhlas se všema. Dceří třeba v tomhle věku skočila za tři měsíce noha o čtyři čísla! A pak zas pár měsíců stagnovala. Některýmu dítěti v tomhle věku skočí za rok noha o dvě čísla a jinýmu o pět. Plus se může měnit i tvar. Kupovat zimní boty s osmiměsíčním předstihem si netroufnu ani u sedmiletý, a to zcela vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
21.2.19 18:46

Mezi prvnim a druhym rokem je to dost nepredvidatelne. Pozdeji uz to trochu jde odhadnout. Ja vloni koupila vyhodne zimni boty v zari a klaplo to (pro dve deti prakticky za cenu jednech). Po tech vetsich jsem pokukovala uz od jara, ale bala jsem se i u patileteho. V akci nakoupenych bot, co pak nesedely je tu plny bazar :mrgreen: Taky kdyz uz je dite starsi, clovek ma predstavu, jaka znacka mu bude vyhovovat, u zacinajiciho chodce tezko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.2.19 18:49

Každému jinak, syn měl po tom roce cca číslo navíc každou sezónu (takže tak 3 měsíce). Pak se ten růst začal zpomalovat, teď skoro ve 4 už mu vydrží boty co sme koupili na podzim i na jaro :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.2.19 19:41

Jo, máte všichni pravdu :D ono mi to totiž napadlo jak su dnes šla kolem obchodu a první moment byl jakože by to mohl být fajn nápad, ale netrofla jsem si na to právě… Nakonec jsem i ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková